رييس بيمارستان صحرايي شهرستان ورزقان گفت: با توجه به فصل تابستان و بحران حمام و دستشويي در مناطق آسيب ديده، احتمال شيوع اسهال و استفراغ وجود دارد كه لازم است از اين موضوع پيشگيري كرد.
دكتر صادق در گفتوگو با خبرنگار اعزامي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به شهرستان ورزقان، با برشمردن مهمترين مشكلاتي كه بيمارستان صحرايي و مردم منطقه با آن درگير هستند، اظهار كرد: اغلب مردمي كه خانوادههاي خود را از دست دادهاند به آسيبهاي روحي و رواني دچار شدند. ضمن اينكه از ديروز هم موج اسهال و استفراغ شروع شده است.
وي در ادامه با بيان اينكه بيمارستان صحرايي در نخستين سال پس از وقوع زلزله ايجاد شد، افزود: اين بيمارستان به 150 دستگاه آمبولانس و 100 تيم پزشكي مجهز است و با كمك بسيج جامعه پزشكي، سپاه عاشورا، دانشگاه علوم تبريز و اورژانس 115 ايجاد شده است.
صادق در ادامه اظهار كرد: از نخستين روزهاي وقوع حادثه تاكنون تيمهاي اورژانس به مناطق مختلف اعزام، بيماران را به بيمارستان صحرايي منتقل و پس از رسيدگيهاي اوليه در صورت نياز به بيمارستانهاي تبريز منتقل ميكردند.
وي افزود: در حال حاضر از تعداد افرادي كه زير آوار مانده بودند، كاسته شده است اما روزانه تعدادي بيمار كه از نظر روحي و رواني آسيب ديدهاند، ويزيت ميشوند. ضمن اينكه تعدادي نيز به خاطر بيماريهاي ميكروبي و ... توسط تيمهاي اورژانس به بيمارستان منتقل ميشوند.
به گفته وي بيمارستان صحرايي كوثر از نظر تجهيزات درماني هيچگونه مشكلي ندارد اما آنچه بيماران را تهديد ميكند، بيماريهاي عفوني همچون اسهال و استفراغ است.
رييس بيمارستان صحرايي كوثر در ادامه عنوان كرد: تعدادي از مراجعين نيز بيماراني هستند كه بيماريهايي نظير فشارخون و ديابت داشته و داروهاي آنها در زير آوار مانده است.
صادق در پايان عنوان كرد: در نخستين روز پس از وقوع زلزله، زايماني طبيعي توسط تيم تخصصي مامايي و زنان بيمارستان انجام و نوزاد پسري كه «علي» ناميده شد به دنيا آمد.
انتهاي پيام