رييس جمهور بر ايننكته كه ضرورن اصلاح در ساختارهاي جهان را بايد همه درك كرده و پاي آن بايستند، تاكيد كرد.
به گزارش خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمود احمدينژاد در گفتوگوي زنده خود با مردم كه از شبكه يك سيما پخش ميشد، با ابراز خرسندي از اينكه فرصتي پيدا كرده تا با مردم بار ديگر صحبت كند، گفت: مدتي به علت فشردگي كارها توفيق نبود كه در خدمت مردم باشيم.
رئيسجمهور در سخنان ابتدايي خود در پاسخ به سوالي در مورد روايتش از برگزاري شانزدهمين اجلاس غيرمتعهدها در تهران با بيان اينكه اين نشست، نشست بسيار مهمي بود و در زمان بسيار خوبي انجام شد، به شعار اين اجلاس مبني بر «صلح پايدار در سايه مديريت مشترك جهاني» اشاره كرد و ادامه داد: انسانها از ابتدا به دنبال پيشرفت و رفاه بودند و همه اينها در سايه صلح پايدار محقق ميشود.
وي با طرح اين پرسش كه چرا در طول تاريخ صلح پايدار تامين نشده است؟ افزود: اين موضوع علتهاي زيادي دارد، ولي قطعا مهمترين علت آن به موضوع مديريت برميگردد، دعواهاي تاريخ بر سر مديريت است، البته تودههاي مردم نقش اصلي را ايفا ميكنند، ولي بايد به اين موضوع توجه داشت كه مردم به صورت فطري به دنبال صلح هستند و اين كينهورزيها و اختلافات از ناحيه مدعيان مديريتها است.
وي با بيان اينكه امروز مديريت حاكم بر دنيا براي ملتها مشكلات زيادي ايجاد كرده و ما شاهد ياس، نااميدي، نگراني و كينهتوزيها و درگيريها هستيم، گفت: علت اين موضوع مديريت نامناسب است و اين مديريت نامناسب ويژگيهايي دارد كه از جمله ويژگيهاي آن انحصاري بودن است و هر چيزي كه انحصاري باشد، فساد به دنبال خود ميآورد. اكنون گروه اقليتي براي تمام دنيا تصميم ميگيرند و اين مديريت براي قدرتطلبي و سلطهطلبي است و در راستاي دوستي نيست.
رئيسجمهور با بيان اينكه ساختار حاكم بر ادبيات مديريت حاكم بر دنيا ادبيات قدرت و سلطه است، تصريح كرد: آنها در ظاهر شعار «حقوق بشر و صلح» ميدهند، ولي در باطن تمام اين چيزها براي قدرتطلبي است و اين نوع مديريت مشكل ايجاد كرده و بايد اصلاح شود. همه جا بايد اصلاح شود ما هم نيازمند اصلاح هستيم، همه دنيا نيازمند اصلاح است، ولي شكل و نسبت اين اصلاحات با يكديگر متفاوت است.
وي با بيان اينكه ما نيازمند اصلاح مديريت حاكم بر جامعه هستيم و وجه اساسي آن اين است كه همه در مديريت جهاني مشاركت كنند و در واقع مديريت جهاني در سايه مشاركت عمومي محقق شود، تاكيد كرد: همانطور كه گفتم تحقق اين اصلاحات نيازمند مشاركت عمومي است، همه بايد ضرورت اين اصلاحات را درك كنند و پاي آن بايستند و اصلاح كل در صورتي انجام ميشود كه همه مشاركت كنند. در اين زمينه اگر بخواهم مثالي بزنم ميتوانم به موضوع ترافيك اشاره كنم. ترافيك زماني اصلاح ميشود كه همه رانندهها قوانين را رعايت كنند.
احمدينژاد با اشاره به اينكه همه بايد در راستاي ايجاد عدالت مشاركت كنند، تاكيد كرد: براي اينكه حقكشي و ظلم ريشهكن شود، همه بايد بدون هيچگونه ترسي مشاركت داشته باشند و در تصميمگيري جهاني مشاركت كنند.
وي با بيان اينكه هميشه برآيند عمومي مثبت است، افزود: وقتي يك ملت آزادانه و آگاهانه تصميم ميگيرد، برآيند تصميم امري مثبت است، در اين زمينه نيز بايد يك مشاركت همگاني وجود داشته باشد و برآيند اين مشاركت مثبت خواهد بود.
رئيسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اينكه در اين ارتباط ادبيات تازهاي در دنيا مطرح شده است، گفت: درست است كه اين موضوع خواست فطري است، ولي هيچوقت بروز و ظهور نداشته است، ما در سال اولي كه در سازمان ملل حضور پيدا كرديم اين موضوع را مطرح كرديم و اكنون عموميت پيدا كرده است.
وي با بيان اينكه در راستاي تحقق اين موضوع حركت مديران نيز بايد در اين عرصه باشد، به شعار اجلاس تهران اشاره كرد و گفت: اين اجلاس دو مخاطب داشت كه مخاطب اصلي مديران و مخاطب عمومي مردم هستند. البته همانطور كه گفتم مديريت نقش اصلي را دارد و در راستاي تحقق اين موضوع يعني مديريت مشترك جهاني همه بايد به ضرورت اهميت اين موضوع واقف شوند و به آن برسند و اميدوارم كه در مجمع عمومي سازمان ملل اجلاس خوبي در اين زمينه داشته باشيم.
ادامه دارد...
انتهاي پيام