زارعي در گفت‌وگو با ايسنا: گروهك منافقين از انقلاب اسلامي تاكنون ابزاري آمريكايي بوده است

يك كارشناس مسائل منطقه با بيان اينكه خروج نام منافقين از ليست گروه‌هاي تروريستي آمريكا ارزشي ندارد، گفت: همواره گروهك منافقين به عنوان بخشي از سيستم اطلاعاتي و امنيتي آمريكا عمل كرده است.

يك كارشناس مسائل منطقه با بيان اينكه خروج نام منافقين از ليست گروه‌هاي تروريستي آمريكا ارزشي ندارد، گفت: همواره گروهك منافقين به عنوان بخشي از سيستم اطلاعاتي و امنيتي آمريكا عمل كرده است.

سعدالله زارعي، كارشناس مسائل منطقه در گفت‌وگو با خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) درباره خروج گروهك منافقين از فهرست گروه‌هاي تروريستي توسط دولت آمريكا گفت: اساسا خبر خارج شدن منافقين از ليست سياه آمريكا ارزش خبري ندارد؛ چرا كه سازمان منافقين بعد از پيروزي انقلاب اسلامي از همان ابتدا به صورت يك ابزار در اختيار مقامات آمريكايي قرار گرفت و اين دولت در عرصه‌هاي مختلف از اين گروه به عنوان يك ابزار استفاده كرد.

وي با اشاره به ترورهاي انجام شده توسط گروهك منافقين عليه مقامات ايراني در ساليان گذشته، افزود: اقداماتي كه منافقين عليه جمهوري اسلامي ايران مانند ترور مقامات و مردم عادي انجام داده است هيچ وقت با ناخشنودي و نارضايتي آمريكا همراه نبوده و اساسا اين ترورها در چارچوب يك طرح آمريكايي انجام گرفته است.

اين كارشناس مسائل منطقه ادامه داد: بنابراين اينكه آمريكايي‌ها در ظاهر وانمود مي‌كنند با اقدام گروهك منافقين همراهي نداشته‌اند يك دروغ آشكار است؛ زيرا در طول دو دهه گذشته اين گروهك دفتري را در ساختمان اصلي وزارت دفاع يعني پنتاگون آمريكا داشته است و به راحتي عناصر منافقين به وزارت دفاع رفت و آمد داشته و از اطلاعات آمريكايي استفاده كرده و همچنين به دستگاه‌هاي جاسوسي اين كشور كمك اطلاعاتي مي‌كردند.

زارعي با بيان اينكه شواهد نشان مي‌دهد كه منافقين به ظاهر در ليست سياه آمريكا بوده و اكنون نيز به ظاهر از اين ليست خارج شده است، افزود: اين گروهك تروريستي همواره به عنوان بخشي از سيستم اطلاعاتي و امنيتي آمريكا عمل كرده و به همين دليل خبر خارج كردن نام اين گروهك از فهرست گروه‌هاي تروريستي آمريكا ارزشي ندارد.

وي درباره سياست‌هاي دوگانه آمريكا در مبارزه با گروه‌هاي تروريستي مانند طالبان و گروهك منافقين، خاطرنشان كرد: اين سياست شناخته شده‌اي است كه بر همين اساس آمريكا هم از جريانات تروريستي مانند طالبان، القاعده و منافقين براي انجام عمليات كثيف ضدملي استفاده مي‌كند و در عين حال در يك اقدام ظاهري وانمود مي‌كند كه ارتباطي با عمليات تروريستي ندارد، اين شيوه‌ي رايجي است كه دستگاه‌هاي امنيتي يك كشور استفاده مي‌كنند.

اين كارشناس مسائل منطقه با اشاره به ساخت فيلم صهيونيستي آمريكايي عليه پيامبر اكرم (ص)، گفت: همچنين شاهديم كه با كمك دستگاه‌هاي سياسي، مالي و حتي ديپلماتيك غرب به مقدسات اسلام توهين مي‌شود و اين توهين عليه يك و نيم ميليارد مسلمان در سرتاسر جهان انجام مي‌گيرد. اين در حالي است كه همواره آمريكا سخن از حقوق بشر مي‌زند و در ظاهر اعلام مي‌كند كه با فيلم ساخته شده عليه پيامبر اكرم (ص) موافق نيست و آن را قابل سرزنش مي‌داند.

زارعي در ادامه اظهاراتش بيان كرد: بر همين اساس اين سياست دوگانه شيوه شناخته شده آمريكا در مواجهه با جهان اسلام بوده كه يك بازي دوگانه را طراحي مي‌كند تا هم از اقدامات تروريستي سود برده و هم هزينه‌هاي حمايت از تروريسم را نپردازد.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۱ مهر ۱۳۹۱ / ۱۲:۴۷
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 91070100436
  • خبرنگار : 71089