سبزيجات، ژن‌هاي سرطاني را نابود مي‌كنند

متخصصان علوم پزشكي در انستيتو لينوس پائولينگ در آزمايشات جديدي مشخص كردند كه چگونه مصرف سبزيجات سبزرنگ فاكتوري موثر براي مقابله با بيماري‌ها است.

متخصصان علوم پزشكي در انستيتو لينوس پائولينگ در آزمايشات جديدي مشخص كردند كه چگونه مصرف سبزيجات سبزرنگ فاكتوري موثر براي مقابله با بيماري‌ها است.

به گزارش سرويس سلامت ايسنا، مطالعات مختلف همواره نشان داده است كه اين نوع سبزيجات مانند كلم بروكلي،‌ گل كلم و كاهو حاوي مواد مغذي ضدسرطاني هستند.

در مطالعه جديد متخصصان دريافتند يك ماده كليدي در كلم بروكلي وجود دارد با عنوان سولفورافان كه به سركوب كردن فرايند تكثير و رشد سرطان سينه به ويژه از طريق انجام مكانيزمي موسوم به «متيليشن دي ان آ»، كمك مي‌كند.

به گزارش سايت اينترنتي نيوز دات كام، دكتر اميلي هو استاديار اين انستيتو مي‌گويد: مكانيزم مزبور در واقع ژن‌هاي موثر در بروز سرطان را خاموش مي‌كند و در كنترل دريافت‌هاي مولكول‌ وراثتي دي ان آ بعنوان بخشي از ارتباطات ژنتيكي‌اش با سلول‌ها نقش دارد.

دكتر هو تصريح كرد: به طور كلي مصرف سبزيجات بيشتر خطر ابتلا به بيماري‌ها را كاهش مي‌دهد چون از رشد غيرعادي سلول‌هاي بدن جلوگيري مي‌كند و اين امر در مورد سرطان نيز صدق مي‌كند.

شرح اين مطالعات در مجله تخصصي كلينيكال اپي‌ژنتيك به چاپ رسيده است.

انتهاي پيام

  • یکشنبه/ ۱۵ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۲۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91051508905
  • خبرنگار : 90069