خوردن آجيل باعث کاهش خطرات بيماري قلبي ميشود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خراسان و به نقل از Zee News، محققان اظهار کردند: خوردن آجيل کمک ميکند تا خطر ابتلا به بيماريهاي قلبي در افراد مبتلا به سندرم متابوليک(MetS) و يا کساني که با چربي اضافي شکم، قند خون بالا و فشار خون بالا مواجه هستند کاهش يابد.
با استناد به بيانيهاي از دانشگاه بارسلونا، چاقي در سراسر جهان در حال پيشرفت است.
مصرف اين دانهها باعث کاهش بيماريهاي قلبي و ناراحتيهاي مرتبط با آن مي شود.
انتهاي پیام