ابداع اجاق گاز همه‌كاره براي افراد بي‌برنامه!

اجاق كنترل از راه دور چند منظوره براي افراد فاقد برنامه‌ريزي زمان‌بندي شده ابداع شد.

اجاق كنترل از راه دور چند منظوره براي افراد فاقد برنامه‌ريزي زمان‌بندي شده ابداع شد.

به گزارش سرويس فناوري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مبتكران موفق به ابداع نوعي اجاق چندمنظوره كنترل از راه دور موسوم به iTotal Control شدند.

اجاق طراحي شده داراي سه فر عملگر مستقل و جداگانه مخصوص كباب كردن، پختن و نيم جوش كردن غذاها است. سيستم همچنين مجهز به يك پانل صفحه لمسي نمايشي است كه قادر به كنترل اين فر‌هاست.

افزون بر اين، اجاق مزبور داراي يك صفحه فلزي جوشاننده و يك صفحه نيم‌جوش كننده در قسمت فوقاني است. آن‌چه اين فناوري را از ساير محصولات متمايز كرده اين است كه مي‌توان در هر نقطه آن را كنترل كرد.

سه روش براي كنترل از راه دور iTotal Control وجود دارد:

نخستين شيوه از طريق پيام متني ممكن مي‌شود. كاربران در راستاي خطوط «تمامي اجاق‌ها روشن‌اند» (All ovens on) و يا «اجاق كباب كننده روشن است» (Roasting oven on) به آساني قادر به طبخ غذاي درون اجاق در زمان دلخواه خواهند بود و ظرف 15 تا 20 ثانيه كاربر پيام تاييد را از وسيله خود دريافت مي‌كند.

روش دوم شامل استفاده از يك وب‌سايت اختصاصي است. كاربران پس از ثبت‌نام سيستم‌شان در اين سايت قادر به استفاده از رابط روي صفحه كه مشابه پنل كنترل خود اجاق است، خواهند بود. اين امر به آن‌ها امكان روشن يا خاموش كردن تمام يا بخشي از فرها را در زمان واقعي مي‌دهد و در رويكرد سوم كاربران قادر به دسترسي به يك رابط مشابه بر روي وب‌سايت از طريق آي‌فون يا گوشي‌هوشمند آندرويد هستند.

اجاق مزبور دستورات را از طريق يك جعبه روتر مانند سخت‌افزاري جداگانه دريافت‌مي‌كند. اين جعبه بايد در ناحيه‌اي تعبيه شود كه در آن‌جا قادر به دريافت سيگنال شبكه‌يي باشد. چنان‌چه چنين مكاني نزديك به اجاق نباشد، يك آنتن تقويت كننده براي دريافت سيگنال موجود است.

واضح است كه تنظيم يك زمان‌سنج در صبح روند آسانتري نسبت به انجام اين كار در زمان‌هاي ديگر روز دارد و اين امر از طريق iTotal Control مي‌تواند انجام شود. كاربر مي‌تواند هر يك از اجاق‌هاي چدني را براي يك يا دو چرخه آشپزي در طول روز و طي هفت روز هفته برنامه‌ريزي كند.

اين اجاق كنترل از راه دور در اصل براي افراد فاقد برنامه‌ريزي طراحي شده و بهاي آن حداقل 15 هزار و 628 دلار پيش‌بيني‌شده است.

انتهاي پيام

  • دوشنبه/ ۱۹ تیر ۱۳۹۱ / ۰۹:۱۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 91041910966
  • خبرنگار : 71456