دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به قیام مسلمانان جهان در واکنش به اهانت به پیامبر اعظم(ص) گفت: نفرت از صهیونیسم در حال جهانی شدن است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمدنبي حبيبي در پایان نشست دبیران حزب موتلفه اسلامي افزود: صهیونیستها برای مقابله با موج جهانی شدن نفرت از صهیونیسم میخواهند مسیحیان را هم در این نفرت بینصیب نگذارند و با راهاندازی جنگهای صلیبی قدری از بار این نفرت را بکاهند.
وي با اشاره به فیلم موهنی که علیه پیامبر اسلام(ص) ساخته شد، تصریح کرد: این فیلم چیزی فراتر از هجو و استهزاء پیامبر عظیمالشان جهان اسلام(ص) است. پیامبر گرامی اسلام به هنگام فتح مکه، کفار و مشرکان را عفو کرد اما شمار اندکی که شان و مرتبت پیامبر را هجو و مسخره کرده بودند نبخشید. اگر امروز میبینیم جهان اسلام یکپارچه خشم و نفرت نسبت به صهیونیستها و آمریکايیها دارد به این دلیل است که اسلام توهین و مسخرگی را بر نمیتابد و با شدیدترین موضع آن را میکوبد.
وی افزود: آمریکاییها باید بدانند هزینههای حمایت از صهیونیسم برای آنها بیش از اینهاست و آنها باید به نصیحت رهبر معظم انقلاب عمل کنند و از مسیر حمایت از صهیونیسم برگردند. راهاندازی جنگ ادیان مفری برای صهیونیستهاست و این رویکرد صلح جهانی را به خطر میاندازد. امروز سفارتخانههای آمریکا در آتش خشم مسلمانان میسوزد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به بیانیه اجلاس عدم تعهد در تهران که احترام به ادیان را مورد توجه قرار داده بود، گفت: دو سوم کشورهای جهان احترام به ادیان را در بیانیه پایانی خود مورد توجه و تاکید قرار دادند و این نشان میدهد که هوشیاری جهانی نسبت به نقشه صهیونیستها وجود دارد. آمریکا و غرب اگر بخواهند این هوشیاری را نادیده بگیرند ضرر خواهند کرد.
حبيبي با بيان اينكه "موجی که در جهان برخاسته هر روز گسترش مییابد و تا مجازات عاملان و افشای چهرههای پشت پرده آن نیز همچنان ادامه خواهد داشت"، به سفر رئیسجمهور به آمریکا برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل اشاره كرد و افزود: رئیسجمهور به عنوان رئیس اجلاس کشورهای غیرمتعهد باید موضوع رهبری صالح و غیرصالح را در مدیریت جهان مطرح کند و جهان را نسبت به پیروی از سیاستهای تجاوزکارانه و ظالمانه آمریکا انذار دهد.
وی با تاكيد بر اينكه "رئیسجمهور باید اعلام کند مقابله با اسلام و پیامبر گرامی اسلام(ص) مخالفت با فطرت بشری است"، تصريح كرد: امروز جهان متوجه آموزههای دین، بویژه آموزههای آخرین پیامبر الهی یعنی محمدبنعبدالله(ص) است و قرآن کتاب هدایت بشر است. غرب در مقابله با اسلام به بنبست رسیده و راه استهزا و هجو را در پیش گرفته است. غرب نمیتواند در مقابل همه بشریت و راه انبیا و اولیای الهی بایستد.
دبیرکل حزب موتلفه اسلامی خاطرنشان کرد: رئیسجمهور به عنوان رئیس نم، از اعضای سازمان ملل بخواهد در مورد موج عظیم بیداری اسلامی اندیشه کنند و جلوی حرکت شتابان ملتها در رسیدن به جامعه نمونه اسلامی را نگیرند. رئیسجمهور باید مصوبات اجلاس تهران را در سازمان ملل پیگیری کند و ممنوعیت اهانت به مقدسات الهی در مجمع اخیر سازمان ملل به عنوان یک قانون به تصویب برسد.
حبیبی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به فرارسیدن هفته دفاع مقدس گفت: ملت ما با سربلندی 8 سال دفاع مقدس را پشت سر گذاشت و خداوند به مقاومت و پایداری ملت برکت داد و معادلات جغرافیای سیاسی در منطقه و جهان را دگرگون کرد. امروز از دشمنان ایران در بغداد خبری نیست، امروز منافقین که دست در دست صدام دادند تا ملت ایران را نابود کنند ذلتبارترین ایام خود را میگذرانند.
وی در ادامه با بيان اينكه "دفاع مقدس به ملت ما و جوانان ما درس قناعت، مقاومت، فداکاری، ایثار و خود باوری داد و با این سرمایه عظیم جشنهای بزرگی در کشور شكل است"، به پیشرفتهای نظامی ایران اشاره كرد و گفت: امروز قدرت دفاعی کشور به حدی است که حتی جلو اندیشه تجاوز دشمن به ایران را گرفته است. نسل کنونی میتواند با مقایسه توان نظامی کشور در حال حاضر با روزهای نخستین دفاع مقدس پی به قدرت لایزال انقلاب اسلامی در برابر دشمنان ببرد. امروز آمریکا و غرب ضعیفتر از هر روز و ایران اسلامی قویتر از همیشه است.
دبيركل حزب موتلفه اسلامي در بخش ديگري از صحبتهاي خود به مسائل اقتصادی کشور اشاره كرد و افزود: با توجه به اینکه یکی از مهمترین و اساسیترین چالشهای کشور، چه در حوزه داخلی و چه در روابط خارجی، موضوعات اقتصادی است، ملت ایران در گذشته و در دوران دفاع مقدس توانایی خود را برای مدیریت بهینه منابع و صرفهجویي نشان داده است.
حبیبی در پایان اظهار كرد: از مجلس و دولت میخواهیم برنامههای جامعتر و همهجانبهنگر با هماهنگی کامل در این موضوع تدوین و اجرا كنند و در این مسیر از دیدگاهها و همکاری کارشناسان مختلف و صاحبان تجربیات موفق بیشتر بهره ببرند. اعتناي بیشتر دولت به مردم در حل مشکلات اقتصادی یک ضرورت قطعی است و در این صورت مسائل ناشی از تحریم اقتصادی و موضوعاتی نظیر نوسانات و تلاطم نرخ ارز به کمک بخش مردمی اقتصاد قابل حل خواهد بود.
انتهاي پيام