مدير دفتر توسعهي محلي عودلاجان گفت: در توافقنامهاي كه بين شهرداري، اداره كل ميراث فرهنگي و گردشگري استان تهران و كسبهي بازارچهي عودلاجان امضا شد، كاربري مغازههاي اين بازارچه از فروش آهنآلات به كالاهاي فرهنگي تغيير پيدا ميكند.
حميده توسلي در گفتوگو با خبرنگار سرويس ميراث فرهنگي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، بيان كرد: براساس اين توافقنامه كه با حضور احمد مسجدجامعي ـ عضو شورای اسلامی شهر تهران ـ امضا شد، سه طرف قرارداد، مبلغي را بهطور يكسان براي مرمت بازارچه هزينه ميكنند و در مقابل، كسبهي بازارچه تعهد دادهاند كه شغل خود را به خريد و فروش كالاهاي فرهنگي تغيير دهند تا رونق اقتصادي در اين منطقه در شأن يك مركز تاريخي و گردشگري باشد. همچنين ادارهي ميراث فرهنگي و شهرداري تهران تعهد كردهاند تا در چارچوب قوانين به كسبه كمك كنند تا از نظر هزينههاي زيرساختي و كف، تخفيفهايي براي گرفتن مجوز و عوارض داشته باشند و مغازههاي خود را بتوانند مرمت كنند.
او نقش دفتر توسعهي محلي عودلاجان در اين پروژه را ناظر بر روند كارها و اندازهگيري ميزان مشاركتها دانست و اظهار كرد: اين ناظر وظيفه دارد روند كارها را به هر سه شريك مالي اطلاعرساني و به مغازهداران براي ارتقاي شغلهايشان كمك كند. همچنين با برگزاري كارگاههايي با حضور كارشناسان و متخصصان، به مغازهداران كمك ميشود تا شغل خود را انتخاب كنند.
توسلي هدف از اين كار را احياي ارزشهاي تاريخي ـ فرهنگي محلهي عودلاجان با 300 سال قدمت دانست و گفت: با اين كار، رونق اقتصادي براي محله ايجاد ميشود، چون اين محله در نزديكي بازار تهران، در راستهي بازارچهي عودلاجان و پشت كوچهي مروي يكي از نقاط پراهميت منطقه است.
او با بيان اينكه طول بازارچهي در دست احيا 440 متر با حدود 200 مغازه است، افزود: سقف، جداره و كف بازارچه در كنار فضاي داخلي مغازهها كه توسط مغازهداران مرمت ميشود، بايد احيا شوند.
انتهاي پيام