انتخاب 28 روستای سمنان بعنوان روستاهای هدف گردشگری

مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان با اشاره به ضرورت اجرای طرحهای و برنامه های اثرگذار برای توسعه گردشگری روستایی در استان سمنان، از انتخاب 28 روستای این استان بعنوان روستاهای هدف گردشگری خبر داد.

مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سمنان با اشاره به ضرورت اجرای طرحهای و برنامه های اثرگذار برای توسعه گردشگری روستایی در استان سمنان، از انتخاب 28 روستای این استان بعنوان روستاهای هدف گردشگری خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه سمنان، حمید یزدانی عصر روز دوشنبه در جلسه ستاد تسهيلات سفر این شهرستان در سالن شهداي فرمانداري،افزود: انتظار می‌رود با اجرای این طرحها و تشکیل تعاونیهای گردشگری روستایی، خدمات رسانی به گردشگران روستایی، ساماندهی شده و به دنبال آن با برگزاری جشنواره‌های محلی، زمینه جذب گردشگران روستایی بیش از پیش فراهم شود.

دبير ستاد تسهيلات سفر استان ادامه داد: گردشگری روستایی، برگزاری جشنواره‌های محلی و تشکیل تعاونیهای گردشگری به اشتغالزایی روستايیان استان كمك می‌کند.

وی با اشاره به آمار بالاي عبور زائران حرم رضوی از استان سمنان گفت: بايد به‌ گونه‌اي عمل شود كه خاطره خوبی از مجموعه مديريتي استان در اذهان زائران امام رضا(ع) باقي بماند.

یزدانی با اشاره به ایجاد فضای مناسب جهت استراحت موقت مسافران اظهار كرد: به همین منظور با بهره‌گیری از امكانات زیربنایی مجتمع‌های بین راهی استان، سرویس‌های بهداشتی، آب نما، سكوهای استراحت و نمازخانه‌های مناسبی در محل تردد زوار و مسافران احداث می‌شود.

دبير ستاد تسهيلات سفر استان با اشاره به اینکه یکی از مهمترین عوامل تصادفات جاده‌ای در استان ناشی از خواب آلودگی و خستگی رانندگان در جاده‌های کویری است، تصریح کرد: به همین دلیل با هدف کاهش تصادفات، این استراحتگاه‌های موقت با همكاری نیروی انتظامی مكان‌یابی می‌شود.

وی از كمك بلا عوض یک میلیون تومانی به نمازخانه‌هاي بين راهي استان خبر داد و گفت: این تسهیلات بمنظور توسعه و تجهيز نمازخانه‌ها ارایه شده و علاوه بر آن در بین مسافران كتابچه‌ها و بروشورهایی بمنظور معرفی استان توزیع می‌شود.

یزدانی اضافه کرد: در سال جاری تعداد این كتب، كتابچه‌‌‌‌‌‌ها و بروشورها از 350 هزار در سال گذشته به 670 هزار عدد در سال‌جاري می‌رسد.

مدیركل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان، عدم هماهنگي بین دستگاههای اجرایی استان را مهمترین عامل در عدم معرفی و شناساندن جاذبه‌های استان دانست و افزود: دستگاههاي اجرايي استان باید برای معرفی و شناساندن بیشتر آثار تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان، بصورت فراسازماني عمل کنند.

وی همچنین ايجاد بازارچه‌های متعدد در سطح استان جهت معرفي صنايع دستي و سوغات استان را امری ضروری دانست.

انتهاي پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۴ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۳۲
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 91052415035
  • خبرنگار :