يك عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي،گفت: لازم است بازاريابي بينالمللي در جهت اهميت به كالاهاي توليدي كشور را به طور جدي دنبال كنيم.
حميدرضا ترقي در گفتوگو با خبرنگار سياسي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه مفهوم اقتصاد منهاي نفت تكيه بر ماليات و درآمد ناشي از صادرات و توليدات غيرنفتي است، افزود: حركت به اين سمت طبيعتا مستلزم اصلاح نظام مالياتي در كشور و همچنين اصلاح نظام گمركي است كه البته بحمدالله انجام شد، ضمن اينكه تقويت توليد داخلي و توليد ملي و استفاده از كار و سرمايه ايراني، همچنين ارائه كالاها و خدمات بر اساس قيمت تمام شده و بدون سوپسيد مدنظر است.
وي خاطرنشان كرد: يقينا حركت به سمت اقتصاد بدون نفت در درجه اول موجب افزايش نرخها و هزينهها خواهد شد، ولي در درازمدت ميتواند استقلال اقتصادي قابل ملاحظهاي را شكل دهد.
اين عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه اقتصاد فعال و پويا به مفهوم رونق كسب و كار و توليد بالاي كالا، همچنين داشتن بازار مصرف است، گفت: تبادل سرمايهي مستمر و مطمئن در عرصه اقتصاد و رشد سرمايهگذاري خارجي و داخلي در كشور نيز از جمله مولفههاي لازم در اين زمينه است و ما اگر بخواهيم اين مولفهها را در كشور تقويت كنيم و رشد دهيم بايد موانع هر كدام از اين فعاليتها و مولفهها را برطرف كنيم.
ترقي گفت: ضمن اينكه لازم است بازاريابي بينالمللي در جهت اهميت به كالاهاي توليدي كشور را به طور جدي دنبال كنيم، بايد در رقابتهاي جهاني بتوانيم قيمت تمام شده كالاهايمان را به حداقل برسانيم و اين موضوع ميتواند زمينه يك اقتصاد پويا و فعال را ايجاد كند.
وي همچنين گفت كه اگر به سود كم قانع باشيم، قطعا حركت به اين سمت امكانپذير خواهد بود.
انتهاي پيام