منافقین « تروریست‌های آمریکا» برای اقدام علیه ایران

«آمریکای ناراضی از تحریم‌های «فلج‌کننده» علیه ایران ظاهرا خود را برای عملیات‌های فعال در آنجا آماده می‌کند و در حال انجام یک عملیات است: گروه موسوم به مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) که در آینده نزدیک می‌تواند به معادل فارسی «ارتش آزاد سوریه» تبدیل شود.»

«آمریکای ناراضی از تحریم‌های «فلج‌کننده» علیه ایران ظاهرا خود را برای عملیات‌های فعال در آنجا آماده می‌کند و در حال انجام یک عملیات است: گروه موسوم به مجاهدین خلق (گروهک تروریستی منافقین) که در آینده نزدیک می‌تواند به معادل فارسی «ارتش آزاد سوریه» تبدیل شود.»

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، ورونیکا کراشنینیکوا، مدیرکل موسسه تحقیقات و ابتکارات سیاست خارجی در مسکو در مقاله‌ای که در پایگاه اینرنتی شبکه خبری «راشاتودی» منتشر شد، ضمن اشاره به این موضوع و حذف نام گروهک تروریستی منافقین از فهرست سازمان‌های تروریستی در وزارت امور خارجه آمریکا و نیز اشاره به فعالیت‌های این گروهک علیه جمهوری اسلامی و همکاری آن با صدام در جنگ با ایران افزود: در سال‌های اخیر به گفته منابع مختلف از جمله شبکه خبری «ان‌.بی.سی» این گروه با سرویس مخفی اسراییل (رژیم صهیونیستی) برای کشتن دانشمندان هسته‌یی ایران همراه شد. ان.بی.سی گزارش کرد که مقامات آمریکایی تایید کردند که «دولت اوباما از این تلاش برای کشتار اطلاع دارد اما در آن دخالت مستقیم ندارد.»

براساس این گزارش « در سال 1994»، وزارت امور خارجه آمریکا گزارشی 41 صفحه‌ای را به کنگره در خصوص اینکه چرا مجاهدین خلق (منافقین) یک سازمان تروریستی است ارسال کرد و در سال 1997 به اجرا در آمد. این گزارش نتیجه می‌گرفت که «تصادفی نیست که تنها دولتی که در جهان از مجاهدین (منافقین) به لحاظ سیاسی و مالی حمایت می‌کند رژیم توتالیتر صدام است». ماموریت مجاهدین (منافقین) برای سرنگونی دولت ایران از آن زمان تاکنون تغییری نکرده است، اما دستور کار آمریکا تغییر کرده است. واشنگتن در چرخشی صد و هشتاد درجه‌ای و سرگیجه‌آور به محافظ قدرتمند مجاهدین خلق (منافقین) تبدیل شد.

در این مقاله آمده است که در چند سال گذشته، یک عملیات چشمگیر جمع‌آوری کمک برای حذف نام مجاهدین (منافقین) از گروه‌های تروریستی توانست حمایت افرادی هم چون ژنرال جونز جیمز، مشاور امنیت ملی اوباما از 2009 تا 2010، بیل ریچاردسون، وزیر انرژی و سفیر آمریکا در سازمان ملل در دولت کلینتون و نماینده ویژه اوباما در کره شمالی، تام ریج، معاون اول وزیر امنیت کشور، ژنرال وسلی کلارک، فرمانده عالی پیشین ناتو، لوییس فریه، مدیر پیشین اف.بی.آی. مایکل هیدن، جیمز وولسی و پورتر گاس، سه مدیر پیشین سیا، رادولف جولیانی، شهردار پیشین نیویورک سیتی، جان بولتون، نماینده پیشین آمریکا در سازمان ملل، ژنرال هیوگ شلتون، رییس پیشین ستاد مشترک، مری رابینسون، کمیسیونر عالی حقوق بشر سازمان ملل از 1997 تا 2002 و بسیاری از افراد دیگر را جلب کند.

نویسنده این مقاله در ادامه به فعالیت نظامی منافقین، حضورشان در اردوگاه نظامی اشراف و تسلیحات نظامی آنها پرداخت و افزود: این تجهیزات تحت حفاظت پلیس نظامی آمریکا قرار دارد و خود اردوگاه توسط نیروی نظامی آمریکا محافظت می‌شود.

ژنرال گاردنر طبق اسناد در تاریخ 11 مارس 2006 گفت که «این ائتلاف هم‌چنان عمیقا به امنیت و حقوق مردم محافظت شده در اشرف پایبند است» مایکل ویر منافقین را تروریست‌های رسما حفاظت شده آمریکا می‌خواند.

براساس این گزارش، حتی نیویورک تایمز هم در بحبوحه تلاش‌ها برای حذف نام منافقین در سال 2011، این گروهک را «یک فرقه سرکوبگر که اکثریت ایرانی‌ها و عراقی‌ها از آن بیزارند» توصیف کرد.

در واقع «فرقه توتالیتر» معمول‌ترین عنوانی است که مردمی که با آن در تماس بوده‌اند برایش به کار برده‌اند و حمایت آمریکا از مجاهدین خلق (منافقین) محدود به حمایت نظامی نیست.

سمیور هرش در گزارش خود در نیویورکی با عنوان «مردان ما در ایران؟» فاش کرد که اوایل سال 2005، اعضای منافقین توسط فرماندهی عملیات‌های ویژه مشترک در نوادا آموزش داده شدند.

نویسنده این مقاله با ذکر اینکه «چرا واشنگتن از مجاهدین خلق حمایت می‌کند؟» افزود: ری مک گاورن، از مامورین پیشین سیا در سال 2005 در مصاحبه‌ای با شبکه‌ی تلویزیونی دبلیو.دی.‌آر، آلمان این منطق را این طور توضیح داد: فکر می‌کنم علت اینکه آمریکا با سازمان‌هایی نظیر مجاهدین همکاری می‌کند این است که آنها محلی هستند و آماده‌اند برای ما کار کنند. پیشتر ما آنها را گروهی تروریستی در نظر گرفتیم و آنها دقیقا همین طور هستند، اما اکنون آنها تروریست‌های ما هستند و اکنون برای اعزام آنها به ایران ... برای فعالیت‌های معمول سرویس مخفی نظیر حمله به حسگرها، برای نظارت بر برنامه هسته‌یی ایران، نشانه‌گذاری اهداف برای حملات هوایی و شاید برقراری اردوگاه‌های سری برای کنترل اماکن نظامی در ایران و نیز کمی خرابکاری تردیدی نداریم.

کارن کویاتکووسکی، از اعضای پیشین وزارت دفاع در دبلیو.دی.‌آر گفت: مجاهدین خلق آماده است کارهایی را انجام دهد که ما از انجامش شرمنده خواهیم شد و تلاش خواهیم کرد در قبالش سکوت اتخاذ کنیم. اما برای چنین اقداماتی از آنها استفاده خواهیم کرد.

نویسنده مقاله در خاتمه می‌گوید: اکنون زمان آن است که روسیه و جامعه جهانی تدابیر سیاسی فعالی برای پیشگیری از راه‌اندازی یک جنگ نیابتی دیگر توسط آمریکا در خاورمیانه اتخاذ کند. مجاهدین خلق بسیار بهتر از آنچه که شورشیان سوری در ابتدای مناقشه بودند برای جنگ ساخته و پرداخته شده‌اند. مجاهدین خلق تمامی ظرفیت‌های لازم را برای تبدیل شدن به شاخه نظامی حمله آمریکا علیه ایران را دارد. این بار- برخلاف سوریه - جهان نباید رژه برای جنگ را نادیده بگیرد؛ باید گام‌هایی برای جلوگیری از رخ‌ دادن مجدد آن بردارد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ آبان ۱۳۹۱ / ۱۵:۱۱
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 91080603745
  • خبرنگار :