علي ضياء ـ مجري جديد برنامه «ماه عسل» ـ گفت: در ابتدا طرحي داشتيم كه قرار بود اتفاقات جديدي بيفتد اما اين طرح اجرايي نشد.
اين مجري در گفتوگو با خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، خاطرنشان كرد: به طرحي رسيده بوديم كه قرار بود با تهيهكنندگي علي زاهدي توليد شود، اين طرح به نظرم يك اتفاق فوقالعاده بود. روند ميهمانها هم در جريان اين طرح تغيير ميكرد و در يك برنامه 30 قسمتي حدود 100 ميهمان را به برنامه دعوت ميكرديم كه شايد روند آن شباهتي به برنامهي الان نداشت.
او ادامه داد: در حال حاضر با توجه به چيزي كه روي آنتن ميبينم از اجرايم راضي هستم ولي در شبهاي بعد بهتر خواهد شد، هر چند بايد از تهيهكننده برنامه نيز تشكر كنم كه وظيفه دعوت از ميهمانها و هماهنگي بخشهاي مختلف را بر عهده دارد.
علي ضياء تاكيد كرد: قبل از آمدن به «ماه عسل» و اجراي آن فكر ميكردم اتفاق خوبي ميافتد. بعدها كه تهيهكننده تغيير كرد، به تناسب زماني كه داشتيم توانستيم يك برنامهي معمولي رو به بالا را از «ماه عسل» ببينيم.
مجري «ماه عسل» خاطرنشان كرد: به دليل اينكه زمان كمي داشتيم، نبايد انتظار يك برنامهي فوقالعاده از «ماه عسل» را داشته باشيم. هر چند تهيهكنندگان هم زحمت خود را ميكشند ولي ممكن است تعداد ميهمانها طوري نباشد كه مردم دوست داشته باشند. به اعتقادم «ماه عسل» امسال يك برنامهي معمولي است.
او در پاسخ به پرسشي دربارهي حفظ نام «ماه عسل» برغم تغيير عوامل اين برنامه، گفت: احسان عليخاني، زحمتهاي زيادي براي «ماه عسل» كشيد و من خوشحالم كه در اين برنامه قرار گرفتم؛ اميدوارم كه شايستهي نگاههاي مردم باشم.
ضياء همچنين دربارهي نقش خود در دعوت از ميهمانها عنوان كرد: در شبهاي گذشته در دعوت از دو يا سه ميهمان نقش داشتم اما شايد همين دو ـ سه برنامه پربارتر از بقيهي برنامهها بوده باشند.
او سپس ادامه داد: در كيفيت برنامه «ماه عسل» امسال بايد توجه كنيم زمان توليد نيز خيلي تاثيرگذار است؛ مثلا يك ماه يا چند ماه فرصت براي توليد چنين برنامهاي روي خروجي آنتن تاثير ميگذارد، هر چند همه زحمت كشيدهاند ولي زمان هم تاثيرگذار است.
مجري «ماه عسل» در ادامهي صحبتهايش دربارهي تفاوت «ماه عسل» امسال با «ماه عسل» سالهاي گذشته، گفت: بخشي از تفاوتها، به اجرا برميگردد و بخشي از آن به ميهمانهاي برنامه؛ شايد بخش ميهمانها، به خوبي ميهمانهاي گذشته نيستند. به هر حال، احسان عليخاني و تيمش براي ميهمانهاي سال گذشته زحمت زيادي كشيده بودند.
علي ضياء افزود: اين نكته را هم بايد بگويم كه نوع اجراي ما و نوع نگاه ما به ميهمانها متفاوت است. بخش زيادي از سوالهاي من از اين جنس است كه لبخند و شوخي به همراه داشته باشد و فضاي برنامه را شاد كند. به اين مساله هم بايد توجه كرد كه مردم به فضايي عادت كرده بودند و شايد براي آنها، ايجاد كردن فضايي از لبخند سخت باشد اما من تلاشم را ميكنم كماينكه اين مساله به مرور در حال جا افتادن است و مخاطب هم خودش را در چنين برنامهاي پيدا ميكند.
او همچنين تاكيد كرد: ما آدمهايي كه در زمينههاي گوناگون موفق شدهاند را به برنامهمان ميآوريم. شايد اين موفقيت رها شدن از يك قيد و بند باشد. اميدوارم مردم «ماه عسل» را دوست داشته باشند.
انتهاي پيام