رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با اشاره به سخنان اخیر مقام مظم رهبری، گفت: مساجد باید مراکزی برای ترویج و تبیین «سبک زندگی» منطبق با معارف اسلامی باشند.
به گزارش خبرنگار دین و اندیشه خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، حجتالاسلام والمسلمین محمدجواد حاجعلی اکبری در گردهمایی ائمه جماعات ناحیه شهید محلاتی اظهار کرد: ما در ایام شهادت امام جواد(ع) به سر میبریم و جوان بودن آن امام بزرگوار به ما ارتباط هر چه بیشتر با جوانان در جهت تعمیق و تثبیت ایمان آنان را یادآور شده و بر آن تاکید میکند.
وی در ادامه با اشاره به شخصیت مرحوم آیتالله انواری، بنیانگذار مرکز رسیدگی به امور مساجد، اظهار کرد: ایشان شخصیتی بودند که از نظر افق شخصیتی تجلی بسیاری خوبی در عرصهی جود الهی داشتند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد ادامه داد: آیتالله انواری دارای شخصیتی امیدبخش و جهادی بود و باید تجلیل مناسبی از شخصیت ایشان به عمل آید که در همین راستا در روز شهادت امام محمدباقر(ع) مراسمی را با حضور ائمه جماعات برگزار خواهیم کرد.
حاجعلیاکبری در بخش دیگری از سخنان خود، گفت: در مدت اخیر اخبار خوبی در رابطه با اقامه نماز صبح و خروج این نماز از مظلومیت در سطح مساجد تحت پوشش مرکز رسیدگی به امور مساجد به گوش میرسد و در این زمینه باید گفت که بسیاری از ائمه جماعات خواهش ما را اجابت کردند و این جای خوشحالی بسیاری دارد.
وی با اشاره به سفر مقام معظم رهبری به خراسان شمالی گفت: این میزان استقبال مردمی و احساسات که در این زمینه شاهدش بودیم برای روحانیت و علمای شیعه شورانگیز و مسئولیتآفرین است.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد با بیان اینکه «اگر دقت کنیم متوجه خواهیم شد مباحثی که در سفرهای مقام معظم رهبری از سوی ایشان مطرح میشوند روندی را دنبال میکنند» افزود: اگر مباحثی را که ایشان در سفر اخیر خود مطرح کردهاند را پیگیری کنیم، آشنایی کاملی با ابعاد مختلف وضعیت موجود در فضای داخل و خارج از کشور پیدا خواهیم کرد.
حاجعلیاکبری اظهار کرد: از میان سخنان مقام معظم رهبری دو مورد آنها باید مورد توجه ویژه ما قرار گیرند که یکی سخنانی است که ایشان در دیدار خود با علما بیان کردند و دیگری مطالبی پیرامون سبک زندگی است که در دیدار خود با جوانان فرمودند.
وی با بیان اینکه مبحث «اخلاق» از موارد مهمی است که مقام معظم رهبری به آن تاکید بسیار کردند و جای کار بسیاری دارد، افزود: مساجد ما باید مرکزی برای تببین و ترویج « سبک زندگی» در جامعه باشند.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: توقع ما از ائمه جماعات این است که به شکلهای مختلف مسوولان این مرکز را نسبت به مسائل مبتلا به خود آگاه سازند.
حاجعلیاکبری در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخگویی به سوالات برخی از ائمه جماعات حاضر در این مراسم در رابطه با افزایش سطح اطلاعات و آگاههای علمی و روزمره آنان، گفت: مرکز آموزش مرکز رسیدگی به امور مساجد در آینده نزدیک افتتاح خواهد شد و در آن سعی میشود مسائل مختلف پیرامون مدیریت مساجد و معارف قرآنی و ... به ائمه جماعات آموزش داده شود.
وی گفت: پایگاه اطلاعرسانی اینترنتی مرکز نیز کاملا تغییر یافته است و مسائل مختلف در آن به روز قرار داده میشود و نیز در جهت تقویت بولتنهای خبری نیز فعالیت خواهد شد.
رییس مرکز رسیدگی به امور مساجد گفت: تاکنون 6 درصد بودجه مرکز رسیدگی امور مساجد به آن تخصیص یافته است.
وی در پاسخ سوال برخی از حاضران در رابطه با اینکه همچنان از برخی از مساجد پول انشعاب برق، آب و گاز دریافت میشود، نیز اظهار کرد: قانونا برای امسال حق دریافت وجهی از مساجد را ندارند.
به گزارش ایسنا، در این مراسم حجتالاسلام والمسلمین حاتم نوری، معاون جذب و سازماندهی ائمه جماعات مرکز رسیدگی به امور مساجد نیز به ضرورت تشکیل شوراهای ائمه مساجد در سطح محلات، مناطق و نواحی اشاره کرد و گفت: با تشکیل این شوراها از ظرفیتهای موجود در سطح مساجد و تجارب ائمه جماعات آنها بهرههای بسیاری میتوان برد.
وی با بیان اینکه «شوراهای ائمه جماعات مساجد به ترتیب در سطح محلات، مناطق و نواحی تشکیل خواهد و در نتیجه مجموعهای از منتخبان نمایندگان نواحی در مرکز رسیدگی به امور مساجد گردهم خواهند آمد» گفت: با وجود چنین تشکلهایی میتوان به حل مسائل مختلف مساجد پرداخت.
بنابراین گزارش حجتالاسلام والمسلمین مشهدی آقایی معاون فرهنگی و اجتماعی مرکز رسیدگی به امور مساجد نیز در این مراسم گفت: براساس تقسیمبندی که صهیونیستها انجام دادهاند، بسیاری از کشورها در سطح جهان باید به صورت تخصصی به یک وظیفهای مشغول باشند و نمیتوانند در عرصه دیگری وارد باشند، مثلا آلمان باید به فلسفه، فرانسه به ادبیات و انگلیس به صنعت مشغول باشد و آمریکا نیز در عرصه تکنولوژی فعالیت کند.
وی افزود: همچنین آنها تولید انبوه را به آسیای جنوب شرقی به کشورهایی مانند کره، چین و ژاپن واگذار کردند مصرف انبوه را نیز به مسلمانان واگذار کردند و این همان بلایی بود که در زمان رضاخان میخواستند بر سر ایران بیاورند، ولی حضرت امام(ره) ترمز این حرکت را کشیدند و ایران را از دست آنها خارج کرد و فرهنگ تشیع را با پشتوانهی هزار سالهی حوزهها در آن ترویج داد.
وی گفت: البته برای جلوگیری از ترویج تشیع در ایران به ما هشت سال جنگ را تحمیل کردند.
معاون فرهنگی و اجتماعی رسیدگی به امور مساجد در بخش دیگری از سخنان خود، اظهار کرد: مقام معظم رهبری دههی چهارم انقلاب را دههی پیشرفت نامیدند و در هر برههای بخشی از این مبحث را مطرح میکنند.
آقایی با بیان اینکه «تمدن نوین اسلامی ما را از دست تفکرات آمریکایی خارج میکند» گفت: البته ما نمیخواهیم انتقادهایی را که در مسائل اخیر در عرصههای سیاسی، اقتصادی ... به مسوولان وارد است را منکر شویم، ولی باید بدانیم که غربیها میخواهند ما را به تغییر رفتار در برابر غرب و تغییر محاسبات بکشانند.
بنا بر این گزارش در پایان این مراسم احکام اعضای شورای ناحیه محلاتی و مناطق تابع آن توسط حجتالاسلام و المسلمین حاج علی اکبری به آنان ارائه شد.
انتهای پیام