بازرس کشوری اتحادیه طلا و جواهر:

احتساب میزان کسر طلا در قیمت تمام شده شرعا حرام است

بازرس کشوری اتحادیه طلا و جواهر تاکید کرد: اخذ مبلغ در خصوص کسر طلا از خریداران بوسیله سازنده ها حرام است.

بازرس کشوری اتحادیه طلا و جواهر تاکید کرد: اخذ مبلغ در خصوص کسر طلا از خریداران بوسیله سازنده ها حرام است.

یوسف تقی‌زادگان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه خراسان، اظهار کرد: طلا در زمان فروش باید تنها یک اجرت داشته باشد و احتساب کسر طلا در قیمت تمام شده اشتباهی است که از سوی سازندگان اعمال می‌شود.

وی بیان کرد: در حدود 30 درصد از میزان هر گرم طلا در کارگاه‌های طلاسازی تبدیل به خاک شده و پرت می‌شود، این میزان باید کاهش یابد اما در مورد هزینه اجرت نیز کاهش این رقم با توجه به دستگاه‌های فرسوده، هزینه‌های بالا و دستمزد کارگران ناممکن است.

تقی‌زادگان با اشاره به طرح پیشنهادی درباره کاهش عیار طلا با هدف کاهش قیمت گفت: این طرح هنوز در حد یک پیشنهاد است و شخصا فکر نمی‌کنم که بتواند موثر واقع شود.

وی افزود: با توجه به ذائقه ایرانی‌ها در پسند طلای زرد رنگ طلا عیار پایین که قرمز رنگ خواهد بود، مورد استقبال از سوی مردم قرار نخواهد گرفت و همیشه مردم ما ترجیح داده‌اند از طلای عیار بالا استفاده کنند.

تقی زادگان در پایان اعلام کرد: ثبات اقتصادی و ثبات ارز عامل مهمی است که خواهد توانست بر قیمت طلا تاثیر بگذارد، در شرایط کنونی مردم قدرت خرید طلا را ندارند و درنهایت طلای 14 عیار نیز به قیمت هر گرم 96 تومان به فروش خواهد رسید که تفاوتی در حدود 30 هزار تومان با طلای 18 عیار نخواهد داشت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ آبان ۱۳۹۱ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91082415254
  • خبرنگار :