دبير سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي گفت: با انتشار نسخه اينترنتي فيلم موهن درباره پيامبر اسلام (ص)، ملتهاي انقلابي مصر و ليبي جزو اولين كشورهايي بودند كه نسبت به اين موضوع اعتراض خود را نشان دادند و اين موضوع حاكي از اين است كه اسلام نقش موثري در انقلابهاي منطقه داشته است.
رامين شمسايي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اظهار كرد: از لحاظ بعد مكتبي ما معتقديم پيامبر ما رحمةللعالمين است و حضور ايشان در عالم مجردات همچون خورشيد عالمتابي است كه با چنين اهانتهايي نور ايشان كاهش پيدا نميكند.
وي يادآور شد: اين توهينها مسبوق به سابقه است و از كشيدن كاريكاتور پيامبر اعظم (ص) و به آتش كشيدن قرآن كريم آغاز شد. دشمنان با اين روند و افزايش حجم اهانتها قصد دارند كه حساسيت مسلمانان را نسبت به مقدساتشان پايين بياورند و طوري عمل كنند كه مسلمانان نسبت به تحولات جهاني منفعل باشند.
دبير سياسي بسيج دانشجويي دانشگاه علامه طباطبايي با اشاره به موج اعتراضات عليه اين فيلم توهين آميز اظهار كرد: از آنجا كه عدو شود سبب خير اگر خدا خواهد، هر اهانتي كه صورت ميگيرد، مسلمانان نسبت به گذشته حضور گستردهتري در عرصه پيدا ميكنند و با اعتراضات سازماندهي شده بيشتر از پيش عليه آمريكا و مستكبران متحد ميشوند.
شمسايي خاطرنشان كرد: غربيها و بويژه آمريكاييها معتقد بودند انقلابهاي رخداده در منطقه تنها ريشههاي آزاديخواهانه داشته و اسلامگرايي جزو دلايل وقوع اين انقلابها نبوده است اما با انتشار نسخه اينترنتي اين فيلم، ملتهاي انقلابي مصر و ليبي جزو اولين كشورهايي بودند كه نسبت به اين موضوع اعتراض خود را نشان دادند و اين موضوع حاكي از اين است كه اسلام نقش موثري در انقلابهاي منطقه داشته و در واقع اين مساله ثابت شد كه نقطه مركزي انقلابهاي منطقه، اسلامخواهي بوده است.
اين فعال دانشجويي در پايان، نقش جنبش دانشجويي در راستاي اين اعتراضات را با اهميت دانست و گفت: به نظر ما تمام حمايتكنندگان از ساخت چنين فيلمي بايد مجازات شوند و سازمان ملل بايد از كشورهاي اسلامي عذرخواهي كند.
انتهاي پيام