رييسجمهور در ادامه نشست خبري خود با رسانهها، در پاسخ به پرسش خبرنگار ايران ورزشي در رابطه با نامهنگاريهاي نهادهاي بينالمللي براي تعليق ورزش ايران و بحث استيضاح وزير ورزش گفت: استيضاح حق قانوني مجلس است و نبايد در اين هيچ خدشهاي وارد شود.
به گزارش ايسنا، احمدينژاد با بيان اينكه "اكثريت قاطع نمايندگان دلسوز و كمك دولت هستند"، تصريح كرد: فكر نميكنم اين طرح متعلق به اكثريت مجلس باشد چون دو سال قبل وقتي در چين المپيك آسيايي در المپيك و پارالمپيك مقام خوبي آورديم عدهاي جلو افتادند كه سازمان ورزش را بر هم بزنند حالا هم كه پيروزيهاي المپيك به دست آمده است، وزير استيضاح ميشود. البته حق مجلس است و ما هم حاضر ميشويم و پاسخهاي لازم را ميدهيم و تصميمگيري با مجلس خواهد بود و ما احترام ميگذاريم.
وي با اشاره به اينكه "ورزش امروز كشور بيش از اينكه مورد سوال قرار گيرد نيازمند پشتيباني ماست"، خاطرنشان كرد: ما به عنوان حكومت و من به عنوان رييسجمهور هيچوقت نميگوييم چه كسي مربي، رييس فراكسيون و يا دستيار باشد. ما بايد پشتيباني كنيم. تيم فوتبال در آستانه مسابقات جهاني است و بازيهاي سختي پيشرو داريم و بايد همه كمك كنند.
رييسجمهور با بيان اينكه "من نميخواستم وارد مسائل ريز شوم اما مجبور شدم وارد شوم"، توضيح داد: جوانان 25 ساله ما با هجمههاي بسيار روبرو ميشوند و در اين صورت با چه رويي وارد زمين شوند در حالي كه بايد همه به آنها كمك كنيم چون ميخواهند پيراهن مليپوش را بپوشند و در يك ورزش سنگين و ميدان بزرگ تلاش كنند پس با توجه به اينكه در همه بخشها اشكال وجود دارد درست نيست كه به اشكالات موجود در يك بخش حمله كنيم.
احمدينژاد با بيان اينكه "در عرصه ورزش دعوايي نيست و همه بايد به هم كمك كنيم"، خاطرنشان كرد: دولت، مجلس و قوه قضاييه جلسات خوبي تشكيل ميدهند و با اتحاد دست به دست هم دهند و كشور را اداره كنند بخصوص در ورزش.
وي با اشاره به اينكه "متاسفانه ورزش ما بيشتر از حاشيههاي ساختگي رنج ميبرد"، افزود: البته من به طور قاطع از وزير ورزش دفاع ميكنم چون اين وزارتخانه يك سال است كه آغاز به كار كرده پس بهتر است به جاي آنكه وزير ورزش استيضاح شود ببينند چه كمكي ميتوانند به او بدهند و در اين شرايط طبيعي است كه در اين شرايط ديگران استفاده ميكنند و نامهنگاري ميكنند و فشار ميآورند پس ما بايد همه به هم كمك كنيم و پاسخ آنها را دهيم و به جوانانمان ياري دهيم.
رييسجمهور با بيان اينكه "ورزش ايران در آستانه شكوفايي است"، خاطرنشان كرد: دولت، مجلس، قوه قضاييه، مردم بخصوص رسانهها بايد كمك كنند و با توجه به اينكه نقد خوب است اما نبايد مسالهسازي كرد.
به گزارش ايسنا، رييسجمهور در ادامه، در پاسخ به پرسش خبرنگار فارس در رابطه با وضعيت اقتصادي كه "دلار از 900 تومان به چهار هزار تومان رسيده است و اين چه اقتصادي است كه با يك پيامك زير و رو ميشود؟" و با اشاره به صحبتهايي كه رييسجمهور در اين نشست خبري خطاب به خبرگزاري فارس گفته بود و همچنين بيان اينكه "در آن روز تعطيل پيامكي با اين عنوان ارسال نشده است و اين حرف درستي نيست"، گفت: اقتصاد با يك پيامك زير و رو نميشود. شما شش ماه عملكرد دوستان را روي ميز بگذاريد و بررسي كنيد. جنگ رواني شش ماهه بوده است. من مثال زدم كه در روز تعطيل به طور وسيع پيامك منتشر شده است. اين گزارش رسمي وزارت اطلاعات و مخابرات است.
احمدينژاد با تاكيد بر اينكه "انتقاد من دلسوزانه است"، خطاب به خبرنگار فارس خاطرنشان كرد: بحثهاي من از روي دشمني نيست و كسي نبايد روي شاخه بنشيند و آن را ببرد. شخص شما مطرح نيست كه الان دفاع ميكنيد. شما در خبرگزاري يك خبرنگار هستيد و كارتان را خوب انجام ميدهيد پس خطاب من، شما نيستيد اما همين الا عدد چهار هزار تومان را شما مطرح كرديد بدون اينكه توجه داشته باشيد اين يك جنگ رواني است. جنگ رواني شاخ و دم ندارد.
وي با اشاره به اينكه طبيعي است عدهاي با دولت مخالفت كنند و ما نميگوييم چرا مخالف هستيد، گفت: باز تاكيد ميكنم مساله شخص جنابعالي نيست اما رفتار روشن است كه برخي رسانهها مقابل دولت هستند. من، احمدينژاد، تنها كسي در كشور هستم كه شما ميتوانيد در مقابل او چنين صحبت كنيد. اگر كسي ديگر است اسم ببريد.
احمدينژاد با طرح اين پرسش كه "آيا در اين كشور فقط دولت كار ميكند و جاهاي ديگر اشكال ندارند؟" گفت: يك انتقاد از قوه قضاييه را به من بگوييد. آيا قوه قضاييه قابل انتقاد نيست يا نقش كمتري در امنيت اقتصادي دارد؟ اگر نقش ندارد چطور يك قوه مستقل و همطراز و يا گاهي بالاتر از رييسجمهور است كه ميتواند رييسجمهور را مورد سوال قرار دهد؟ آيا مجلس نقشي ندارد يا شهرداري اشكالي ندارد؟
وي با اشاره به دوره مديريت خود در شهرداري تهران گفت: در دورهاي كه شهردار تهران بودم، اگر چالهاي در خيابان پيدا ميشد صدها مقاله در رابطه با آن نوشته ميشد. به خاطر دارم يك قاضي حكم براي قلع و قمع تعدادي از درختان مقابل صداوسيما داده بود و شهرداري مخالفت كرد اما در نهايت بر اساس حكم قضايي اين كار اتفاق افتاد و رسانهها عليه شهردار وقت يعني من بسيار مطلب نوشتند و امروز در خياباني ديدم كه تعداد زيادي از درختان قديمي قطع شدند اما يك خبر در اين رابطه منتشر نشد و اين روشن است كه عملكرد برخي رسانهها يكطرفه است.
احمدينژاد با طرح اين پرسش كه "آيا در اين كشور هيچكس هيچ اشكالي ندارد و فقط دولت است؟" تصريح كرد: به آقاي ضرغامي گفتم كدام قانون گفته است صداوسيما ناظر بر دولت است و يك نفر از كارمندان شما به عنوان مجري در برنامه زنده ميگويد آقاي رييسجمهور گوشي را بردار و جوابگو باش. ما كه زير پاي مردم هستيم و هميشه جوابگو هستيم و تنها كسي كه در اين كشور جواب ميدهد ما هستيم. به آقاي ضرغامي گفتم آيا در دستگاههاي ديگر كشور هيچ اشكالي وجود ندارد و در اين كشور همه چيز مرتب است و تنها دولت ضعف دارد؟
رييسجمهور با تاكيد بر اينكه "تنها مسئولي هستم كه هيچ نگراني ندارم كه در دل مردم حاضر شوم و به خيابان بروم"، تصريح كرد: من دلم با مردم است و پر از عشق به آنهاست و كاري نميكنم كه به مردم فشار آيد و يا براي خودم كار كنم پس اگر شما به عنوان يك مسلمان بررسي كنيد ميبينيد يك خبر مبني بر انتقاد از ديگران بوده است يا خير؟ در حالي كه همش تعريف است و اين روش درستي نيست، چه در مورد اين دولت و چه در مورد دولتهاي ديگر.
وي با بيان اينكه "دليل حملات به دولت را به من گفتهاند و من اين دلايل را ميدانم و ملت هم ميداند"، اظهار كرد: در حال حاضر دشمن فشار آورده و ميخواهد با بازي با عدد در خيابانها و نه در واقع، نگراني درست كند و بگويد اقتصاد ايران را دچار مشكل كردهايم. پس آيا درست است همه جمع شويم و بگوييم دولت اشتباه كرده است؟ اصلا چنين باشد؛ حالا بايد چكار كرد؟ هر پيشنهادي دولت ميدهد اشكال ميگيريد پس شما پيشنهادي دهيد.
احمدينژاد با اشاره به اينكه تازگيها مطرح كردند كه رييسجمهور نميخواهد عمل كند و رها كرده است، گفت: شما با دشمن همراهي كردهايد. مشكل پيدا شده است و باز هم فحشش را هم به رييسجمهور ميدهيد. به لطف خدا از اين عرصه عبور خواهيم كرد. دشمن به جايي نخواهد رسيد ولي با اين روش يك دبيرستان دو كلاسه را نميتوان اداره كند.
وي با بيان اينكه "شش ماه بازار را به هم ميريزند و حالا ميگويند چرا رييسجمهور درست نميكند" گفت: مردم بيجهت در فشار هستند كه بخشي از آن توسط دشمن و جنگ است اما بخش زيادي از آن تحميلي به مردم است چون خيليها نميتوانند معامله و خريد و فروش كنند پس همه بايد كمك كنند و نگذارند كشور آسيب ببيند.
احمدينژاد افزود: رييس محترم مجلس به جاي آنكه پنج صفحه مصاحبه كنند و دولت را متهم كند، بايد كمك كند. با يك سوم اين ارز ميتوانيم كشور را اداره كنيم به شرط اينكه همه كمك دهند و من فكر ميكنم اين اتفاق بيفتد چون ما چارهاي نداريم جز اينكه همه به هم كمك كنيم.
اگر خيلي حضور من برايتان سخت است، يك خط بنويسيم خداحافظ شما
رييسجمهور ادامه داد: متواضعانه، عاجزانه و برادرانه خواهش ميكنم؛ الان وقت اين نيست كه كسي بخواهد حسابهاي خود را تسويه كند. من كوچكتر از شما هستم، ميگويم كه اگر خيلي حضور من برايتان سخت است، يك خط بنويسيم خداحافظ شما. اگر نه، دولت بايد تا زماني كه هست با قدرت كار را انجام دهد و ملت بداند ما به فضل الهي با قدرت كارمان را دنبال ميكنيم و در دفاع از حقوق ملت كم نميگذاريم چون براي همين آمدهايم.
وي با تاكيد بر اينكه همه بايد به هم كمك دهيم، گفت: عدهاي ميگويند درآمد ارزي دولت در تاريخ بينظير است اما اين حرفهاي سطحي و غيرعالمانه است چون عدد بالاست اما آيا قيمت كالاهاي خارجي هم بالا رفته است و قدرت خريد كالا نيز كاهش پيدا ميكند.
احمدينژاد با بيان اينكه در اين دوره هفت ساله در اكثر قريب به اتفاق بخشها معادل كل تاريخ كشور كار شده است، تصريح كرد: در توليد اساسي كشور معادل تاريخ كشور توليد داشتهايم. در علم و فناوري به اندازه تاريخ كشور جلو رفتهايم، در عمران و آبادي، برق، نيرو كارهاي بسياري انجام شده است.
ادامه دارد...