دفتر تحکیم وحدت بيانيهاي انتقادي منتشر كرد كه در مراسم افطاري پنجشنبهشب دانشجويان توسط زهرا احمدی دبیر سیاسی اين تشكل دانشجويي قرائت شد.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) در بخشهايي از اين بيانيه آمده است:
طلوع مجدد گفتمان انقلاب اسلامی و مکتب امام(ره) در مقطع سرنوشتساز سال 84، نشانگر اعتقاد عمیق مردم ایران اسلامی به این مکتب بود. فرصت8 سالهای که در اختیار دولت نهم و دهم قرار گرفت، میتوانست در بازتولید این گفتمان به فراخور اقتضائات زمانی دهه سوم انقلاب اسلامی و اجرای آن کفایت کند، اما افسوس و صد افسوس که در پایان هفتمین سال، با نتیجهای شایسته مواجه نیستیم. هرچند که صِرفِ بازطرح آن شعارها و آرمانها هم امری نیکو و قابل تقدیر بود، اما عدم تحقق آنها در حد امکانِ یک دولت هشت ساله با پشتوانه حمایت مستمر و جدی رهبری و مردم، عملا مصداق فرصت سوزی است. فرصتی که در یک بزنگاه سیاسی و اجتماعی – به دست آمد و عدم استفاده لازم از آن بهانهای شد برای جناحهای رقیب چپ و راست که اشتباهات را به حساب صحت انتقادات و حقانیت خویش بگذارند و درصدد برآیند تا کلاهی از اين نمد برای خود بدوزند.
ـ این فرصت که در نتیجه شکست نمایندگان جریانات راست و چپ در آزمون بزرگ انتخابات سال 84 و 88 در برابر تکرار شعارهای انقلاب اسلامی، پدید آمد، میتوانست با حضور نسل جدیدی از فرزندان این انقلاب به نوآوری و زایش سیاسی و فکری جدیدی بدل گردد.
-دولت نهم با شعارهای اقتصادی آمد و ما هشدار دادیم که فرهنگ نباید مغفول و مظلوم بماند. ما شاهد عدم وجود راهبرد فرهنگی از سوی این دولت بوده و متأسفانه ارتقا فرهنگ اجتماعی در خور شأن انقلاب اسلامی را ندیدیم. افسوس که امروز میگوییم فرهنگ را به لیبرالیسم آلوده نکنید و استدعا دارد همان شعارهای اقتصادی را بچسبید! وضع اقتصادی ملت را نمیتوان با تحریمهای خارجی و ادعای «شرایط شعب ابیطالب» توجیه کرد که به تعبیر رهبری ما در شرایط «بدر و خیبر» هستیم، با این تبصره ما که اگر بیتدبیریهای مدیران کارنابلد و نقد ناشنوای اقتصادی بگذارد!
- نگاهی در بخشی از دولت سعی دارد با فرافکنی وضعیت نابسامان اقتصادی را به تحریم اقتصادی نسبت دهد، آنقدر فضا امروز تعجب برانگیز است که شائبه تعمدی بودن برخی سیاست های اقتصادی در جهت دامن زدن به فضای سوداگری را تداعی میکند. مخصوصاً در سالی که توسط مقام معظم رهبری به عنوان تولید ملی نامگذاری شده است.
- شگفتی از این است که علاوه بر اینکه گفته شده حوزه مهم و اولویتدار، اقتصاد است و با توجه به این که آهنگ حرکت در این حوزه باید رویکرد ارزشی، سختکوشانه و با جدیت باشد شاهد آن هستیم که بخشی از دولت با محدودنگری و خوشباوری و حتی شائبه برخی رگههای تعمدی به گونهای کار را پیش میبرد که بدون تردید میتوان ادعا کرد فرصت برای فرصتطلبان مهیاتر شده است.
- دانشگاه و ما ادراک دانشگاه! آقای دکتر، از آن نامه معروف شما به وزرای علوم و بهداشت دریافتیم که ظاهراً شما مخالف تفکیک جنسیتی هستید، اما نمیدانیم این ادعا چقدر صحت دارد و پشتوانه فکری آن چیست.
- آقای دکتر، تا زمان ورود شما در رأس مدیریت اجرایی کشور، کسانی بر دانشگاه اعمال نظر میکردند که دغدغه چندانی برای اجرای اسلام ناب نداشتند و لذا با هرچه که عنوان و محتوای اسلامی داشت در ستیز بودند. بلایی که آقایان لیبرال بر سر دفتر تحکیم وحدت درآورند تا میراث شهدایی چون رجب بیگی، علمالهدی، وزوایی و ورامینی را بر باد دهند، امیدوار بودیم در سایه بیطرفی و فقط قانون مند بودن – و نه حمایت آشکار یا پنهان - مدیران دانشگاهی دولت شما به مرور برطرف کنیم، اما حیف که مسوولان نامسوول، فرصتها را سوزاندند
- ای کاش و ای کاش شما همچنان استاد دانشگاه علم و صنعت بودید و با اساتید سکولار، انقلابی برخورد میکردید.
- آقای دکتر، در فرصت تاریخی بیداری اسلامی چنان عملی از مدیران سیاست خارجه ندیدیم و ملتهای مظلوم را به رنجهایشان وانهادیم.
ما از شما انتظار نداشتیم همراه ما در جریان تحت فشار گذاشتن دولت انگلیس شریک شوید، اما ای کاش مسوولان امر با این انفعال
مستمر، میراث تسخیرکنندگان سفارت امریکا بر باد نمیدادند. ای کاش به جای سخنرانی برای روسای دول جهان در سازمان ملل که البته آن هم امری شایسته و قابل تقدیر است، برای مدیران سیاست خارجی خود سخنرانی کنید که اینقدر خاطرههای نامبارک سیاست خارجه در دولتهای گذشته را زنده نکنند.
- سال 86 در یکی از همین جلسات افطار دانشجویی سخنان شما در انتقاد از ريیس دانشگاه آزاد با جدل لفظی نمایندگان وی در جلسه و افشاگری شما درباره رانت خواریهای آنان به کام عدالتخواهان شیرین شد. اما حیف که امروز حیف که طرح دانشجوی پولی را که تحکیم وحدتیها در دهه هفتاد به کام ريیس دولت زهر کردند، در دولت شما در حد کمال محقق شده میبینیم. آیا شمایی که قاعدتا باید نماینده ملت باشید، نباید سرنوشت روسای دولتهای پیشین را تجربه کند. عاقبت به خیری احمدینژاد در تمکین واقعی به
شعارهای 7 سال قبل خودش است. قوه مجریه باید به جای رقابت با قوای دیگر، پیشرو در تحقق دولت مهدوی باشد.
آقای ريیسجمهور همچنین دولت شما را دولت جایگزینی که از جنس عدالتخواهی و آرمانگرایی نباشد، شایسته نیست. پس بهانه به دست فرصتطلبانی که کوچکترین اشتباه شما و همکارانتان را برای خودنمایی و مردم فریبی از دست نمیدهند، ندهید.
- برخلاف جلسه کنونی که پس از چند سال پرهیز دولتمردان از جلسات دانشجویی صورت پذیرفته و شایبه و شبهه نتیجهگیریهای انتخاباتی را در اذهان بسیاری پدید آورده، لازم به توضیح نیست که انتقادات دفتر تحکیم وحدت به عملکرد دولت فارغ از انتقادات سیاسی جناحهای مرسوم و نقد فارغ از گود سیاست است که از مصدر قدیمیترین و پرافتخارترین تشکل دانشجویی کشور صورت میگیرد. پس امیدواریم ريیس محترم جمهور برای این انتقادات، پاسخ شایسته نه در شمایل پاسخهای معمول و مرسوم به
انتقادات نخبگان مردمی و نمایندگان مجلس ارائه نمایند. انتقادات ما را دوستانه بشنوند و پاسخشان را نه در فرصت کوتاه این جلسه که با عملکرد در پیشگاه ملت ایران ارائه نمایند.
آقای دکتر، ما دانشجویان؛ این انتقادات تند را به کسی که گوشش به باطل و چشمش به حرام باشد، وارد نمیکنیم. آنها حتی شایسته انتقاد هم نیستند، شما که از فرزندان امام(ره) و انقلاب اسلامی هستید، شایسته انتقاد دانشجویان عدالتخواهید. پس امیدواریم این انتقادات به گوش شما ناوارد نباشد و نیز چشمتان را بر منتقدان دلسوز نبندید. خداوند شما و همه مسوولان را در خدمت به مردم و اطاعت از ولی امر توفیق دهد.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته»
انتهاي پيام