يك کارشناس پیشنهاد نامگذاری روز «حمایت از ادیان» یا «امنیت دینی» را در محکوم کردن اقدام موهن آمریکایی - صهیونیستی مطرح كرد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سیدهادی افقهی مهمان برنامه تلویزیونی «راز» در شبی که موضوع برنامه نقد و بررسی انتشار فیلم اهانتآمیز به ساحت مقدس پیامبر اعظم(ص) از سوی عوامل صهیونیستی - آمریکایی سینمای هالیوود بود، اظهار كرد: این پیشنهاد میتواند از سوی جمهوری اسلامی ایران در بین سران غیرمتعهدها یا در قلمروی جهان اسلام در کنفرانس اسلامی و اتحادیه عرب مطرح شود تا هر ساله با یادآوری این اقدام ددمنشانه و مذبوحانه غرب، تدابیری برای حمایت از ادیان و امنیت دینی اتخاذ شود.
به اعتقاد وی، همافزایی و گسترش اعتراضات و تظاهرات ملل اسلامی که کانون آن مصر و ایران است، بایستی منجر به تجديدنظر آمریکا در رفتارهایش با مسلمانان دنیا شود.
نادر طالبزاده، مجری و کارشناس برنامه «راز» با بیان اینکه «فیلمهای تبلیغاتی علیه اسلام و ایران در این سالها با پشتوانه بنگاههای صهیونیستی - آمریکایی کم نبوده است» گفت: نگاه غرب به ایران و مسلمانان مضحک است انگار که نمیدانند ایران اسلامی چه کشوری است یا کجاست.
دکتر فواد ایزدی، پژوهشگر و دیگر مهمان این برنامه با بیان اینکه «اعتراضات مسلمانان دنیا در این ماجرا موجب زنده شدن آرمانهای امام خمینی (ره) شد» گفت: این همصدایی ملل جهان اسلام علیه آمریکا امیدوار کننده بود.
وی با اشاره به اخبار ضد و نقیضی که درباره عوامل سازنده این فیلم موهن مطرح شد، خاطرنشان کرد: این فیلم دو ماه پیش در برخی از سینماهای آمریکا به نمایش درآمد پس از آن 14 دقیقه از این فیلم روی یک ویدئوسایت قرار گرفت و یکی از شبکههای عربی هم به تحلیل خبری این ماجرا پرداخت پس از پخش این برنامه، تظاهرات مردم مصر علیه این اقدام توهینآمیز برگزار شد و به دیگر کشورهای اسلامی نیز تسری یافت.
ایزدی با طرح این پرسش که دلیل تولید این فیلم چه بوده؟ گفت: ماجرای اسلام هراسی بعد از تشکیل رژیم صهیونیستی با حرکتهای جدیدی در هالیوود علیه اسلام و مسلمانان جدی شد. حتی در میان کودکان نیز با ساخت کارتونهای ضداسلامی، نفرت و ترس از اسلام را در جامعه آمریکایی رواج دادهاند.
وي این اقدام را نشانه دوگانگی غرب در بحث آزادی بیان دانست و افزود: هر زمانی به طرف غربی گفته میشد که چرا به باورهای بیش از یک و نیم میلیارد مسلمان جهان توهین میکنید میگفتند که ما به آزادی بیان اعتقاد داریم در حالی که توهین به ارزشها و تعرض به خطوط قرمز دیگران، هنر نیست اگر واقعا به آزای بیان اعتقاد دارید چرا زمانی که درباره خطوط قرمز شما همچون مساله هلوکاست، پرسشی مطرح میشود، پرسشگر را محکوم به سکوت میکنید؟
این کارشناس برنامه گفت: این فیلم اصلا فیلم نیست زیرا نه سناریویی برای آن نوشته شده و نه بازی خوبی در آن میبینیم، بلکه هدف فقط اهانت به مسلمانان بوده است.
طالبزاده با بیان اینکه «کارگردان این فیلم، سازنده فیلمهای مستهجن آمریکایی بوده است» افزود: دنیای غرب در این ماجرا به جایی رسید که چهره منفور خودش را برای جهانیان آشکار کرد.
به گفته ایزدی، انتشار این فیلم موهن در حالی انجام شده که حکومت آمریکا به راحتی میتوانست به صورت قانونی، مانع از پخش آن شود.
وي ادامه داد: جالب اینکه در آغاز اعتراضات مسلمان مصر، سفارت آمریکا بیانیهای منتشر کرد که شکلی از عذرخواهی غیرمستقیم داشت اما پس از مدتی، واشنگتن این عذرخواهی را پس گرفت و گفت که انتشار این فیلم، مشکلی نداشته است.
طالبزاده هم در ادامه گفت: البته اینها با موج اعتراضاتی که در کشورهای اسلامی راه افتاده، الان در کاخ سفید سرگردانند و نمیدانند که چه باید بکنند.
افقهی با اشاره به بیانات اخیر رهبری درباره این اقدام منفور غرب، خاطرنشان کرد: هدف دشمن، سست کردن پایههای اعتقادی نسل جوان ماست. این حرکت نیز یک تک برنامه از سلسله برنامههای اسلام هراسی آنان است که میخواستند با این اقدام، چالشی در بین ملل مسلمان راه انداخته و حرکتهای بیداری اسلامی را منحرف کنند.
وي یادآور شد: جالب است که آقای اوباما و خانم کلینتون بارها اعلام کردهاند که این ماجرا به سیستم حکومتی آمریکا ربطی ندارد اگر چنین است پس چرا با آن برخورد نمیکنید، مگر خشم مسلمانان جهان اسلام را نمیبینید؟!
در ادامه ایزدی به پیشینیه نفوذ صهیونیست در جامعه آمریکا و سینمای هالیوود اشاره کرد و گفت: پس از جنگ جهانی دوم، موج مهاجرت یهودیان به سمت آمریکا راه افتاد که بسیاری از آنها میخواستند از امکانات آمریکای ابرقدرت برای حمایت از رژیم صهیونیستی بهره ببرند.
حتی آنها تلاشهای زیادی برای کمرنگ شدن دین در جامعه مسیحی آمریکایی آن دوران داشتند که هالیوود، منشا این حرکتها بود تا جایی که کشور مسیحی آمریکا را به سمت سکولاریسم بردند.
انتهاي پيام