زمین زهان در ساعت 20:38 چهارشنبه 15 آذرماه در عمق 9 کیلومتری زمین به بزرگی 5.5 ریشتر لرزید و جان پنج تن از اعضای یک خانواده و زنی حدود 45 ساله از روستای «بن خونیچ» را گرفت.
محمود مظفر، رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر با حضور در مناطق زلزلهزده از برپایی 1000 تخته چادر برای زلزلهزدگان خبر داد و با تشریح خدمات ارایه شده این سازمان برای مردم زلزلهزده منطقه زهان در شهرستان قائن خراسانجنوبی به ایسنا، گفت: بعد از اعلام وقوع این حادثه تیمهای آنست (سگهای جستوجوگر) از استانهای خراسانرضوی و کرمان به این منطقه اعزام شدند.
وی با بیان اینکه تاکنون 1000 تخته چادر امدادی برای اسکان اضطراری خانوارهای آسیبدیده به همراه سگهای تجسس، تیم خودروهای نجات، آمبولانس، پنج دستگاه خودروی ارتباطات به محل حادثه ارسال شدهاند، گفت: همچنین دو محموله کمکهای امدادی شامل چادر، پتو، موکت، موادغذایی، وسایل گرمایشی و ... به وسیله دو فروند بالگرد به این مناطق ارسال شده است.
تخریب 20 تا 80 درصدی 15 روستای زهان
خروج دامها از زیرآوار و محصولات کشاورزی مشکل حادثهدیدگان است
مظفر با اشاره به اینکه اقدامات هلالاحمر خراسانجنوبی در کمکرسانی به زلزلهزدگان زهان بسیار عالی بود، گفت: هلالاحمر خراسانجنوبی درمدت 6 ساعت کار ارزیابی، نجات و اسکان اضطراری را در منطقه زلزلهزده زهان انجام داد.
به گفته وی، امدادگران هلالاحمر خراسانجنوبی با حضور به موقع خود توانسته رضایت حادثهدیدگان را جلب کنند.
رییس سازمان امداد و نجات هلال احمرادامه داد: مشکلات حادثهدیدگان خروج دامها از زیرآوار و محصولات کشاورزی آنها مانند زرشک است که باید در این رابطه سریعتر اقداماتی انجام گیرد.
مظفر شدت زلزله زهان را بسیار بالا دانست و گفت: این شدت زلزله به حدی بود که نه تنها منازل خشت و گلی بلکه منازل تیرآهنی عمیقا ترک خورده و باید اغلب مردم در اردوگاههای اسکان اضطراری هلالاحمر مستقر شوند.
وی تصریحکرد: فعالیت تغذیه اضطراری به زلزلهزدگان از همان ساعتهای اولیه صبح (پنجشنبه) با دو فروند بالگرد آغاز شد.
رییس سازمان امداد و نجات هلالاحمر ادامه داد: عمق این زلزله در 9 کیلومتر سطح زمین بود که بر شدت آن افزوده تا حدی که 15 روستا بین 20 تا 80 درصد تخریب شد.
توزیع اقلامغذایی میان زلزلهزدگان زهان
حضور سه تیم درمان اضطراری در مناطق زلزلهزده
رییس سازمان امداد و نجات جمعیت هلالاحمر از اسکان اضطراری 2500 تن خبرداد.
مظفر در تشریح اقدامات انجامشده برای مردم زلزلهزده بخش زهان، با بیان اینکه پس از 6 ساعت از وقوع زمینلرزه، عملیات امداد و نجات و اسکان اضطراری زلزلهزدگان به پایان رسید، گفت: در این راستا اقلامزیستی از جمله 10 هزار و 820 عدد کنسروجات، بستههای غذایی و آب معدنی میان زلزلهزدگان توزیع شد.
وی گفت: 3000 تختهموکت، 4000 تخته پتو، 400ست ظروف و 600 شعله چراغ والور میان زلزلهزدگان توزیع شد.
مظفر همچنین با بیان اینکه پس از اعلام وقوع زمینلرزهای به بزرگی 5.5 ریشتر در اعماق درونی زمین بلافاصله 12 دستگاه آمبولانس، دو خودروی نجات، 13 دستگاه خودروی کمکدار سنگین و سه تیم سگهای زندهیاب به همراه دو محموله اقلامزیستی به محل حادثه اعزام شد، اظهارکرد: امدادگران جمعیت هلال احمر 2500 تن را اسکان اضطراری دادند.
وی افزود: بنا بر هماهنگیهایی که مدیرکل بهداشت و درمان اضطراری جمعیت هلالاحمر انجام داده است از ساعات ابتدایی وقوع زمینلرزه سه تیم درمان اضطراری این جمعیت در مناطق زلزلهزده حضور یافتند.
تخریب کامل پنج روستای زلزلهزده زهان
حسن قدمی رییس سازمان مدیریت بحران کشور با حضور در مناطق زلزلهزده خراسانجنوبی از تخریب کامل پنج روستای زلزلهزده خبرداد و گفت: بر اثر زلزله 5.5 ریشتری، 16 روستای بخش زهان، زیرکوه و قائن خراسانجنوبی بین 10 تا 60 درصد آسیب دیدهاند که متاسفانه شش تن از هموطنان جان خود را از دست داده و 23 تن مجروح شدهاند که همگی تحت مداوا قرار دارند.
دبیر شورایعالی مدیریت بحران کشور افزود: جستجو برای یافتن افراد پایانیافته و آواربرداری بلافاصله آغاز شده و تلاش برای بازگشایی راههای ارتباطی ادامه دارد.
قدمی خاطرنشان کرد: 180 خانوار که خانههای آنان تخریب شده شناسایی و چادرهای امدادی در اختیارشان قرار گرفته است.
وی درباره میزان خسارات وارده به مناطق زلزلهزده بیان داشت: هنوز برآوردی از خسارتها انجام نشده؛ اما در کل 16 روستا خسارت دیدهاند که از این تعداد پنج روستا کاملاً تخریب شدهاند.
قدمی گفت: نیازی به کمکهای استان همجوار خراسانجنوبی نیست و حادثه در حد محلی است.
کمک بلاعوض 25 میلیون ریالی دولت به زلزلهزدگان زهان
رییس سازمان مدیریت بحران کشور همچنین از کمک بلاعوض 25 میلیون ریالی دولت به زلزلهزدگان زهان خبر داد و آگاهسازی مردم در مقابل حوادث غیرمترقبه را مهمترین گام در کاهش حوادث و بلایای طبیعی دانست.
وی ادامه داد: کار امدادگران برای جستجوی تلفات انسانی در منطقه زلزلهزده زهان شهرستان زیرکوه به طور کامل پایان یافته و آواربرداری آغاز شده است.
وی گفت: به تمام خسارت دیدگان زلزله مبلغ 25 میلیون ریال کمک بلاعوض و 120 میلیون ریال تسهیلات بانکی با کارمزد چهار درصد و اقساط 15 ساله تعلق میگیرد.
رییس سازمان مدیریت بحران کشور افزود: صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیز تنها به کشاورزانی خسارت پرداخت میکند که محصولات خود را پیشتر بیمه کرده باشند.
همچنین آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسانجنوبی نیز در این باره گفت: طبق بررسی انجام شده این زمینلرزه مفقودی نداشت و اسکان اضطراری انجام شده و مایحتاج ضروری و وسایل گرمایشی زلزلهزدگان تامین شد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی با اشاره به پایان عملیات جستجو و نجات در زلزله زهان، در بازدید از روستای حسینآباد زهان گفت: استاندار خراسان جنوبی، رییس سازمان مدیریت بحران کشور و رییس سازمان امداد و نجات هلال احمر کشور در منطقه حضور دارند.
وی با بیان اینکه «کار جستجو و اسکان پایان یافته است» گفت: طی سه ساعت 500 دستگاه چادر نصب شده و امدادرسانی ادامه دارد.
مدیرکل ستاد مدیریت بحران خراسان جنوبی تصریح کرد: بر آساس آخرین آمارهای تائید شده، زلزله زهان شش کشته و 14 مصدوم داشته است. بر اساس برآوردهای اولیه از 10 روستای زلزله زده 500 واحد مسکونی نیاز به بازسازی دارد.
وی با تاکید بر اینکه «برای بازسازی این منازل 12.5 میلیون تومان تسهیلات و تا 2 میلیون تومان نیز کمک بلاعوض از سوی دولت انجام خواهد شد»، افزود: روستاهای شاج، عباسآباد، نخرود و زردان بیشترین خسارات را دیدهاند.
اعلام اسامی قربانیان زلزله زهان
پزشکی قانونی استان خراسان جنوبی، هویت 6 تن از کشتهشدگان زلزله منطقه زهان بیرجند را اعلام کرد.
به گزارش ایسنا، هویت جانباختگان در این حادثه که پنج تن از آنان، از اعضای یک خانواده و از اهالی روستای شاج بودهاند به شرح زیر است:
«رضا رضایی» فرزند محمد حدود 47 ساله (پدر خانواده)
«کنیزرضا قاسمیمقدم» 39 ساله (مادر خانواده)
«خدیجهرضایی» هفت ساله
«زهرا رضایی» 11 ساله
«پروین رضایی» 4 ساله، همگی فرزندان خانواده
همچنین یک زن به نام «صغری درخشی»، در حدود 45 ساله در روستای بن خونیچ، جان خود را از دست داد.
بر اساس همین گزارش، 14 تن مصدوم این حادثه به مراکز درمانی اعزام شدند و 9 تن هم به صورت سرپایی درمان شدهاند.
پایان امدادرسانی به زلزله زدگان زهان
آغاز برآورد خسارت توسط بنیاد مسکن
به گزارش ایسنا، قهرمان رشید، استاندار خراسان جنوبی، از پایان امدادرسانی به زلزلهزدگان زهان خبرداد و گفت: مسئولان بنیاد مسکن با حضور در مناطق زلزلهزده در حال برآورد خسارات وارده هستند.
وی گفت: استان خراسانجنوبی کلکسیونی از حوادث غیرمترقبه شامل: سیل، بارانهای سیلآسا، طوفان، خشکسالی و ... است که مهمترین آنها موضوع زلزله است که از گذشته تجربیاتی در این حادثه داریم.
به گفته وی به محض وقوع زلزله پس از کسب اخبار اولیه، اولین جلسه شورای هماهنگی بحران استان خراسانجنوبی تشکیل شد و همزمان با آن در فرمانداری قائن و زیرکوه جلسات مشابهی برگزار شد.
استاندار خراسانجنوبی با تاکید بر اینکه گروههای امداد و نجات بعد از وقوع زلزله در محل مستقر و مشغول امداد رسانی شدند، گفت: متاسفانه در این حادثه شش تن فوت کردند و 13 مجروح در بیمارستانهای قائن و بیرجند در حال مداوا هستند.
به گفته رشید، 15 الی 20 روستا در حوالی شهر زهان در شعاع زلزله تخریب شدهاند.
وی از مجموع همکاری امدادگران هلالاحمر، نیروی انتظامی، ارتش، سپاه و تمامی دستگاههای اجرایی تشکر کرد و گفت: اسکان اضطراری حادثهدیدگان در چهارشنبه شب انجام شد و صبح پنجشنبه مشکلات برق، جاده و... در روستاها برطرف شد.
به گفته استاندار خراسانجنوبی از ابتدای صبح پنجشنبه مسئولان بنیاد مسکن با حضور در مناطق زلزلهزده در حال برآورد خسارات هستند.
رشید با بیان اینکه تخریب خانههای مسکونی و محل دام قابل جبران است، گفت: جلسه شورای هماهنگی بحران استان خراسانجنوبی در منطقه حادثهدیده به زودی برگزار میشود.
اوضاع در مناطق زلزلهزده آرام و تحت کنترل کامل پلیس است
اعزام اکیپهای پلیس خراسانجنوبی به مناطق زلزلهزده بخش زهان
سرهنگ واعظی فرمانده انتظامی خراسانجنوبی از اعزام پلیس به مناطق زلزلهزده خبر داد و گفت: اوضاع در این مناطق آرام و تحت کنترل کامل پلیس است و نیروهای امدادی در حال خدماترسانی به زلزلهزدگان هستند.
وی ادامه داد : طبق آخرین آمار اعلامی از ستاد بحران استان تاکنون 6 تن کشته و 23 تن مصدوم شدهاند که 9 تن به صورت سرپایی درمان و 14 تن برای ادامه درمان به بیمارستان اعزام شدهاند.
واعظی گفت: نیروی انتظامی به محض وقوع زلزله چند اکیپ از پلیس شهرستان قائن و یک اکیپ از یگان ویژه استان به مناطق زلزله برای کمک به هم استانیها اعزام کرد.
فرمانده انتظامی خراسانجنوبی افزود: پلیس استان آمادگی دارد در صورت نیاز، اکیپها امدادی دیگری را نیز برای کمک به مناطق زلزلهزده اعزام کند.
وی در پایان ادامه داد: با حضور به موقع پلیس در مناطق زلزلهزده، اوضاع در این مناطق آرام و تحت کنترل کامل پلیس است و نیروهای امدادی در حال خدماترسانی به زلزلهزدگان هستند.
جان باختن یک خانواده 5 نفری در روستای شاج شهرستان زیرکوه
فرهاد فلاحتی فرماندار زیرکوه به ایسنا، گفت: اماکن مسکونی 15 روستا در این زلزله خسارت دیده که بیشترین خسارت وارده به روستاهای حسینآباد، شاج و نخرود بود.
فرماندار زیرکوه از فوت یک خانواده پنج نفری در روستای شاج خبرداد و گفت: به محض وقوع زلزله، ستاد مدیریت بحران شهرستان، تشکیل و کار امدادرسانی به روستاها آغاز شد.
فلاحتی از اعزام اکیپ ارزیابی وضعیت با حضور مدیران شهرستان، هفت اکیپ امدادی هلالاحمر، ارسال پنج دستگاه لودر و بیلمکانیکی و توزیع 50 هزار لیتر نفتسفید میان زلزلهزدگان خبر داد و افزود: پس از وقوع حادثه، برای ایجاد اماکن امن و اسکان آسیبدیدگان نسبت به برپایی و تحویل 929 تخته چادر، 5310 تخته پتو، 411 مترمربع موکت، 984 قوطی کنسرو، 77عدد فانوس، 100 بسته نان و مقادیر زیادی آب معدنی بین آسیبدیدگان اقدام شد.
وی اظهار کرد: رییس سازمان امداد و نجات هلالاحمر در ساعت 2 بامداد پنجشنبه، 16 آذر به جمع آسیبدیدگان آمد و ضمن دلجویی از آنان روند خدماترسانی را بررسی کرد.
نماینده قائنات تاکید کرد: مردم مناطق زلزله زده نیاز شدید به سرپناه دارند
جواد هروی نماینده مردم قائنات و زیرکوه نیز با بیان اینکه مردم مناطق زلزلهزده زهان نیاز مبرم به سرپناه دارند به ایسنا، گفت: این زلزله تلفات جانی زیادی به بار نیاورد و خسارت وارده به منازل مسکونی زلزلهزده بسیار شدید است.
نماینده مردم قائنات با بیان اینکه نیروهای امدادی تلاش جدی خود را در راستای کمک به زلزلهزدگان انجام دادهاند، گفت: تخریب منازل مسکونی با وسعت زیادی صورت گرفته است.
وی از کمیته مدیریت بحران استان خواست در بحث سرپناه به زلزلهزدگان رسیدگی هرچه سریعتر داشته باشد و خاطرنشان کرد: بیشتر روستاهایی که در آستانه زلزله بودند با تخریب 70درصدی منازل مسکونی مواجه شدند.
نماینده مردم قائنات و زیرکوه، سرما را مهمترین مشکل زلزلهزدگان در شرایط کنونی دانست و یادآورشد: در بحث امداد و نجات و درمان هیچ مشکلی وجود ندارد.
پیام همدردی رییس مجلس شورای اسلامی با زلزلهزدگان خراسان جنوبی
رییس مجلس شورای اسلامی درپی وقوع زلزله در استان خراسان جنوبی پیامی را صادر کرد.
به گزارش ایسنا، متن کامل این پیام به این شرح است: وقوع حادثه زمین لرزه در مناطقی از استان خراسانجنوبی به ویژه در بخشهای زهان، درمیان و قائن که باعث بروز خسارات و کشته و مصدوم شدن تعدادی از هموطنان شد موجب تاسف و تاثر شد.
لازم است سازمانهای امداد و نجات با سرعت به کمک و یاری حادثهدیدگان بشتابند و ضمن اسکان موقت زلزلهزدگان، انتقال مصدومان به مراکز درمانی و تامین نیازهای اولیه آنان با آواربرداری و بررسی ابعاد زلزله و برآورد میزان خسارات به رفع نیازهای آنان بپردازند.
اینجانب از سوی خود و نمایندگان مجلس شورای اسلامی برای درگذشتگان رحمت و مغفرت و برای مجروحان و مصدومان شفای عاجل و برای خسارتدیدگان و بازماندگان صبر و شکیبایی در برابر تقدیر الهی از درگاه خداوند متعال مسئلت میکنم.
رییس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی: امداد رسانی رضایت بخش بود
سیدمحمد باقر عبادی رییس مجمع نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی امدادرسانی به مناطق زلزلهزده شهرستان زهان را رضایتبخش دانست و به ایسنا، گفت: تاکنون در خصوص نیاز به کمکهای مردمی درخواستی وجود نداشته است.
وی با اشاره به زلزله 5.5 ریشتری در شهرستان زهان و روستاهای اطراف آن گفت: از چهارشنبه شب گذشته امدادرسانی در حال انجام است و تا به اینجا امدادرسانیها رضایتبخش بود.
عبادی با بیان اینکه حدود سه روستا به طور کامل تخریب شده و قابل سکونت نیست، تصریح کرد: از مسئولان درخواست میکنم تلاش بیشتری داشته باشند؛ چرا که آب و هوا در چند روز آینده در آن مناطق بارانی و سرد خواهد بود، بنابراین امکانات اولیه از جمله چادر و وسایل گرمایشی باید در اختیار مردم قرار گیرد.
وی همچنین در پاسخ به لزوم نیاز به کمکهای مردمی خاطرنشان کرد: اگر نیازی وجود داشته باشد مسئولان هلالاحمر اعلام خواهند کرد که تاکنون درخواستی مطرح نشده است.
استقرار 12 روانشناس و مددکار در مناطق زلزلهزده زهان
به گزارش ایسنا، محمد خزاعی رییس اداره بهزیستی زیرکوه، از استقرار 12 روانشناس و مددکار در مناطق زلزلهزده زهان خبرداد.
رییس اداره بهزیستی شهرستان زیرکوه و مدیر مقیم بهزیستی در منطقه زلزلهزده زهان با بیان اینکه خانوادههای مصیبت دیده، سالمندان و کودکان مناطق زلزلهزده بیشترین آسیبدیدگان در معرض بیماریهای روحی و روانی هستند، گفت: خدمات روانشناختی و مشاورهای برای رفع مشکلات روحی اولیه در محل ارائه میشود.
مدیرمقیم بهزیستی در منطقه زلزلهزده با بیان اینکه رفع مشکلات روحی و روانی از مهمترین وظایف بهزیستی در زمان حوادث طبیعی است، افزود: کودکان و سالمندان بیشترین افراد پذیرش شده از زمان استقرار پایگاههای اورژانس اجتماعی در منطقه زلزلهزده زهان بودهاند.
خزاعی تاکید کرد: چنانچه کودکی والدینش را از دست داده باشد، توسط بهزیستی پذیرش میشود.
استقرار گروههای اورژانس اجتماعی بهزیستی در مناطق زلزلهزده
محمد حسن اکبری مطلق، مدیرکل بهزیستی خراسانجنوبی از استقرار گروههای اورژانس اجتماعی بهزیستی خراسانجنوبی در شش روستای زلزلهزده خبرداد و گفت: گروههای اورژانس اجتماعی در روستاهای شاج، عباسآباد، حسینآباد، نخرود، زردان و سردوان مستقر شدهاند.
اکبری مطلق افزود: شش چادر برای استقرار پایگاه اورژانس اجتماعی نصب شده و دو واحد سیار 123 از قائن و بیرجند عازم منطقه شده است.
وی به اجرای طرح محب در مناطق زلزلهزده اشاره کرد و یادآور شد: در قالب این طرح مشاوره و حمایت روانی در بلایای طبیعی به آسیبدیدگان ارائه میشود.
پس لرزهها هنوز ادامه دارد
ثبت 30 پس لرزه پس از وقوع زلزله
علی هاشمی مسئول شبکه لرزهنگاری بیرجند با بیان اینکه پس لرزههای زلزله 5.5 ریشتری زهان هنوز ادامه دارد به ایسنا، گفت: این پس لرزهها شاید تا چند روز آینده نیز ادامه داشته باشد.
وی با تاکید بر اینکه تاکنون 30 پس لرزه بالای 1.5 ریشتر به ثبت رسیده است، افزود: آخرین پسلرزه این زلزله بزرگ، صبح پنجشنبه در منطقه حادثه دیده ثبت شده است.
مسئول شبکه لرزهنگاری بیرجند ادامه داد: بزرگی برخی زلزلهها به قدری است که لرزه آن تا شعاع 100 کیلومتری احساس میشود.
وی تصریح کرد: بیشتر پس لرزهها و خرابیها مربوط به روستای شاج حسینآباد بود.
مسئول شبکه لرزهنگاری بیرجند خاطرنشان کرد: وقوع زلزله بزرگ دیگری قابل پیشبینی نیست؛ اما احتمال وقوع چنین حادثهای وجود دارد.
هاشمی ضمن تأکید حفظ آرامش توسط مردم، یادآور شد: مردم منطقه زهان باید احتیاط کنند و مراقب باشند.
اعزام 400 امدادگر به مناطق زلزلهزده
محمد رحیم شهریاری مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسانجنوبی، از اعزام 400 امدادگر به مناطق زلزلهزده خبرداد و گفت: از این تعداد امدادگر 73 تن از سیستان و بلوچستان، 9 تن از کرمان، 35 تن از خراسانرضوی، 25 تن از یزد و مابقی نیز از خراسانجنوبی به مناطق زلزلهزده زهان اعزام شدند.
وی از اعزام 12 آمبولانس و دو خودروی نجات به مناطق زلزلهزده زهان خبرداد و افزود: 13 دستگاه خودروی کمکدار سنگین، 10 دستگاه خودروی کمکدار سبک، یک دستگاه خودروی ارتباطات، سه دستگاه خودروی حمل نیرو، سه ست نجات و سه ست زندهیاب یه این مناطق اعزام شدهاند.
شهریاری تصریحکرد: فعالیتهای شبانهروزی و برنامههای اجرا شده از سوی امدادگران و نجاتگران جمعیت هلالاحمر استان و شهرستان قائن به گونهای بوده که این عملکرد مورد تحسین و تقدیر مسئولان استانی و کشوری قرار گرفته است.
اعزام 40 امدادگر دانشجوی پزشکی و غیرپزشکی بسیجی به منطقه زلزلهزده
امید زارع سرپرست بسیج دانشجویی شهید مفتح قائن با بیان اینکه 40 تن امدادگر دانشجوی پزشکی و غیرپزشکی بسیجی به منطقه زلزلهزده اعزام شدند، درباره گروههای اعزامی دانشجویان قائن به منطقه زلزلهزده زهان گفت: تعداد سه گروه دانشجو از دانشگاههای آزاد، پیامنور، فنی مهندسی و پرستاری با ظرفیت 40 تن دراین منطقه امدادرسانی کردند.
وی افزود: دانشجویان پرستاری برای فعالیت پزشکی وامداد دراین منطقه حضوردارند و مشغول به فعالیت هستند.
سرپرست بسیج دانشجویی شهید مفتح قائن خاطرنشان کرد: دانشجویان این دانشگاهها در حال حاضر مشغول به فعالیت توزیع آذوقه، چادر و دیگر خدمات به مردم زلزلهزده هستند.
آماده باش کارکنان بهزیستی در روز جمعه
جواد رجبی معاون امور پشتیبانی و منابع انسانی اداره کل بهزیستی خراسانجنوبی از آمادهباش کارکنان بهزیستی در روز جمعه خبرداد و به ایسنا گفت: با توجه به این که 185 خانوار تحت پوشش این سازمان در منطقه زلزلهزده ساکن هستند، این سازمان برای رفع مشکلات این افراد آماده است.
وی با بیان اینکه شهرستانهای قائن، بیرجند، درمیان و شهرهای آرینشهر و نیمبلوک به عنوان شهرستانهای معین در مرحله اول انتخاب شدهاند، افزود: تمامی کارکنان برای حضور احتمالی در منطقه آماده هستند.
رجبی خاطرنشان کرد: علاوه بر خانوادههای تحتپوشش، تمامی آسیبدیدگان زلزله از خدمات تیمهای سیار و مستقر در منطقه بهرهمند میشوند.
به گزارش ایسنا، زلزله 5.5 ریشتری در عمق 9 کیلومتری ساعت 20:40 شامگاه چهارشنبه شب گذشته 15 آذر ماه جاری بخش زهان از توابع قائن در استان خراسانجنوبی را لرزاند که در پی این حادثه و پس لرزههای آن تعدادی از روستاهای دارای بافت فرسوده تخریب شد.
انتهای پیام