نایب رییس مجلس شورای اسلامی نسبت به فعاليت اصلاح طلبان خوش خیم و بدخیم که دوباره نخواهند با ساختار شکنی بحرانی را برای کشور ایجاد کنند، هشدار داد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه اصفهان، محمدرضا باهنر كه در جلسه پرسش و پاسخ جامعه اسلامی مهندسین استان اصفهان سخن ميگفت،با اشاره به دو گفتمان جبهه متحد اصولگرایان و جبهه پایداری به عنوان گفتمانهای مطرح در میان اصولگرایان گفت: به احتمال زیاد در انتخابات آینده نیز اصولگرایان با این گفتمانها به انتخابات وارد خواهند شد.
وی تاکید کرد: باید مواظب اصلاح طلبان خوش خیم و بدخیم باشیم که دوباره نخواهند با ساختار شکنی بحرانی را برای کشور ایجاد کنند.
باهنر همچنین به انتخابات آینده شوراها اشاره کرد و افزود: با توجه به اصلاح قوانین شوراها، تعداد اعضای شوراها در شهرها افزایش خواهد یافت.
وی تاکید کرد: با توجه به همزمانی انتخابات ریاست جمهوری و شوراها، هیچکدام از این دو نباید فدای دیگری شود، چون هردو با اهمیت خواهد بود.
وي اظهار کرد: سؤالی که در حال حاضر در اذهان عمومی کشور بسیار مطرح میشود، این است که آیا جنگی میان صهیونیستها و آمریکا از یک طرف و جمهوری اسلامی ایران از طرف دیگر اتفاق میافتد یا نه و هدف استکبار جهانی از فشارها بر ایران چیست؟
وی با بیان اینکه این سؤوال را میتوان از دو بعد نظامی و سیاسی پاسخ داد، افزود: از بعد نظامی میتوان گفت که نیروهای مسلح کشور اعم از ارتش، سپاه و بسیج اگر همین فردا هم جنگی علیه ایران رخ داد، آماده هستند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: نیروهای مسلح چنان آمادگی دارند که اگر فردا جنگی علیه ایران اسلامی رخ داد، دست تجاوز کنندگان به کشور را پیش از اینکه خرابکاری کنند، قطع كنند.
وی اضافه کرد: اما از بعد سیاسی باید اطمینان دهم که با توجه به تجربهای که استکبار جهانی در دفاع مقدس مردم ایران دارد، در حال حاضر جنگ فیزیکی و گرمی با ایران آغاز نخواهند کرد، اما جنگ به صورت سرد آغاز شده و ادامه دارد.
باهنر با بیان اینکه حاصل این جنگ سرد فشارهای تحریمی علیه ایران است، خاطر نشان کرد: هدف این تحریمهای اقتصادی به زانو در آوردن ملت و دولت ایران است که البته از نظر سیاست راهبردی جدید نیست و سالها است از سوی آنها ادامه دارد.
وی بیان کرد: به طور قطع قدرت ملت و کشور ما از 30 سال گذشته کمتر نیست و قدرت استکبار نیز از 30 سال پیش بیشتر نشده است.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خواستههای ما در این جنگ سرد مشخص و به حق است، آن را دسترسی به فناوری هستهای برای مصارف صلح آمیز و اینکه از تجربیات خود برای مصارف غیر صلح آمیز استفاده نشود برشمرد که مهمترین مصداق آن فتوای مقام معظم رهبری است.
وی با اشاره به مذاکرات دولت اصلاحات با اروپا در خصوص مسئله هستهای افزود: متاسفانه در آن مقطع زماني غربیها حاضر نشدند، حتی 2 هزار سانتریفیوژ فعال در کشور را تحمل کنند.
باهنر با اشاره به 11 هزار سانتریفیوژ فعال در کشور تاکید کرد: پیش از فعالیت این سانتریفیوژها به آنها گفتیم که اگر امکانات ندهید خودمان میسازیم که در حال حاضر این اتفاق افتاده است.
وی درادامه با اشاره به آغاز فعالیت مجلس نهم در سال جاری عنوان کرد: خوشبختانه با وجود جدید الورود بودن بسیاری از نمایندگان، مجلس نهم، خود را به سرعت شکل داد و جلسات خوبی نیز در این مدت با دولت تشکیل داده است.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین ادامه داد: همه وزرای اقتصادی دولت به مجلس آمدند تا وضعیت اقتصادی کشور و مشکلات و معضلات آن شناسایی و برطرف شود.
وی افزود: ما معتقدیم باید از گرانیها پیشگیری و تدبیر شود نه اینکه مردم در هفته نخست ماه رمضان دغدغه مرغ و تخم مرغ داشته باشند و برای آن در صف بایستند که با وجود این درآمدهای زیاد کشور، آدم شرمنده میشود.
باهنر با اشاره به تشکیل کمیته مشترک سه قوه اظهار کرد: در این کمیته با بررسی مشکلات مردم و تشکیل جلسات ویژه برای رفع آنها اقدام میشود.
وی با بیان اینکه مهمترین مشکل کشور در حال حاضر تورم و اشتغال است، تصریح کرد: ضربهای که تولید داخلی خورده است، میتواند مرهون دلایلی از جمله هدفمندی یارانهها و نیز رشد بی رویه نقدینگی در کشور باشد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه تاکنون صحبتهای زیادی در خصوص رشد نقدینگی درکشور با دولت داشتهایم، گفت: اگر رشد نقدینگی در سال جاری به همین صورت ادامه پیدا کند، این رقم 40 درصد نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود که بیشترین رشد در 15 سال اخیر است.
وی تصریح کرد: مسوولان باید باور کنند که وضعیت اقتصادی کشور عادی نیست و افزایش قیمتها را نمیتوان به این صورت تحمل کرد.
باهنر به هدفمندی یارانهها اشاره کرد و افزود: در ابتدا دولت توانست این مسئله را به خوبی مدیریت کند، اما چون این مدیریت رویکرد اقتصادی نداشت در ادامه، کشور با مشکلات زیادی روبرو شد.
وی با بیان اینکه دولت بیشتر به دنبال رفع معضلات کشور به صورت پروژهای است، گفت: یکی از این معضلات مشکل مسکن در کشور بود که طرح مسکن مهر مطرح شد که با وجود نکات مثبت در این طرح، باعث بدهکاری 30 هزار میلیارد تومانی بانک مسکن به بانک مرکزی شده است.
باهنر ادامه داد: این مسئله و موارد مشابه یک رشد نقدینیگی زیادی در کشور ایجاد میکند که باعث تورم و آشفتگی اقتصادی شده و خواهد شد.
وی با بیان اینکه در قانون هدفمندی یارانهها سهم مردم از محل حذف یارانهها 50 درصد و سهم تولید 30 درصد بوده است، اظهار کرد: متاسفانه در ادامه اجرای قانون هدفمندی سهم مردم 100 درصد شد و رشد نقدینگی به شدت در کشور افزایش یافت.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: البته تمام مشکلات ناشی از عملکرد دولت نیست و مجلس نیز با تصویب برخی قوانین مانند استخدامهای بی رویه و افزایش دستمزدها به این آشفتگی اقتصادی کمک کرده است.
وی با بیان اینکه امسال سال ویژهای برای کشور است، خاطر نشان کرد: سال آخر دولت، سال ابتدایی مجلس که باید فعالیتهایش شکل بگیرد و فشارهای زیادی که از سوی استکبار جهانی بر کشور تحمیل شده است از نشانههای ویژه امسال است.
باهنر همچنين با اشاره به بودجه سال 84 کشور تصریح کرد: چطور در آن سالها میشد کشور را با 30 میلیارد دلار اداره کرد، اما الان نمیشود؟!
وی با اشاره به نامگذاری چند سال اخیر توسط مقام معظم رهبری به نام سالهای اقتصادی خاطر نشان کرد: از این نامگذاریها اینگونه برآورد میشود که کشور نیاز به یک حرکت اقتصادی بزرگی دارد تا پیشرفت خوبی در این مورد داشته باشد.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه به انتخابات ریاست جمهوری آینده در کشور اشاره کرد و افزود: در حال حاضر باید بگویم تشکلهای مهم اصولگرا هنوز وارد بحث مصداقی برای کاندیداتوری ریاست جمهوری نشدهاند.
وی ادامه داد: اگر کسی فعالیتهایی را آغاز کرده به صورت فردی است و افراد حقوقی هنوز وارد عمل نشدهاند.
دبیر کل جامعه اسلامی مهندسین در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر نیاز به بازنگری در روابط با ترکیه بیان کرد: این کشور در سالهای اخیر تصمیمات اشتباه از جمله در خصوص مسایل سوریه گرفته است.
وی با بیان اینکه اما ترکیه که بدتر از انگلستان نیست که روابط را با آن قطع کنیم، تصریح کرد: با توجه به سخنان اخیر مقام معظم رهبری در خصوص اشغال سفارت انگلیس، اشغال سفارتها درست نیست و به طور معمول در موارد کمی باید ارتباط میان کشورها قطع شود.
باهنر تاکید کرد: اگر چه اشغال سفارت آمریکا در سال 58 به دلیل شرایط ویژه آن و تبدیل شدن آن سفارت به جاسوس خانه به تایید حضرت امام(ره) رسید، اما باید گفت اشغال سفارت یک کشور در حکم حمله نظامی به آن کشور است.
وی گفت: نمیشود از سیاستهای هر کشوری که خوشمان نیامد به سفارت آن کشور حمله کنیم.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به سوالی مبنی بر عدم تصویب قانون حجاب و عفاف در مجلس اظهار کرد: برخی مسایل را نمیتوان تنها با امر و نهی انجام داد و این کار نیاز به یک فعالیت گسترده فرهنگی دارد.
وی در ادامه به بحث ریاست سعید مرتضوی بر سازمان تامین اجتماعی اشاره کرد و گفت: اگر قوه مجریه نخواهد حکمی که توسط قوه قضاییه صادر شده است را اجرا کن،د بسیار مسئله بدی است.
باهنر ادامه داد: در حال بررسی این مسئله در کمیسیون اصل 90 مجلس هستیم و باید بگویم این حکم باید توسط دولت اجرایی شود.
انتهاي پیام