احراز هويت افراد با دستبند بيومتريك

محققان موفق به توسعه فناوري‌اي شده اند كه امكان شناسايي و احراز هويت افراد را از طريق اندازه گيري ويژگي هاي بيومتريك فراهم مي كند.

محققان موفق به توسعه فناوري‌اي شده اند كه امكان شناسايي و احراز هويت افراد را از طريق اندازه گيري ويژگي هاي بيومتريك فراهم مي كند.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محققان علوم رايانه كالج وارت موث به سرپرستي «كوري كورنليوس» موفق به طراحي دستبندي با ويژگي هاي «بيوامپدانس» (bioimpedance) شده اند كه شامل پاسخ هاي فيزيولوژيكي به عبور جريان الكتريكي از طريق بافت بدن است.

اين دستبند داراي هشت الكترود داخلي است كه دو الكترود جريان متناوب و ضعيفي را در مچ دست عبور مي دهند و شش الكترود ديگر نحوه اثرگذاري ويژگي بيوامپدانس بر اين جريان را كنترل مي كنند.

استخوان ها، عضله، چربي و رگ هاي خوني در تداخل با جريان ضعيف عبور داده شده از مچ دست، يك امضاي منحصر به فرد بيوالكتريكي در دستبند ايجاد مي كنند؛ با توجه به اينكه هر فرد داراي ساختار استخواني و رگ هاي خوني متفاوتي است، اطلاعات ذخيره شده درون دستبند بيومتريك تنها مختص خود فرد است.

با استفاده از دستبند بيومتريك حتي ديگر نيازي به وارد كردن رمز عبور در تلفن همراه يا رايانه نيست و دستگاه با برقراري ارتباط بي سيم با تلفن هوشمند و رايانه، هويت فرد را تأييد مي كند.

از ديگر اهداف طراحي اين دستگاه، استفاده در تجهيزات پزشكي عنوان شده است. دستگاه هايي مانند مانيتور ضربان قلب، ضربان ساز و پمپ هاي انسولين مي توانند به راحتي با اين دستبند ارتباط برقرار كرده و از تكرار آزمايشات يا تزريق دوز اضافي انسولين به بيمار پيشگيري كند.

امكان رديابي بيماران در بيمارستان و بروزرساني مستمر اطلاعات بيمار از ديگر ويژگي هاي اين دستگاه است كه مي تواند از تكرار برخي اقدامات درماني توسط تيم پزشكي و پرستاري بكاهد. اين فناوري به ويژه در بيمارستان هاي نظامي و صحرايي استفاده زيادي خواهد داشت.

اين فناوري با دقت عملكرد 85 درصدي به زودي در كارگاه انجمن سيستم هاي پيشرفته رايانه اي Usenix در واشنگتن معرفي مي شود.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲۰ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۰۶
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 91052012268
  • خبرنگار : 71452