کنکور در یک سوم کدرشته‌ها حذف شد

کنکور دانشگاه‌های دولتی و آزاد تجمیع شد/جزییات حذف کنکور و نحوه پذیرش دانشجوی بدون آزمون

مشاور عالی سازمان سنجش با تشریح جزییات حذف کنکور برای حدود 10 هزار کد رشته محل دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی، گفت:‌ بر این اساس کنکور دانشگاه‌های دولتی و آزاد برای سایر کد رشته‌ها تجمیع شد.

مشاور عالی سازمان سنجش با تشریح جزییات حذف کنکور برای حدود 10 هزار کد رشته محل دانشگاه‌های آزاد، پیام نور و موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی، گفت:‌ بر این اساس کنکور دانشگاه‌های دولتی و آزاد برای سایر کد رشته‌ها تجمیع شد.

دکتر حسین توکلی در گفت‌و‌گو با خبرنگار دانشگاهی ایسنا، با اشاره به اطلاعیه سازمان سنجش در خصوص مصوبات کارگروه ماده (4) قانون پذیرش دانشجو برای آزمون سراسری 92، گفت:‌ براساس مصوبه کارگروه ماده (4) قانون پذیرش دانشجو، پذیرش دانشجو در حدود 10 هزار کد رشته محل دانشگاه آزاد، دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی، بدون برگزاری آزمون و براساس سوابق تحصیلی تعریف شده در قانون پذیرش دانشجو مصوب سال 1386 مجلس شورای اسلامی صورت می پذیرد.

اجرای حذف کنکور از نیمسال دوم سال جاری

وی ادامه داد:‌ پذیرش برای این کدرشته محل‌ها در سال جاری و از نیمسال دوم سال تحصیلی 92-91 شروع خواهد شد که شرایط، ضوابط، نام و عنوان کد رشته محل‌های مذکور در دفترچه ثبت‌نام آنها که در نیمه دوم دی ماه حسب مورد از طریق سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مرکز آزمون دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار داوطلبان قرار می گیرد، منتشر خواهد شد.

نحوه پذیرش دانشجو در رشته‌های حذفی/پذیرش بدون آزمون دانشجو دو بار در سال

به گفته وی، برای کد رشته محل‌هایی که براساس سوابق تحصیلی دانشجو می‌پذیرند، باید داوطلبان علاقمند به شرکت در این کدرشته محل به این مساله توجه کنند که پذیرش بدون آزمون در سال دو بار صورت می‌پذیرد که ثبت نام برای ورودی مهرماه در نیمه دوم مرداد ماه و ثبت نام برای ورودی های نیمسال دوم در نیمه دوم دی ماه صورت می گیرد.

حذف کنکور شامل رشته‌های علوم پزشکی نمی‌شود

توکلی با بیان اینکه کد رشته محل‌های بدون آزمون که پذیرش آنها از طریق سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد، شامل کد رشته محل‌ های علوم پزشکی نمی‌شود، گفت:‌ ثبت نام برای کد رشته محل‌های بدون آزمون دانشگاه پیام نور و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی توسط سازمان سنجش و برای کد رشته محل‌های دانشگاه آزاد، توسط مرکز آزمون دانشگاه مذکور صورت می پذیرد.

منع انتقال و تغییر رشته دانشجو در رشته‌های حذفی

وی با بیان اینکه کدرشته محل‌هایی که پذیرش آنها از طریق سوابق تحصیلی صورت می‌گیرد از هیچ روش دیگری (آزمون، فراگیر و ...) پذیرش نخواهند داشت، گفت:‌ داوطلبانی که از طریق سوابق تحصیلی برای رشته محل پذیرش می‌گیرند، اجازه انتقال یا تغییر رشته به رشته محل دیگری را که پذیرش آنها با آزمون است، ندارند.

مشاور سازمان سنجش تاکید کرد: پذیرش بدون آزمون شامل آزمون‌های دوره‌های تحصیلات تکمیلی (کاردانی به کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) نمی‌شود.

نحوه پذیرش دانشجو در رشته‌های با آزمون کنکور/ثبت نام کنکور دانشگاه آزاد از طریق سازمان سنجش

وی با اشاره به پذیرش دانشجو برای سایر کد رشته محل‌های که پذیرش آنها از طریق آزمون صورت می‌گیرد، گفت: ثبت نام و پذیرش رشته محل‌های آزمونی دانشگاه آزاد اسلامی برای سال تحصیلی 93-1392 از طریق سازمان سنجش آموزش کشور انجام خواهد گرفت و برای سال تحصیلی 93-1392 دانشگاه آزاد اسلامی ثبت نام و آزمون مجزایی نخواهد داشت.

آغاز ثبت‌نام و جزییات پذیرش متقاضیان دانشگاه آزاد

وی با بیان اینکه داوطلبان علاقمند به انتخاب کد رشته محل‌های با آزمون دانشگاه آزاد لازم است که در آزمون سراسری سال 1392 ثبت‌نام کنند، گفت:‌ به همین منظور این داوطلبان می‌توانند از امروز دوشنبه 20 آذر لغایت روز شنبه 25 آذر از طریق سایت سازمان سنجش اقدام به ثبت‌نام نمایند. همچنین داوطلبانی که در تاریخ مقرر موفق به ثبت‌نام نشوند، می توانند از روز دوشنبه 30 بهمن تا پنج شنبه 3 اسفند اقدام به ثبت‌نام کنند.

دکتر توکلی در خاتمه خاطرنشان کرد: داوطلبان علاقمند کدرشته محل‌های با آزمون دانشگاه آزاد اسلامی براساس شرایط و ضوابط آزمون سراسری که در دفترچه راهنمای ثبت نام و شرکت در آزمون سراسری سال 1392 (دفترچه شماره 1) درج شده است و همچنین سایر شرایط و ضوابط که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته‌های تحصیلی آزمون سراسری سال 1392 (دفترچه شماره 2 ) درج خواهد شد صورت می‌پذیرد.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۰ آذر ۱۳۹۱ / ۱۴:۱۱
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 91092011409
  • خبرنگار :