به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در ادامه نشست خبري رييس جمهور ، خبرنگار شينهوا از احمدينژاد پرسيد آيا ايران ميخواهد توليد اورانيوم 20 درصد را قطع كند، موضع رسمي ايران در اين راستا چيست؟ كه احمدينژاددر پاسخ گفت: ما از سوخت 20 درصد براي توليد راديو داروها استفاده ميكنيم و اين سوخت به هيچ كار ديگر نميآيد. ما طبق مقررات از آژانس درخواست كرديم كه سوخت موردنياز را در اختيار ما قرار دهند. اين كار را انجام ندادند. اصرار كرديم، اما باز هم انجام ندادند.مجبور شديم خودمان توليد كنيم. هزينههاي توليد سوخت 20 درصد نيز بالاست. تا الان كسي حاضر نشده كه سوخت را در اختيار ما قرار دهد.
در ادامه خبرنگار موسسه خبري پلت از احمدينژاد درباره بودجه در نظر گرفته شده با توجه به درآمد نفتي كشور سوال كرد كه وي در پاسخ گفت: ما با همين در آمد فعلي كار را جلو ميبريم و انشاءالله بدون كسري بودجه كار را جلو ميبريم و از جهت بودجه مشكلي پيش نميآيد و اميدواريم فضاي عمومي بازار ارز را كنترل كنيم تا در نهايت شاهد مشكلي نباشيم.
وي در ادامه با بيان اينكه قيمت نفت بحث پيچيدهاي است، گفت: فرض كنيد كه نفت 200 دلار شد. چه كسي سود ميبرد و چه كسي زيان ميكند. بايد تحليل كنيم. ما درآمد نفت را فقط براي خريد از بازار بينالمللي نياز داريم و گرنه درآمد نفتي مصرف ديگري ندارد.
احمدينژاد در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه آسيا كه درخصوص گرانيها و برنامههاي ضربدري و فوري در اين راستا پرسيد، گفت: كارهايي كه بايد در بودجه انجام ميشده، انجام شده است و اصلا تبعات اين تحولات در بودجه ديده شده. ضمن اينكه اين يك كار بزرگ است و البته پروژههاي عمراني هم در كشور فعال شدهاند. در بخش ديگري مقداري فشار در بخش توليد ميآيد كه درباره آن هم كارگروه توليد تشكيل شده است.
وي افزود: چون هركس بخواهد تجارت قانونمند انجام بدهد، ارزش را در نوبت ميگيرد و اين يك فضاي عمومي است كه در طي آن تلاطم ايجاد ميشود. هماكنون نمايندگان سه قوه به دنبال اين هستند كه افرادي را كه اخلال ايجاد ميكنند، شناسايي كنند و انشاءالله به مرور طرحهاي خود را عملي ميكنند.
وي با بيان اينكه گرانيهاي ما گرانيهاي اقتصادي نيست، گفت: ما تورم وارداتي هم داريم.
ادامه دارد...
انتهاي پيام