بخش دیگری از مطالعات سیلک بعد از چهار سال منتشر می‌شود

ششمین جلد از نتایج بررسی و مطالعه‌ی پروژه‌ی طرح بازنگری سیلک، بعد از چهار سال بالاخره به چاپخانه‌ی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رسید.

ششمین جلد از نتایج بررسی و مطالعه‌ی پروژه‌ی طرح بازنگری سیلک، بعد از چهار سال بالاخره به چاپخانه‌ی سازمان میراث فرهنگی و گردشگری رسید.

سرپرست و مجری طرح بازنگری تپه‌ی تاریخی سیلک در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس میراث فرهنگی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، توضیح داد: جلد ششم نتایج بررسی این طرح که شامل مجموعه مقالاتی از پنج سال کاوش، بررسی و مطالعه در سیلک است، مردادماه به پژوهشگاه سازمان میراث فرهنگی و گردشگری داده شد و تا جایی که می‌دانم اکنون برای چاپ در چاپخانه است. امیدوارم تا 10 روز آینده در اختیار علاقه‌مندان قرار گیرد.

به گفته دکتر صادق ملک‌ شهمیرزادی، جلد نخستی این مجموعه تحت عنوان «زیگورات سیلک»، جلد دوم با نام «نقره‌کاران سیلک»، جلد سوم با نام «سفال‌داران سیلک»، جلد چهارم «صیادان سیلک» و جلد پنجم تحت عنوان «سیلک، کهن‌ترین روستای محصور ایران» از سال 1381 تا 1386 به مرور به چاپ رسیدند، جلد ششم نیز به نام «روستاییان سیلک» هرچند از اردیبهشت 1387 آماده‌ی چاپ بود، اما به علت مشکلات مالی منتشر نشد و حالا خوشبختانه با تغییرات جدید در حال چاپ است.

او درباره‌ی مطالب قرارگرفته در کتاب «روستاییان سیلک» بیان کرد: در این مجموعه، یک مقدمه و شش مقاله از کسانی که در طول پنج فصل کاوش سیلک با پروژه همکاری داشتند، وجود دارد. این مقالات شامل «پوشش گیاهی منطقه»، «نتایج مطالعات روی کربن 14»، «کاوش یک برجک»، «حصار سیلک»، «برش لایه‌نگاری و تپه‌ شمالی سیلک» و همچنین «مطالعه روی یک جمجمه که مشکل مادرزادی داشت» است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: گردشگری و میراث
  • کد خبر: 91082112848
  • خبرنگار : 71191