خوردن غذاي چرب شما را افسرده مي‌كند

متخصصان تغذيه هشدار دادند خوردن غذاي چرب نه تنها به جسم آسيب مي‌رساند بلكه روي روان هم تاثير سوء دارد.

متخصصان تغذيه هشدار دادند خوردن غذاي چرب نه تنها به جسم آسيب مي‌رساند بلكه روي روان هم تاثير سوء دارد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، نتايج يك مطالعه جديد كه شرح آن در مجله بين‌المللي «چاقي» منتشر شده، نشان داد كه خوردن غذاهاي چرب خطر ابتلا به افسردگي را تشديد مي‌كند.

متخصصان تغذيه مي‌گويند: هر چند مصرف غذاهاي چرب در ابتدا ممكن است به دليل طعم خاصي كه دارد به شما احساس لذت بدهد اما اين مواد غذايي معمولا اعتياد‌آور هستند و در نتيجه پس از مدتي و به ويژه اگر زياد استفاده شود باعث افت خلق و افسردگي مي‌شوند.

به گزارش روزنامه اكسپرس، مصرف غذاهايي كه حاوي مقادير زيادي چربي اشباع شده هستند مانند همبرگر، پنير، بستني و كره باعث بروز التهاب در سرتاسر بدن مي‌شود كه مغز هم از اين قاعده مستثني نيست. اين التهاب در نهايت باعث ايجاد تغييراتي در مغز مي‌شود كه پيامد آن بروز تغييرات خلق منفي است. درواقع اسيدهاي چرب غيرمفيد موجود در اين دسته از مواد غذايي پروتئين‌هاي موجود در مغز را دستخوش تغيير مي‌كنند و اين امر منجر به دگرگوني‌هاي احساسي مي‌شود.

دكتر استفاني فولتون، نويسنده اين مطالعه مي‌گويد: مصرف غذاهاي چرب و مضر روي ثبات احساسي انسان تاثير سوء مي‌گذارد و احتمال بروز اضطراب و افسردگي را تشديد مي‌كند.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۱۷ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۱۰
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91051710476
  • خبرنگار : 90069