در يك آزمايش جديد مشخص شد گوشت قرمز پخته شده در حرارت زياد مانند همبرگرها خطر ابتلا به نوع پيشرفته سرطان پروستات را تا 40 درصد افزايش ميدهد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مطالعات جديد از سوي كارشناسان انستيتو پيشگيري از سرطان در كاليفرنيا و متخصصان دانشگاه كاليفرنياي جنوبي شواهد پزشكي جديد و مهمي درباره چگونگي تاثيرگذاري گوشت قرمز سرخ شده در روغن بر افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات ارائه كرده است.
اين كارشناسان با بررسي روشهاي طبخ گوشت قرمز نشان دادند كه وقتي گوشت در حرارت بالا پخته ميشود مواد سرطان زا در آن آزاد ميشود كه يكي از پيامدهاي آن افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات است.
به گزارش روزنامه اكسپرس، كارشناسان با مطالعه روي 2000 مرد داوطلب به اين نتايج دست يافتهاند.
دكتر ماريانا استرن، استاديار طب پيشگيري در دانشكده پزشكي «كك» در اين باره تاكيد كرد: وقتي تاثير انواع مختلف گوشت قرمز پخته شده را آزمايش كرديم متوجه شديم كه مصرف همبرگر با افزايش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط است در حالي است كه استيك اين تاثير مضر را ندارد.
انتهاي پيام