درمان ديابت با داروهاي خوشمزه

متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه ايلينويز با انجام آزمايشات جديد دريافته‌اند كه برخي از تركيبات موجود در شربت توت سياه و تمشك آبي مي‌توانند از فعاليت آنزيم‌هايي كه مسوول جذب كربوهيدراتها هستند جلوگيري كنند و به همين دليل مي‌توان در آينده از اين تركيبات براي توليد داروهاي ديابتي طعم‌دار استفاده كرد.

متخصصان علوم پزشكي در دانشگاه ايلينويز با انجام آزمايشات جديد دريافته‌اند كه برخي از تركيبات موجود در شربت توت سياه و تمشك آبي مي‌توانند از فعاليت آنزيم‌هايي كه مسوول جذب كربوهيدراتها هستند جلوگيري كنند و به همين دليل مي‌توان در آينده از اين تركيبات براي توليد داروهاي ديابتي طعم‌دار استفاده كرد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين متخصصان معتقدند با كمك يافته جديد مي‌توان به كاهش قند خون در بيماران ديابتي كمك كرد.

به گزارش سايت اينترنتي هلت دي نيوز، الويرا دي مجيا، استاد شيمي تغذيه و سم شناسي در اين دانشگاه مي‌گويد: تركيبات موجود در اين دو ميوه، تاثير بازدارندگي روي فعاليت دو آنزيم آلفا – آميلاز و آلفا گلوكوسيداز دارند و به همين خاطر مي‌توانند براي توليد يك داروي موثر براي مقابله با ديابت، مفيد باشند. پزشكان اميدوارند كه در آينده از آنتي اكسيدان «آنتي سيانين» موجود در اين ميوه‌ها براي مقابله با ساير بيماريهاي مزمن ناشي از التهاب مانند سرطان، بيماري‌هاي متابوليكي و امراض قلبي و عروقي استفاده كنند.

انتهاي پيام

  • چهارشنبه/ ۱ شهریور ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۴
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91060100088
  • خبرنگار : 90069