يك عضو جبهه پايداري: اقتصاد مقاومتي بايد از دولت و مجلس شروع شود

يك عضو جبهه پايداري در ارزيابي اقتصاد مقاومتي، اظهار داشت: ما در شرايطي هستيم كه سرعت حركت‌مان به سمت قله‌هاي پيشرفت شتاب پيدا كرده و رشد علمي‌مان چندين برابر شده است و دنيا مي‌داند اگر ملت ايران به همين حركت پرشتاب خود در عرصه‌هاي علمي ادامه دهد، طولي نخواهد كشيد كه ملت ايران تمام قله‌هاي پيشرفت را فتح خواهد كرد و الگويي براي جهانيان خواهد شد.

يك عضو جبهه پايداري در ارزيابي اقتصاد مقاومتي، اظهار داشت: ما در شرايطي هستيم كه سرعت حركت‌مان به سمت قله‌هاي پيشرفت شتاب پيدا كرده و رشد علمي‌مان چندين برابر شده است و دنيا مي‌داند اگر ملت ايران به همين حركت پرشتاب خود در عرصه‌هاي علمي ادامه دهد، طولي نخواهد كشيد كه ملت ايران تمام قله‌هاي پيشرفت را فتح خواهد كرد و الگويي براي جهانيان خواهد شد.

حجت‌الاسلام و المسلمين روانبخش در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود: بحثي كه آنها در مسائل هسته‌يي مطرح مي‌كنند، بهانه‌اي بيش نيست و آنها از پيشرفت ملت ايران مي‌ترسند؛ چرا كه آنها نمي‌خواهند ايران با پيشرفت خود و با ايدئولوژي اسلامي كه دارد تبديل به الگويي براي ديگر ملت‌ها شود.

اين عضو جبهه پايداري با اشاره به شكست مكتب‌هاي مادي از جمله ماركسيسم و ليبراليسم اظهار داشت: آنها از اين‌كه ايران تبديل به الگو شود، مي‌ترسند و از اين رو تلاش مي‌كنند كه به هر شيوه ممكن ام‌القراي جهان اسلام را تحت فشار قرار دهند تا از پيشرفت آن جلوگيري كنند و كارآمدي نظام اسلامي را زير سوال ببرند.

روانبخش در ادامه گفت: دشمنان در بحث تهديدهاي نظامي جوابي نگرفتند و اكنون مي‌دانند با پيشرفتي كه ايران در اين زمينه كسب كرده، نمي‌توانند با آن روبرو شوند، به همين دليل به گزينه فرهنگي روي آوردند و بحث تهاجم فرهنگي را مطرح كردند تا از اين طريق ملت و نظام ايران را از پاي در آوردند، ولي ملت ايران در طول اين سال‌ها در برابر اين تهاجم تجربه كسب كرده و در برابر فرهنگ بيگانه مقاومت كرده و آنها متوجه اين موضوع شدند كه از طريق تهاجم فرهنگي نيز نمي‌توانند به اهداف خود برسند، گرچه همچنان اين مبارزه را ادامه مي‌دهند.

وي همچنين گفت: آنها از ابزارهايي چون اينترنت و ماهواره مي‌خواستند براي ضربه زدن به جمهوري اسلامي استفاده كنند، ولي وقتي اين ابزارها در اختيار ايران قرار گرفت، ايران توانست از اين ابزارها استفاده كند، فرهنگ و ارزش‌هاي خود را در سطح ملت‌ها گسترش دهد و بيداري اسلامي صورت گرفته در منطقه نيز متاثر از انقلاب اسلامي و ارزش‌هاي آن است.

اين عضو جبهه پايداري با بيان اين‌كه آنها با تاسي به حركت‌هاي سياسي نيز نتوانستند به موفقيتي دست پيدا كنند، گفت: آنها كارهايي در داخل انجام دادند، از جمله ايجاد فتنه سال 88 و باز هم پاسخي نگرفتند و به همين دليل به ابزار اقتصادي و فشار اقتصادي روي آوردند.

روانبخش با بيان اين‌كه در طول يك سال اخير اين فشارها شدت پيدا كرده و تلاش دارند كه به اهداف خود دست پيدا كنند، اظهارداشت: فشار اقتصادي و تحريم مطلوب نيست و اين پيچي است كه ما بايد از آن عبور كنيم.

اين فعال سياسي با تاكيد بر اين‌كه ما نمي‌توانيم از اهداف خو عقب‌نشيني كنيم؛ چرا كه عقب‌نشيني به معناي فشار بيشتر است، گفت: ما اگر عقب‌نشيني كنيم، آنها تحريم‌ها را بر نمي‌دارند، بلكه فشار بيشتري مي‌آورند تا ما از پيروزي‌هايي كه به دست آورده‌ايم و آرمان‌هاي خود دست برداريم.

وي با بيان اين‌كه ما بايد از اين پيچ با اقتصاد مقاومتي عبور كنيم و در اين ارتباط مسئولان و مردم هر كدام وظايفي دارند، گفت: در مورد كالاهايي كه تحريم شده‌ايم، بايد با همت متخصصان كشور اين كالاها را در داخل توليد كنيم و بلافاصله جايگزين براي آن پيدا كنيم و بسياري از پيشرفت‌هايي كه ما در عرصه صنعت در اين سال‌ها كسب كرده‌ايم، در اين راستا بوده است.

اين عضو جبهه پايداري گفت: در مورد تحريم مواد غذايي و فشارهايي كه مي‌آورند، ما بايد بازار جايگزين پيدا كنيم و تلاش كنيم در داخل نيز در اين ارتباط به خودكفايي برسيم و در حل اين مسائل همكاري نخبگان، مسئولين و مردم بسيار موثر است.

روانبخش با بيان اين‌كه دشمنان تلاش مي‌كنند با فشار بر مردم مقاومت ملت ايران را بشكنند، گفت: اگر اين مقاومت شكست بخورد، دشمنان پيروز مي‌شوند و همان‌طور كه گفتم اين عقب‌نشيني‌ها يعني فشار بيشتر و آنها ما را مجبور خواهند كرد كه از تمام راه‌هايي كه رفته‌ايم، برگرديم.

وي با اشاره به اهميت صرفه‌جويي مردم در بحث اقتصاد مقاومتي، گفت:‌مردم بايد از اسراف بپذيريند و صرفه‌جويي‌هاي لازم انجام شود، و به اندازه لازم اين مصرف صورت بگيرد. مثلا در ميهماني‌ها ضرورتي ندارد كه چندين نوع غذا پخته شود. در شرايط اقتصاد مقاومتي مناسب نيست كه افرادي كه داراي توان هستند، از امكانات كشور اينگونه استفاده كنند.

اين عضو جبهه پايداري همچنين با بيان اين‌كه ما مي‌توانيم از غذاهاي جايگزين نيز استفاده كنيم، گفت: مثلا اگر در مورد مرغ مشكلاتي در كشور وجود دارد، ما مي‌توانيم از غذاهاي جايگزين استفاده كنيم و به غذاهاي سنتي كه قبلا در خانواده‌ها استفاده مي‌شد، روي آوريم.

روانبخش با اشاره به وظيفه مسئولان در اين ارتباط گفت: مسئولان مي‌توانند در اين زمينه از خود شروع كنند. در واقع اقتصاد مقاومتي بايد از دولت و مجلس شروع شود. در دولت، مجلس و ديگر دستگاه‌ها بايد از صرف هزينه‌هاي گزاف و بي‌فايده خودداري شود.

وي با بيان اين‌كه اگر مجلس در راس امور است، بايد در اين زمينه نيز پيش قدم باشد، به اهميت كاهش هزينه‌هاي سفر خارجي و جلوگيري از سفرهايي كه چندان تاثيرگذار نيستند، از جمله در مجلس اشاره كرد و گفت: چنين مجلسي بايد از دولت بخواهد كه برنامه‌اي در ارتباط با اقتصاد مقاومتي ارائه دهد.

روانبخش با بيان اين‌كه در بحث اقتصاد مقاومتي بايد از ساخت و سازهاي غيرضروري، طرح‌هاي عمراني غيرضروري جلوگيري شود و اين بودجه‌ها در سفره مردم قرار داده شود، ادامه داد:‌ بايد مسئولان امر از قواي سه‌گانه با كارشناسان در اين ارتباط مشورت كنند، كارهاي غيرضروري را كنار بگذارند، بودجه‌ها را آزاد كنند و يك برنامه خوبي براي اقتصاد مقاومتي طراحي كنند تا دشمن را به زانو درآورند و اين امر امكان‌پذير است.

وي گفت: اگر برنامه‌ريزي مناسبي داشته باشيم هم رشد توليدات در كشور بالا مي‌رود و هم مي‌توان تحريم‌ها را تبديل به فرصتي براي پيشرفت كرد و نقش و همراهي مردم نيز در اين زمينه بسيار مهم است. ما از اين پيچ سنگين مي‌توانيم عبور كنيم. من تصور مي‌كنم فشارها تا رياست جمهوري اوباما ادامه خواهد داشت و آمريكا دست از اين فشارها بر نخواهد داشت، گرچه اين احتمال وجود دارد كه اروپايي‌ها با توجه به مشكلاتي اقتصادي كه دارند از اين فشارها كوتاه بيايند و البته همان‌طور كه اشاره شد هماهنگي قواي سه‌گانه در اين ارتباط با تبعيت از توصيه‌هاي مقام معظم رهبري و همراهي مردم بسيار موثر است.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۹ مرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۵۱
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 91050905341
  • خبرنگار : 71038