تجمع اعتراضآميز دانشجويان و مردم تهران در حمايت از مسلمانان ميانمار در مقابل دفتر سازمان ملل برگزار شد.
به گزارش خبرنگار سياسي خارجي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اين تجمع اعتراضآميز عصر سهشنبه در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران در جهت محكوميت كشتار مسلمانان ميانمار و سكوت سازمانهاي بينالمللي برگزار شد.
تجمعكنندگان شعارهاي «هيهات منا الذله»، «الله و اكبر»، «واي اگر خامنهاي حكم جهادم دهد»، «سازمان صهيونيستي نميخواهيم، نميخواهيم»، «يا ايها المسلمون اتحدوا اتحدوا»، «حسين حسين شعار ماست شهادت افتخار ماست» و «ميكشم، ميكشم، آن كه برادرم كشت» سر دادند.
همچنين تجمعكنندگان پلاكاردهايي با مضامين "نسلكشي مسلمانان ميانمار را متوقف كنيد"، "انسانيت كجاست؟"، "هشدار مسلمانان پس از سفر وزير خارجه آمريكا به برمه Stop "killing و تصاويري از مقام معظم رهبري و امام خميني (ره) و بياناتي از ايشان را در دست داشتند.
در اين تجمع، جعفرنژاد، نماينده جنبش دانشجويي عدالتخواه به سخنراني پرداخته و گفت: ما با اين حركت خود تلاش كردهايم كه فرياد خود را بيان كنيم. اين دردي كه بر دوش همه مسلمانان در گوشه و كنار جهان وارد ميشود، دردي نيست كه به يك اقدام ختم شود. نبايد فراموش شود كه تنها يك اقدام و يك حركت كافي نيست.
وي ادامه داد: اميدوارم با اين اقدامات بتوانيم از دردهاي مسلمانان بكاهيم.
همچنين كشمير، يكي از فعالان دانشجويي در ادامه اين تجمع گفت: براساس آمار به دست آمده بيش از 10 هزار تن از زنان ميانمار مورد تعرض قرار گرفته و بيش از 50 هزار نفر جان خود را از دست دادهاند و بسياري به خاطر نداشتن غذا و دارو، در شرف مرگ هستند. اين وظيفه ماست كه در حمايت آنها به پا خيزيم و از سازمانهاي بينالمللي به خاطر سكوتشان در برابر كشتار مسلمانان ميانمار بازخواست كنيم.
او ادامه داد: همچنين ما در اينجا جمع شدهايم تا مراتب تاسف خود را به همه كشورها بهخصوص عربستان سعودي اعلام كنيم.
پس از اين اظهارات، تجمعكنندگان شعار مرگ بر آلسعود خائن را سر دادند.
در پايان اين تجمع اعتراضآميز، دانشجويان دست در دست هم داده و در جهت اتمام هرچه سريعتر كشتار مسلمانان ميانمار دعاي فرج را قرائت كردند و بيانيه پاياني توسط يكي از دانشجويان قرائت شد.
اين بيانيه به شرح زير است:
همانگونه كه مردم فلسطين و تمامي دوستداران آزادي آن امروز بعد از گذشت 64 سال از روز نكبت، يعني تاسيس رژيم اشغالگر قدس در پانزدهم مي سال 1948 كماكان خاطره تلخ اين روز را به ياد ميآورند، مردم مسلمان و محروم ميانمار نيز خاطرات تلخ 64 سال آوارگي را از تاريخ 4 ژانويه سال 1948 در ذهنهاي خود مرور ميكنند. اين روز همان روزي است كه استعمار انگليس با خروج خود از كشور برمه و اعطاي قيوميت مسلمانان راخين ساكن آراكان به دولت نظامي برمه رنج و عذاب اين ملت را فراهم آورد. از آن زمان تاكنون مسلمانان راخين در سايه وحشت يكي از ظالمترين رژيمهاي حاكم در دنيا زيستهاند اما با اين همه رنج و عذاب اين ملت تاكنون كمتر به گوش جهانيان رسيده است و شايد بتوان آنان را فراموششدهترين ملت مظلوم دنيا ناميد.
امروز با گذشت 10 سال كماكان مسلمانان راخين تحت رنج و عذاب به سر ميبرند. طي ماههاي گذشته بسياري از مسلمانان اين منطقه به دست بوداييان افراطي به قتل رسيدهاند. بيش از 60 روستاي محل سكونتشان به آتش كشيده شده است و بيش از 22 مسجد ويران شده و زنان متعددي مورد تجاوز قرار گرفتهاند و غريب به 100 هزار آواره به صدها هزار آورگان سالهاي قبل اضافه شدند.
مطابق با گفته شاهدان عيني، آن چه برسر مرد و زن و كودك اين قوم آمده است، خارج از حد تصور است. اين در شرايطي است كه نيروهاي دولتي ميانمار در اغلب موارد يا سكوت كردهاند، يا حتي خود در حملات بر ضد مسلمانان نقش داشتهاند و از همه دردناكتر اين كه اين اتفاقات در سكوت كامل رسانهها و نهادهاي بينالمللي رخ داده است. براي اين رسانهها و نهادها، حقوق بشر ابزاري است براي پيشبرد اهداف كه بارزترين نمونه آن را در مورد سوريه نيز ميتوان شاهد بود.
ما تجمعكنندگان در برابر دفتر سازمان ملل در تهران در روزي كه از سوي تشكلهاي مردمنهاد دنيا به نام روز جهان همبستگي با مظلومان كشور ميانمار نامگذاري شده است، اعلام ميداريم:
1 ـ در نهادهاي بينالمللي از جمله سازمان ملل، شوراي امنيت و سازمان كشورهاي اسلامي كه هرچه سريعتر سكوت خود را در قبال اين جنايات شكسته و نسبت به اتفاقات و نسلكشي رخداده در كشور ميانمار نسبت به مسلمانان موضعگيري جدي كنند.
2 ـ كشورهاي حوزه آ سه آن و داراي ارتباطات اقتصادي، سياسي با كشور ميانمار بايستي تمامي تلاش خود را در جهت اعمال فشار و توقف ظلم نسبت به مسلمانان اين منطقه مبذول دارند.
3 ـ نه تنها بايد سازمان ملل به سرعت وقوع فجايع در ميانمار را متوقف كرده، بلكه بايد در آينده هرچهسريعتر بحث حق شهروندي مسلمانان ميانمار و مشكل سرزمينيشان كه سه دهه است از آنان سلب شده و چند ميليون انسان را از زندگي ساقط كرده است، به آنان بازگرداند و به شكل جدي در دستور كار خود قرار دهند.
4 ـ از كشور مسلمان بنگلادش درخواست ميكنيم تا هرچه سريعتر نسبت به بازگشايي مرزهاي خود و پذيرش آورگان مسلمان ساكن در مرزها اقدام كنند تا از تحقق فاجعه انساني جلوگيري شود. ضروري است هرچه سريعتر تدابيري جهت مجازات مصوبان و عاملان كشتار تخريب و تجاوز به مسلمانان شكل گيرد.
در پايان از ملت روزهدار ايران و تمامي سازمانهاي مردمنهاد و NGO هاي مستقل در سراسر دنيا كه درد انسانيت و مشكلات تحميل شده بر گرده مستضعفين از جانب مستبكرين دارند، تقاضا داريم تا با اجراي طرحهاي جمعآوري كمك دست به دست هم داده و هرچه زودتر مقدمات راهاندازي ناوگانهاي كمكرساني و بشردوستانه را براي التيام دردهاي مستضعفين اين ديار فراهم كنند.
انتهاي پيام