معاون پژوهشی دانشگاه تهران از موفقیت محققان دانشگاه در ساخت میکروبیورآکتور و کیتهای آزمایشگاهی در حوزه محیط زیست خبر داد.
به گزارش خبرنگار پژوهشی ایسنا، دکتر قاسم عموعابدینی که روز سه شنبه در نشست مطبوعاتی روسای دانشگاههای تهران و علوم پزشکی تهران پیرامون نمایشگاه دوسالانه علمی پژوهشی مشترک دو دانشگاه سخن میگفت، میکروبیورآکتور و کیتهای زیست محیطی را از جمله تازه ترین دستاوردهای محققان دانشگاه تهران عنوان کرد که قرار است طی ایام برگزاری نمایشگاه رونمایی شوند.
وی خاطرنشان کرد: میکروبیورآکتورهای بیولوژیک در غربالگری محصولات بیوتکنولوژی در آنالیزهای آزمایشگاهی کاربردی دارند.
عموعابدینی تصریح کرد: این دستاورد پژوهشی جزو فناوری های پایه محسوب می شود و صندوق پژوهشگران کشور، حمایت مالی آن را برعهده داشته است.
وی خاطرنشان کرد: نمونه کیت های آزمایشگاهی که به تازگی در دانشگاه تهران تولید شده اند پیش از این از خارج کشور وارد می شدند.
عموعابدینی با اشاره به موفقیت محققان دانشگاه تهران در ساخت میلی بیوراکتور در سالهای گذشته به پیچیدگی فناوری ساخت میکروبیوراکتورها که در مقیاس کوچکتر کاربرد دارند اشاره کرد و گفت: در ساخت این بیوراکتورها که حجم آنها بین 500 تا 700 میکرولیتر است از حدود 14 فناوری استفاده شده است.
به گفته معاون پژوهشی دانشگاه تهران در سومین نمایشگاه دوسالانه دستاوردهای علمی پژوهشی دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران که طی روزهای 22 تا 24 آبان ماه برگزار میشود علاوه بر این دو دستاورد از 13 دستاورد دیگر و همچنین 100 محصول پژوهشی جدید دانشگاه تهران در زمینههای مختلف رونمایی می شود.
انتهای پیام