معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری گفت: به منظور حمایت از نقش آفرینان حوزه فناوری در بخش کشاورزی، کانون دانش و صنعت انجیر در شهرستان استهبان تشکیل میشود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه فارس، مهدی سیدی پنجشنبه شب در نخستین جشنواره ملی مردمی انجیر استهبان با اشاره به ایجاد کانونهای دانش و صنعت در سطح کشور اظهار کرد: به منظور همگرایی بین صنعت و دانش، ایجاد ستادهای توسعه فناوری، حمایت از شرکتهای دانشبنیان و نقش آفرینان حوزه فناوری در بخش کشاورزی، هماهنگی نوآوران و تولیدکنندگان و همسو شدن کانونهای دانش و صنعت در دستور کار قرار گرفته است.
سیدی بیان کرد: تاکنون 60 کانون دانش و صنعت ایجاد شده که از این تعداد 30 کانون در بخش کشاورزی فعال است.
وی افزود: هر کانون دانش و صنعت حدود 20 عضو دارد که شامل باغدار، تولید کننده، فناور، سردخانهدار، صادرکننده و افراد مرتبط با تولید، نگهداری و فروش محصول در کنار محققان دانشگاه و کارشناسان جهادکشاورزی است.
معاون پژوهشی معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری تاکید کرد: ایجاد کانون دانش و صنعت انجیر در استهبان منوط به خواست و اراده شهر استهبان، استان فارس و دانشگاه شیراز است.
سیدی تاکید کرد: در راستای تشکیل کانون دانش و صنعت در استهبان، سندی بنیادین پیرامون انجیر تدوین می شود که نقشی کلیدی در تغییر و تحولات این محصول در کشور ایفا میکند.
وی یادآور شد: تاکنون کانونهای دانش و صنعت عناب، زرشک و پسته در کشور تشکیل شده و جای کانون انجیر هنوز خالی است.
سیدی تصریح کرد: کشور ما با موضوع تغییر اقلیم مواجه است و درختانی که پیش از این با کمی نزولات جوی آبیاری میشدند اکنون باید با شرایط خشکسالی به تعادل برسند، چرا که آب کم باعث میشود، درخت در مقابل آفات آسیبپذیر شود.
انتهاي پیام