وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي با تاكيد بر بهرهگيري هرچه بيشتر از مساله مهدويت در توليد محصولات مختلف فرهنگي گفت: نياز است كه در حال حاضر در اين عرصه فعاليتهاي ايجابي انجام دهيم.
به گزارش خبرنگار دين و انديشه خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، سيدمحمد حسيني در مراسم افتتاحيه هشتمين همايش بينالمللي دكترين مهدويت كه صبح پنجشنبه در محل سالن همايشهاي بينالمللي صدا و سيما برگزار شد اظهار كرد: ما در حال حاضر سخت نيازمند تحقيقات تدوين شده محققاني هستيم كه در عرصه مهدويت به تحقيق پرداختهاند تا آنها در اختيار هنرمندان قرار گيرند زيرا امروز دنيا تشنه بحث مهدويت است و گسترش آثاري كه به سينماي آخرالزمان ميپردازند و فروش بالاي آنها در سينماي هاليوود، شاهد مثالي بر اين نكته است و ما نيز بايد در اين عرصه تلاش بسياري كنيم.
وي اضافه كرد: ما نبايد انتظار داشته باشيم كه هنرمندان در همه ابعاد مختلف در جهت ساخت آثار ديني به ويژه آثاري كه به مباحث مهدويت ميپردازند وارد شوند و فعاليت كنند بلكه بايد محتوا را براي آنها آماده كرد تا آنها بتوانند به خلق آثار در اين عرصه بپردازند.
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي همچنين اظهار كرد: دنياي سرمايهداري درصدد بود كه آينده بشري و موعودگرايي را انكار كند ولي پس از آنكه در اين زمينه موفقيتي نيافت در اين عرصه وارد شد تا بتواند آن را مديريت كند.
حسيني با بيان اينكه "پرداختن به مقوله مهدويت بيش از آنكه پرداختن به گذشته باشد توجه و نگاه به آينده است گفت: ما بايد در پرداختن به اين عرصه از همه ابزار استفاده كنيم و از آن در توليد محصولات مختلف بسياري از سرگرميهاي كودكان گرفته تا موارد ديگر بهره بگيريم. پرداختن به مقوله مهدويت بيش از توجه به گذشته، نگاه به آينده است.
وي با بيان اينكه "در عرصه مهدويت نياز ما اين است كه فعاليتهاي ايجابي انجام دهيم"، گفت: منظور از هنر در نزد ما همان هنر قدسي است و غير از آن ديگر هنر نيست و هنر آن است كه از فضيلت و كمال سخن بگويد. در حال حاضر در سطح جهان دو جبهه وجود دارند كه يكي از آنها درصدد است تا از هنر براي استفاده از دنيا و ديگري از آن براي توليد پيامهاي ارزنده و متعالي بهره بگيرند.
به گزارش ايسنا، در ادامه اين مراسم از حجتالاسلام والمسلمين محسني اژهاي به عنوان «ياور نايب المهدي» تقدير شد و همچنين از حجتالاسلام والمسلمين محسن حيدري در حوزه «نمايندگي ولي فقيه»، حسن تقدسنژاد در حوزه «مديريت»، فرجالله سلحشور و پرويز شيخ طادي در حوزه «سينما»، سيدمهدي شجاعي در حوزه «رمان»، سيدمحمد حسيني موحود در حوزه «خوشنويسي»، حجتالاسلام والمسلمين كمال حيدري در حوزه «تبليغ رسانهاي»، حجتالاسلام والمسلمين ابراهيمي به عنوان «مديرعامل خبرگزاري فعال مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين محمدصابر جعفري در حوزه «نشريات مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين مرتضي دانشمند در حوزه «ادبيات و كودك»، سمانه علي شيري در حوزه «طراحي نشريات كودك و نوجوان»، حميدرضا عليپور و زهرا حسيني به عنوان «خبرنگار فعال مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين علي الحكيم و محمود ارجمند به عنوان «پژوهشگر مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين جواد جعفري در حوزه «پاياننامه برتر مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين سيدجعفر موسوي نسب و كانون مهدويت جامعه الزهرا در حوزه «كانونهاي فعال مهدوي»، حجتالاسلام والمسلمين حسين احمدي، سردار لكزايي و معصومه پاكتچي به عنوان «فعالان مهدوي»، عبدالرضا حسن مهدي در حوزه «جانبازان و ايثارگران» و شهيد سيدمرتضي آويني و حسين معززينيا در حوزه «هنرمندان» تقدير به عمل آمد.
به گزارش ايسنا، سرلشكر حسن فيروزآبادي نيز در اين مراسم، بر رسالت جمهوري اسلامي ايران در زمينه هنر ديني تاكيد كرد و با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري در رابطه با اين مقوله و چگونگي بهرهگيري از ابزار هنري گفت: هنر در زمينه تبيين مفاهيم از ظرفيت بالايي برخوردار است.
وي گفت: آيتالله جوادي آملي در اثر جديد خود كه «مفاتيح الحيات» نام دارد هنر را يكي از سه ركن مديريت آفرينش ميداند و آنها را با عناوين جهانداني، جهانداري و جهانآرايي برميشمارد كه منظور از جهانآرايي همان هنر است.
رئيس ستاد كل نيروهاي مسلح با بيان اينكه "منشأ هنر، سرشت انسان است كه كمال دوست است"، افزود: انسان امروز در عطش منجي عدالتگستر ميسوزد و آنچه در حركتهاي اخير در سطح جهان وجود دارد ناشي از اين عطش است. تلاش هنرمند بايد در جهت توسعه شوق به مهدويت در سطح جامعه و مواردي از اين دست باشد.
انتهاي پيام