رییس حوزه هنری گفت: مقابله با انحرافات از وظایف اصلی حوزه هنری است و یکی از مواردی که باعث شده حوزه هنری در دولتهای مختلف مورد بی مهری قرار بگیرد، همین موضوع بوده است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)- منطقه کهگیلویه و بویراحمد، محسن مومنی شریف که ـ 13 تير ماه ـ در سمینار فصلی روسای مراکز استانی حوزه هنری در یاسوج سخن ميگفت، با اشاره به تصمیم حوزه هنری در عدم اکران برخی فیلمها در کشور افزود: کار حوزه هنری این نیست که سینماداری کند و بسترهای لازم را برای پخش فیلمها مهیا کند تا دیگران کار خود را انجام دهند.
وی ضمن تأکید بر مدیریت اکران اظهار کرد: در مقابل فشارها کوتاه نیامدیم و اگر در گذشته در این خصوص کوتاهی کردیم، عذرخواهی میکنیم.
رییس حوزه هنری خاطرنشان کرد: برخی برای اینکه این اقدام ما را بیاثر کنند به حوزه هنری انگ سیاسی زدند، در صورتی که ما به دنبال سیاسی کاری نیستیم و تنها وظیفه خود را انجام دادیم و دیدیم که مسئولان کشور و همه کسانی که وجاهت فرهنگی دارند از این اقدام حوزه هنری حمایت کردند.
مومنی با انتقاد از تولید برخی فیلمها در کشور تصریح کرد: برخی فیلمها خشونت و بیبند و باری را ترویج میکنند و گاهی سنتهای مورد پسند و خوب جامعه را مورد تهاجم قرار میدهند.
وی ابراز کرد: وقتی به یک ارزش غربی تهاجم میشود، خیلیها از آن دفاع میکنند اما هنگامی که به یک ارزش دینی مثل چادر یک زن بیحرمتی می شود، کسی توجه و دفاع نمیکند.
رییس حوزه هنری کشور تحریف تاریخ و ایجاد یاس در مخاطبان را از دیگر مشکلات برخی فیلمها عنوان کرد و ادامه داد: هنری که مخاطب را ناامید کند با هنر اسلامی در تضاد است زیرا دین اسلام بر امیدواری مردم به آینده تاکید کرده است.
مومنی با اشاره به تولید فیلم «یک حبه قند» در حوزه هنری بیان کرد: این فیلم مورد توجه و تقدیر مقام معظم رهبری قرار گرفت اما دوستان خودی به این مسئله توجه نکردند.
وی همچینن ترویج این نگاه که ایران کشوری عقب مانده است را از برنامههای دشمن عنوان و اظهار کرد: برخی فیلمهای ساخته شده در کشور به این نگاه دامن میزنند. متاسفانه این فیلم ها با این هدف، مورد توجه برخی جشنوارههای خارجی قرار میگیرند.
رییس حوزه هنری گفت: دشمن و دشمن شناسی در تولید آثار هنری در کشور نادیده گرفته شده و این موضوع تهدید بزرگی است. دشمن شرایطی را به وجود آورده که ما حساسیتی در خصوص دشمن نداشته باشیم و در آثار هنری به این مسأله نپردازیم.
وی با بیان این مطلب که این موضوع خطرناک است، عنوان کرد:در دفاع مقدس همه وجود دشمن را درک کردند و مقابله مناسبی با دشمن انجام شد اما اکنون جنگ نرم و تهاجم فرهنگی دشمن جدی گرفته نمیشود.جنگ نرم خطرناکتر از جنگ هشت ساله است چراکه در این جنگ مسئولان تنها هستند و عموم مردم در این خصوص فعال نیستند.
رییس حوزه هنری یکی از اهداف تهاجم فرهنگی، را فرهنگ تشیع دانست و گفت: آنها با هر نوع اسلامی به ویژه با تشيع که برای آینده دنیا برنامه دارد، مشکل دارند.انقلاب اسلامی بزرگترین اتفاق قرن بیستم بود و طبیعی است که دشمن به خاطر ویژگیهای این انقلاب از جمله هویت عمیق اسلامی آن و ایستادگی در مقابل دشمنان، مبارزه کند.
مومنی مرعوب کردن را یکی از ویژگیهای فرهنگ غرب عنوان و تصریح کرد: دشمن به دنبال گسست بین نسلها و تضعیف ایمان مذهبی مردم است زیرا تنها راه مقابله با ارعاب غرب، وجود انسانهای با ایمان و مذهبی هستند.
وی ادامه داد: بیشترین تهاجم در این جنگ به اصل ولایت فقیه است و آنها به تحریف این مسأله میپردازند زیرا میدانند که ولایت فقیه ضامن بقای جمهوری اسلامی است.
رییس حوزه هنری کشور با اشاره به این مطلب که در بحث حجاب به خوبی کار نکردهایم، افزود: باید در ابزارهای دفاع از حجاب تجدید نظر کنیم. وضعیت حجاب در کشور مطلوب نیست و پرداختن به این مسأله باید در اولویت برنامههای مراکز استانی حوزه هنری باشد. دشمن با اجیر کردن عدهای در تبلیغ برای مدهای غربی هزینه میکند و ما نباید در این خصوص منفعل باشیم.
مومنی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به انتخابات ریاست جمهوری در مصر ابراز کرد: انتخابات ریاست جمهوری مصر جنگ بین ایران و کشورهای غربی بود، در این انتخابات ایران سرمایه گذاری کرد و غرب را شکست داد.
وی اضافه کرد: حوزه هنری در جاهایی که در مسائل فرهنگی انحرافی ببیند، سکوت نخواهد کرد.
انتهاي پیام