اشتهارد قلب تپنده اقتصاد البرز

اشتهارد قدیمی‌ترین شهر استان البرز است، این شهر موقعیت استراتژیک ویژهای در بخشهای کشاورزی، دامپروری و صنعتی دارد و البته هم مرز بودن این شهر با استانهای مجاور نیز از دیگر مزیتهای اشتهارد به شمار می‌آید.

اشتهارد قدیمی‌ترین شهر استان البرز است، این شهر موقعیت استراتژیک ویژهای در بخشهای کشاورزی، دامپروری و صنعتی دارد و البته هم مرز بودن این شهر با استانهای مجاور نیز از دیگر مزیتهای اشتهارد به شمار می‌آید.

از طرف دیگر دوری از مرکز استان و برخورداری از منابع مهم زیرزمینی جهت اجرای طرحهای صنعتی بخصوص استقرار یکی از بزرگترین شهرک‌های صنعتی کشور در کنار چند منطقه صنعتی دیگر در این شهرستان و نیاز به امکانات و زیر ساختهای لازم برای استقرار نیروی کار و انجام امورات کارخانه‌ها در کنار سایر عوامل جانبی تاثیر به سزایی در ارتقای بخش اشتهارد به شهرستان داشته است.

مهندس اینانلو، فرماندار اشتهارد در گفت‌وگو با ایسنا در این خصوص گفت: شهرک صنعتی اشتهارد به جهت برخورداری از برخی معافیتها و امتیازات قانونی و همچنین به عنوان یک نقطه اتصال بین چند منطقه صنعتی کشور از پتانسیل‌های بسیار بالایی در جهت تولید و اشتغال برخوردار است.

وی افزود: شهرک صنعتی اشتهارد از زمان شروع فعالیت خود با فراز و فرودهای بسیاری مواجه بوده است.

اینانلو ادامه داد: نوعیت و روند فعالیت کارخانه‌ها و شرکت‌های صنعتی این شهرک به طور مستقیم از اوضاع و فعالیتهای اقتصادی کشور و حتی جهان تاثیرپذیر است. بنابراین باید شرایطی را ایجاد کرد که تهدید‌های موجود کمترین آسیب را به نحوه فعالیت بنگاه‌های اقتصادی این شهرک وارد كند.

وی شناسایی فرصتهای موجود این شهرک و بهره‌برداری مطلوب از آنها را گام موثری در مسیر تبدیل شهرک صنعتی اشتهارد به قطب صنعتی کشور معرفی کرد.

مهندس اینانلو، پیگیری بسته‌های حمایتی صنایع را با اتکاء به شعار امسال و با تاکید بر طرح تحول اقتصادی یکی از برنامه‌های اصلی فرمانداری این شهرستان دانست و اضافه کرد: بررسی زمینه جذب سرمایه‌گذاران قوی، استقرار صنایع مادر در منطقه، ایجاد زمینه‌های مناسب برای دسترسی به نیروی کار، ایجاد شرایط مناسب برای دسترسی به منابع مورد نیاز تولید و تقویت زیرساختهای حمل و نقل را از برنامه‌های موجود برای تحقق هدف مذکور است.

فرماندار اشتهارد در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به نیاز این شهرک به نیروی کار تصریح کرد: یکی از راههای دسترسی راحت‌تر به نیروی کار، تامین مسکن آنها در نزدیکی صنایع بوده که این امر با اجرای پروژه‌های مسکن مهر تا حدود زیادی عملی شده است.

وی ارتقاء سیستم حمل و نقل عمومی را چه در بخش زیر ساختها و چه در بخش تعداد و کمیت آنها از دیگر راههای جدب نیروی کار در شهرک صنعتی اشتهارد دانست.

فرماندار اشتهارد یادآور شد: با توجه به این که عمر زیادی از تصویب شهرستان اشتهارد نمی‌گذرد، بسیاری از ارگانها و نهادهای خدمات رسان و ادارات در آن استقرار نیافته‌اند که امید است با پیگیری‌های انجام شده هر چه سریعتر این ادارات در شهرستان اشتهارد مستقر شوند که بدون شک تحقق این امر در عمران و گسترش فعالیتهای صنعتی در این شهرستان تاثیرگذار خواهد بود.

به گزارش ایسنا، با توجه به این که در نامگذاری سال جاری تاکید بسیاری بر توسعه بخش اقتصاد به ویژه افزایش تولید داخلی صورت گرفته، همسویی و حرکت تمامی صنایع استان البرزبه ویژه صنایع مستقر در شهرک صنعتی اشتهارد به عنوان یکی از قطب‌های اقتصادی و تولیدی کشور با روند یکپارچه فعالیتهای اقتصادی، نیازمند حمایت بیشتر از بخش خصوصی که قصد سرمایه‌گذاری در این شهرک را دارند و همچنین کاهش محدودیتهای موجود در مسیر فعالیت آنها است که به نظر می‌رسد، مسئولین می‌توانند با ایجاد امکانات و شرایط مناسب جهت فعالیتهای حداکثری صنایع مستقر در شهرک صنعتی اشتهارد می‌توان گامهای موثری در ثبات اقتصادی استان و در بعد کلان‌تر ثبات اقتصادی کشور بردارند.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱۳ شهریور ۱۳۹۱ / ۱۰:۳۳
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 91061307257
  • خبرنگار :