*اقتصاد مقاومتي؛ ضرورتي قابل تحقق*

يك استاد دانشگاه: اقتصاد مقاومتی باید به گفتمان رایج دانشگاه‌ها تبدیل شود

رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: اقتصاد مقاومتی باید به گفتمان رایج دانشگاه‌ها تبدیل شود.

رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: اقتصاد مقاومتی باید به گفتمان رایج دانشگاه‌ها تبدیل شود.

دکتر علی اکبر اختری در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه کرمانشاه اظهار كرد: برای خنثی‌سازی تحریم‌ها و تهدیدات دشمنان به کارگیری فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد از این‌رو حرکت در مسیر راهبرد اقتصاد مقاومتی بهترین مسیر برای عبور از گذرگاه تحریم‌ها و تهدیدات در شرایط فعلی است.

وی با اشاره به نظام رسانه‌ای و تبلیغاتی برای رواج آموزه‌های اقتصاد مقاومتی، گفت: ما به نظام تبلیغاتی هماهنگ و منسجمی احتیاج داریم که بتواند این آموزه‌ها را از طریق رسانه‌های رسمی و غیر رسمی مختلف، به‌خوبی و در بسته‌بندی‌های مناسب به مردم عرضه کند؛ همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس به هر حال دستگاه‌هایی مسئول کاری شبیه این کار بودند و برای آن فکر می‌کردند.

اختری تصریح کرد: باید از ظرفیت همایش‌ها، سخنرانی‌ها، اینترنت، شبکه‌های تلویزیونی و رادیویی و حتی مجالس مذهبی و هیات‌ها برای رسیدن به این مقصود استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: لزوم تبدیل بحث اقتصاد مقاومتی به گفتمان رایج در دانشگاه‌ها، مراکز علمی و مجامع مذهبی همین صحبت کردن و گفت‌وگو پیرامون این موضوع و توجه به ابعاد مختلف آن است که در سرعت حرکت به سمت تحقق اقتصاد مقاومتی تأثیری بسزا خواهد داشت.

رییس دانشگاه صنعتی کرمانشاه گفت: این مسأله باید در کلاس‌های درس و پروژه‌های علمی از محققان و نخبگان خواسته شود و از سوی استادان اقتصاد که درد دین دارند یا حداقل آزاده و میهن‌دوست هستند، جدی گرفته شود.

اختری با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام و با بيان اينكه برای راهبرد اقتصاد مقاومتی بایستی فرهنگ‌سازی صورت گیرد، بیان کرد: در این زمینه دانشگاه می‌تواند با ارتباط با صنعت و نیز تأسیس و تشویق شرکت‌های دانش بنیان در زمینه ارتقای سطح دانش مدیران و تقویت و تربیت نیروی متخصص برای کیفی کردن تولیدات داخلی در جامعه داشته باشد و بومی کردن، کارآمد سازی و ارزش مداری برنامه‌ها و تحقیقات در دانشگاه‌ها از جمله موضوعات و شاخص‌هایی هستند که در تحقق منویات مقام معظم رهبری تاثیرگذار هستند.

وی ادامه داد: اصلاح ساختار و افزایش سطح کیفی و حرکت به سوی تحصیلات تکمیلی، راه اندازی رشته‌های کاربردی و مرتبط با صنعت، توسعه ساخت و سازها و تجهیزات آزمایشگاهی با اتکا به وسایل ساخت داخل از دیگر برنامه‌های دانشگاه صنعتی در پیشبرد شکل‌دهی اقتصاد مقاومتی است.

اختری خاطرنشان کرد: مردم ایران اسلامی با اعتماد به نفس، خود باوری و خلاقیت، پیشرفت های علمی و فنی را نیز به دست آورده‌اند و در چنین شرایطی وظیفه دولت تنها فراهم کردن بستر مناسب برای مشارکت افرادی است که توسعه برای آنها صورت می گیرد لذا برای رسیدن به اهداف از پیش تعیین شده برنامه سند چشم انداز را همه اقشار جامعه و به ویژه مسئولان نظام باید مد نظر قرار دهند و در این راه یکی از شروط لازم حفظ اتحاد و انسجام ملی مسئولان و مردم و پرهیز از حاشیه پردازی است.

انتهاي پیام

  • دوشنبه/ ۲۳ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۱۶
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 91052314017
  • خبرنگار :