يك کارشناس تغذیه گفت: خوردن غذاهای سبک و سهل الهضم، کم حجم، پرکالری و تقریباً نرم برای افطار مناسبتر است.
مسعود فیروزکوهی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، افزود: روزه خود را با یک نوشیدنی گرم یا ولرم مانند آب ولرم، نبات داغ، چای یا شیر افطار نمایید و افطاری را به اندازه مصرف کنید، زیرا مصرف زیاد در افطار باعث میشود به یکباره معده حجیم شده و موجب فشار و خلق تنگی فرد روزهدار گردد.
وی ادامه داد: در هنگام افطار از خرما، پنیر(لبنیات کم چرب)، نان و سبزی و یک غذای سبک گرم مانند سوپ، شله زرد، آش، حلیم یا فرنی استفاده نمایید.
وی بیان اینکه سعی شود از هریک از مواد غذایی موجود در سفره افطار، به مقدارکم میل شود افزود: مصرف آب، چای یا نبات داغ، دهان و مری را برای عبور غذا آماده مینماید و مقداری مواد قندی نیز به بدن میرساند.
وی همچنین به مصرف سوپ، خرما در هنگام افطار اشاره کرد و افزود: مصرف سوپ یا آش ترکیبی از مواد مختلف شامل کربوهیدرات، پروتئین و مخصوصاً املاح و ویتامین را به بدن میرساند و مصرف خرما نیز مواد قندی مفید طبیعی و کمی املاح و مقداری انرژی سریع الجذب بدن را تامین میکند.
وی در پایان گفت: از آنجاییکه مصرف زولبیا و بامیه در ماه مبارک رمضان رونق خاصی پیدا میکند مفید است به مقدار کم استفاده شود زیرا این ماده خوراکی حاوی روغن، نشاسته و قندهای ساده می باشد که مصرف کنترل شده آن مفید ولی مصرف بیرویه آن مضر خواهد بود.
انتهاي پیام