براي پيشگيري از سرطان معده كمتر نمك بخوريد

صندوق جهاني مطالعات سرطان (WCRF) در گزارش جديدي تاكيد كرد: كاهش نمك مصرفي موجود در مواد غذايي مختلف شامل گوشت و نان و غلات خطر ابتلا به سرطان معده را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.

صندوق جهاني مطالعات سرطان (WCRF) در گزارش جديدي تاكيد كرد: كاهش نمك مصرفي موجود در مواد غذايي مختلف شامل گوشت و نان و غلات خطر ابتلا به سرطان معده را به ميزان قابل توجهي كاهش مي‌دهد.

به گزارش سرويس «سلامت» ايسنا، اين سازمان جهاني از مردم خواست تا كمتر نمك مصرف كنند و از كارخانجات مواد غذايي نيز درخواست كرده است كه مقدار دقيق نمك مصرفي در محصولات خود را روي بر چسب محتويات آن درج نمايند.

به گزارش بي بي سي، صندوق جهاني مطالعات سرطان در اين گزارش آورده است: براي مثال در انگليس اگر مردم دستورالعمل‌هاي مقدار مجاز مصرف روزانه نمك را رعايت كنند از هر هفت مورد سرطان معده يك مورد قابل پيشگيري خواهد بود.

به گفته پزشكان، مصرف زياد نمك عامل افزايش فشار خون است و موجب بروز بيماري‌هاي قلبي و سكته مي‌شود اما كارشناسان اين سازمان جهاني اعلام كرده‌اند كه خوردن نمك زياد عامل بروز سرطان است. مقدار مجاز مصرف نمك به طور كلي شش گرم در روز است كه به اندازه يك قاشق چايخوري مي‌شود اما آمارها نشان مي‌دهد كه به طور معمول مردم روزانه 8،6 گرم نمك استفاده مي‌كنند.

انتهاي پيام

  • سه‌شنبه/ ۳ مرداد ۱۳۹۱ / ۰۹:۰۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 91050301544
  • خبرنگار : 90069