نتايج يك آزمايش جديد نشان داده است كه وقتي صحبت از بيماري تصلب شرائين و سفتي عروق به ميان كشيده ميشود، زرده تخممرغ ميتواند به اندازه سيگار مضر و خطرناك باشد.
به گزارش سرويس سلامت ايسنا، دكتر ديويد اسپنس از متخصصان برجسته نورولوژي در امريكا كه سرپرستي اين مطالعه جديد را عهده دار بوده خاطرنشان ساخت خوردن زرده تخممرغ به همان روش سيگار كشيدن باعث سفت شدن عروق يا به اصطلاح عارضه تصلب شرائين ميشود.
به گزارش ساينس ديلي، دكتر اسپنس استاد نورولوژي در دانشكده پزشكي و دندانپزشكي اسكوليش وسترن و نيز رئيس مركز مطالعات تصلب شرائين و پيشگيري از سكته در انستيتو «روبارتز» با مطالعه روي بيش از 1200 بيمار دريافت كه مصرف زياد و مداوم زرده تخممرغ باعث افزايش تشكيل پلاكهاي كاروتيد در عروق ميشود و خطر سكته مغزي و قلبي را تشديد ميكند.
دكتر اسپنس تاكيد كرد: افرادي كه در معرض خطر بيماريهاي قلبي و عروقي هستند بايد از مصرف مداوم زرده تخممرغ جدا پرهيز كنند.
جزئيات اين آزمايشات در مجله تصلب شرائين منتشر شده است.
انتهاي پيام