رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان این احتمال که میتوان تجمیع نیروها را در انتخابات ریاست جمهوری و بعد از آن داشت گفت: به نظر بنده آقای لاریجانی فردی توانمند و آشنا به مسائل کشور است که بالقوه میتواند یکی از کاندیداهای ریاست جمهوری باشد.
به گزارش خبرنگار پارلمانی ایسنا، کاظم جلالی در جلسه علنی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری گفت: درمورد انتخابات نباید هر کسی بر طبل منافع خود بکوبد چون کشور به یک رییسجمهور و یک تیم متشکل از معاون و وزرا نیازمند است.
وی افزود: بر این اساس اگر اصولگرایان در مورد کلیت اداره کشور به تفاهم برسند شاید بتوان در انتخابات آینده تجمیع نیروها را در کنار یکدیگر داشت، رییسجمهور دوره بعدی، در دورهای مسوولیت می گیرد که کار سادهای در پیش نخواهد داشت.
رییس فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت خاطرنشان کرد: این که گروهها در انتخابات در مقابل یکدیگر صفکشی میکنند و بعد از آن جمع زیادی از توان کشور حذف میشود کار خوبی نیست این در حالی است که میتوان از تمام نیروها در کنار یکدیگر استفاده کرد.
جلالی در ادامه در پاسخ به پرسشی در خصوص انتشار مصاحبه در یکی از خبرگزاریها در مورد ورود لاریجانی به عرصه انتخابات ریاست جمهوری گفت:خبرنگار مهر در قم با من مصاحبهای داشت و نظرم را در مورد ورود لاریجانی به انتخابات ریاست جمهوری پرسید، بنده هم این گونه پاسخ دادم که ایشان فردی شایسته است که توان اداره کشور را دارد، اینکه آیا آقای لاریجانی کاندیدا میشود و یا نه بحث دیگری است که هنوز معلوم نیست اما خبرنگار مهر به بنده بیلطفی کرد و تیتر دلخواه خود را زد.
وی ادامه داد: بنده در این مصاحبه گفتم که آقای لاریجانی فردی است که مسائل کشور را میشناسد و بالقوه میتواند یکی از کاندیداها باشد اما اینکه ایشان میپذیرد نامزد انتخاباتی باشد و یا نه و اینکه آیا شرایط برای کاندیداتوریاش مهیا است یا خیر موضوع دیگری است.
این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه در پاسخ به پرسشی در باره موضع ایران درباره کشور سوریه با توجه به سفر نماینده سازمان ملل در امور سوریه گفت: بهترین مسیر برای مردم سوریه تصمیمگیری در قبال سرنوشتشان است راهی که امروز مردم سوریه میروند و با حاکمیت خود بر علیه معارضین و کسانی که اسلحه در دست گرفتهاند میجنگند، تمامی این موارد نشان میدهد که شاید مردم سوریه نقصهایی در مورد حاکمیت خود داشته باشند در کنار حاکمیت با معارضین مقابله میکنند.
جلالی با بیان اینکه اعتقاد مردم سوریه حفظ تمامیت ارضیشان است گفت: مردم سوریه به این موضوع قائلند که اتفاقات درون این کشور یک توطئهای بیش نیست از این رو سازمان ملل متحد و یا هرنهاد دیگری که قصد ورود به مساله سوریه را دارد باید با دقت نظر به این موضوع توجه کند که ورود قدرتهای فرامنطقهای و تروریستها و آدمکشی در مرحله اول باید محکوم گردد.
وی افزود: اینکه چه کسانی امروز به معارضین سوریه اسلحه میدهند یک موضوع است و آیا اینکه میتوان با سلاح دموکراسی ایجاد کرد موضوع دیگری است که سازمانهای بینالمللی باید به آن دقت نمایند.
جلالی خاطرنشان کرد: اینکه اسلحه در داخل کشوری پیاده کنند و بگویند که با سلاح میخواهند دموکراسی در آن کشور ایجاد کنند روش غلطی است، مطمئنا اگر این روش در دنیا به یک عرف تبدیل شود تبعات بسیار مخاطرهآمیزی را به دنبال خواهد داشت، از این رو باید سازمان ملل در مقابل این نوع حرکات واکنش جدیای از خود نشان دهد.
به گزارش ایسنا، رییس مرکز پژوهشهای مجلس در ادامه در مورد راهکار مجلس در مورد حل نوسانات بازار ارز با تاکید بر اینکه این موضوع در مجلس مورد بحث و بررسی قرار گرفته است گفت: امروز نیز طرحی در مورد مابه التفاوت قیمت ارز در مجلس مورد بررسی قرار گرفت که نشان دهنده اهتمام مجلس برای حل این مشکل است.
جلالی اضافه کرد: به نظر ما موضوع ارز به دلیل سوءتدبیر با مشکلاتی مواجه شده است به طوری که در دو مقطع باید ارز به بازار عرضه میگردید که این اتفاق نیفتاد از این رو با یک بیتصمیم و تاخیر در اتخاذ تصمیمات مناسب مواجه شدیم که ایجاد بحران ارز دامن زد.
وی افزود: در این بین متاسفانه برخی با سوءاستفاده از بازار ارز پالسهایی را به دشمن فرستادند و به دنبال آن جریانهای رسانهای دنیا این موضوع را به عنوان نقطه آسیبپذیر جمهوری اسلامی ایران مطرح کردند، این در حالی است که منابع ارزی ما قابلیت این را دارد که بتوان کشور را مدیریت کرد.
رییس مرکز پژوهشهای مجلس با بیان اینکه دولت و مجلس باید در جهت ثبات قیمت ارزحرکت کنند افزود: در حال حاضر ثبات قیمت ارز برای تولیدکنندگان بسیار مهمتر از نرخ ارز است چرا که به باور آنها با ثبات در قیمت ارز میتوانند برای یک سال آینده خود تصمیمگیری کنند. از این رو ضروری است که مجلس و دولت در بحث تثبیت قیمت ارز حرکت جدی انجام دهد.
وی در عین حال گفت: البته در این رابطه اظهارنظر و مصاحبه زیاد کارگشا نیست البته این موضوع بدان معنا نیست که برخی مسوولان در مقاطعی که بحرانی در کشور به وجود میاید از صحبت با رسانهها امتناع میکنند.
به گزارش ایسنا، رییس مرکز پژوهشهای مجلس در مورد افزایش نرخ ارز به صورت خودجوش در برخی صرافیها و راهکارهای مقابله با این مشکل گفت: متاسفانه برخی بنگاه های مالی در موضوع بازار ارز ورود پیدا کردند که این موضوع مورد بررسی اطلاعات و امنیت کشور قرار گرفته است.
وی افزود: به نظر ما برخی از مشکلات بازار ارز به دلیل ورود بنگاههای مالی است که اینها با نقدینگی و خرید ارز در بازار تاثیر میگذراند و بعضا قیمتها را به شکل حباب گونه جابجا میکنند، قیمتهایی که براساس واقعیات تعیین نمیشود از این رو باید در مورد این موسسات تصمیم گیری شود.
رییس فراکسیون اصولگرایان رهرویان ولایت همچنین در مورد برگزاری نشست مشترک دوفراکسیون اصولگرای مجلس برای بررسی موضوع سوال از رییسجمهور گفت: پیشنهادی از سوی برخی از دوستان در مورد برگزاری جلسه مشترک هیات رییسه هر دو فراکسیون اصولگرای مجلس مطرح گردید تا در مورد کیفیت سوال از رییسجمهور و موارد حول آن رایزنی داشته باشند.
وی با بیان اینکه امضا کنندگان سوال از رییسجمهور از هر دو فراکسیون اصولگرایان مجلس هستند افزود: ما به عنوان فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت آمادگی خود را برای گفتوگو با برادران ودوستان خود هستیم تا در مورد خود موضوع سوال از رییسجمهور و تنظیمات آن هماهنگی و گفتوگو داشته باشیم.
انتهای پیام