رييس سازمان بسيج مستضعفين گفت: امروز در جنگ نرم به سر ميبريم و بسيجيان با بضاعت خود مقابل آنها ميتوانند قد علم كنند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، سردار نقدي صبح امروز در مراسم افتتاحيه جشنواره توليدات فرهنگي ـ هنري سازمان بسيج مستضعفين اظهار كرد: بسيج مهد اعجازها بوده و هست و بسيجيان انسانهايي بيادعا هستند كه همواره حماسههاي عظيم و جاويداني خلق كردند.
وي با بيان اينكه "در زمان جنگ بسياري از كساني كه به عرصه آمدند، حتي آموزش هم نديده بودند اما بعد سردارهايي شدند كه حالا ميشود به آنها افتخار كرد"، افزود: در ميان آن انسانهاي ساده، افرادي چون شهيد صياد شيرازي، باكريها، شهيد شيرودي و ... بودند. آنها حتي شايد خدمت سربازي هم نرفته بودند ولي كاري انجام دادند كه در تاريخ به ثبت رسيد.
رييس سازمان بسيج مستضعفين در ادامه با اشاره به افتتاح جشنواره توليدات فرهنگي ـ هنري بسيج اظهار كرد: اين جشنواره را از صفر آغاز كرديم. اين جشنواره هم بيادعا است و به دست كساني ساخته شده است كه در شهرستانها كاري كردهاند، كارستان.
نقدي همچنين به اردوهاي جهادي بسيج اشاره كرد و گفت: به اردوهاي جهادي كه رفتيم، ديديم آنها كارهايي انجام دادند كه خيرهكننده بود. در اصفهان نمايشگاه زندگي حضرت علي(ع) را برپا كردند كه هر كسي به ديدن اين جشنواره ميرفت با چشم گريان از آن مكان خارج ميشد و به نوعي انسان ديگري ميشد.
وي با بيان اينكه "دوست داريم كارهاي فرهنگي و هنري كه در بسيج انجام ميشود، جمعآوري و عرضه شود تا مخاطبان تحت تاثير اين استعدادهاي نهفته قرار گيرند"، افتاكيد كرد: اثرگذاري مستقيم در دستور كار ماست تا هنرمندان در همه سطوح بيايند و از اين امكانات بازديد و ما را نقد كنند. قبول دارم كه با ايدهآلها فاصله زيادي داريم اما بايد هرساله به سمت تكامل به پيش رويم.
رييس سازمان بسيج مستضعفين ادامه داد: هدف اصلي ما از برگزاري اين جشنواره كسب استعدادهاست تا استعدادهايي كه در شهرستانها گمنام هستند كشف شود و از تواناييهايشان در همه عرصهها بتوان استفاده كرد. در كنار بحث استعداديابي به همافزايي نيز ميانديشيم و دوست داريم كارهايي كه عرضه شده است به صورت مطلوب در اختيار مخاطبان قرار بگيرد تا شاهد ارتقاء محصولات در سالهاي آينده باشيم.
نقدي در پايان با اشاره به اينكه ميتوان براي شهرستانها غرفه ايجاد كرد تا شهرستانها ظرفيتهاي خود را نشان دهند، خاطرنشان كرد: آثار ما در جشنوارههاي بينالمللي ميتواند جوايز درخشاني را از آن خود كند.
همچنين، سردار اثباتي ـ معاون فرهنگي اجتماعي سازمان بسيج مستضعفين ـ در ادامه اين مراسم گفت: در عرصه جنگ نرم كه ديگران نميتوانند كاري انجام دهند، بسيجيان هميشه جلودار بوده و هستند.
وي با بيان اينكه "هميشه و در همه حال انديشه بسيجيان موجب حركتهاي نو شده است"، اظهار كرد: ما اين جشنواره را از سال 92 رسما آغاز خواهيم كرد. ما در اين مرحله سعي داريم كه اين كار را تمرين كنيم و خود من به لحاظ كمي و كيفي هنوز از اين جشنواره راضي نيستم.
معاون فرهنگي اجتماعي سازمان بسيج مستضعفين در پايان گفت: مراسم پاياني ما بعد از ماه مبارك رمضان برگزار خواهد شد و هدف از برگزاري اين جشنواره همافزايي و ارتقاء محصولات و توليدات سازمان بسيج مستضعفين است.
انتهاي پيام