یک نماینده اصولگرای مجلس در گفت‌وگو با ایسنا:

اصلاح قانون انتخابات در این برهه زمانی به ضرر مجلس است

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز بررسی کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات در صحن علنی مجلس اظهار کرد: اصلاح قانون انتخابات در این برهه زمانی به ضرر مجلس است.

یک نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی با اشاره به آغاز بررسی کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات در صحن علنی مجلس اظهار کرد: اصلاح قانون انتخابات در این برهه زمانی به ضرر مجلس است.

شکرخدا موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این مطلب گفت: بررسی این طرح در مقطع زمانی فعلی ضرورت ندارد و به صلاح مجلس نیست چراکه در حال حاضر تنها چند ماه مانده به انتخابات ریاست جمهوری و این کار در این مقطع شائبه دار است.

وی با بیان این‌که بعضی مواد این طرح با قانون اساسی مغایرت دارد، تصریح کرد: در بسیاری از کلیات طرح اصلاح قانون انتخابات مطلب جدیدی وجود ندارد و ماده 35 آن نیز که به تایید رجل سیاسی بودن کاندیداتورها با جمع‌آوری امضا مربوط می‌شود در شأن ریاست جمهوری اسلامی نیست.

نماینده مردم اهواز در مجلس هم‌چنین بیان کرد: طبق این طرح، فرد باید برای کاندیداتوری و تایید رجل سیاسی بودن خود از 200 نماینده مجلس و 25 عضو خبرگان ادوار امضا جمع کند و بعد از آن تازه باید دید شورای نگهبان فرد را تایید می‌کند یا نه؟ حال باید پرسید زمانی که شورای نگهبان فرد را تایید نکند چه اتفاقی برای آن امضاها و فرد کاندیدا می‌افتد؟

موسوی خاطرنشان کرد: اعضا و فقهای شورای نگهبان قطعا قدرت تشخیص رجل مذهبی و سیاسی بودن کاندیداتورها را دارند.

وی در ادامه با بیان این‌که جمع‌آوری امضا برای تایید فرد، الگویی آمریکایی اروپایی است، اظهار کرد: در ایران انتخابات حزبی وجود ندارد و آقایان طراح، قوانینی همچون قوانین آمریکا و فرانسه پیشنهاد کرده‌اند.

این نماینده مخالف طرح اصلاح قانون انتخابات افزود: سوال دیگر این است که چرا در این برهه زمانی به اصلاح قانون انتخابات پرداخته شد و آیا شائبه آن پیش نمی‌آید که برخی افراد در جریان‌سازی موضوع ذی‌نفع بوده و برای تایید خود این بررسی‌ها را انجام می‌دهند؟ بنابراین باید گفت قانون انتخابات مشکل خاصی ندارد و همه‌ی افراد با هر درجه‌ی تحصیلی و اجتماعی می‌توانند کاندیدا شوند و این موضوع مشکلی را در روند انتخابات ایجاد نمی‌کند.

موسوی درخصوص زمان مناسب برای بررسی این طرح اظهار کرد: بعد از انتخابات ریاست جمهوری و زمانی که حدود 3 تا 4 سال به انتخابات بعدی باقی مانده باشد می‌توان به بررسی این موضوع پرداخت تا شائبه‌ی نفع و ضرر هیچ‌کس در میان نباشد.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۸ آذر ۱۳۹۱ / ۱۱:۱۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 91090803647
  • خبرنگار : 71439