در انتظار بازگشايي خانه موزه آقاي بازيگر،

گزارش ايسنا از تحويل خانه‌ي عزت‌الله انتظامي به شهرداري

پس از گذشت نزديك به يك سال از طرح موضوع تبديل خانه‌ي قديمي عزت‌الله انتظامي به موزه، كار واگذاري آن به شهرداري نهايي شد.

پس از گذشت نزديك به يك سال از طرح موضوع تبديل خانه‌ي قديمي عزت‌الله انتظامي به موزه، كار واگذاري آن به شهرداري نهايي شد.

انتظامي در گفت‌وگويي كوتاه با خبرنگار ايسنا با تاييد اين مطلب گفت: خانه براي تبديل شدن به موزه به شهرداري «شميران» تحويل داده شد.

به گزارش خبرنگار سينمايي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، شهريور ماه سال گذشته بود كه آقاي بازيگر از تبديل خانه‌اش به خانه موزه خبر داد و اعلام كرد:« براي اولين بار است كه در هنر و سينما چنين اتفاقي مي‌افتد و خانه شخصي كه در هنر فعال بوده تبديل به موزه مي‌شود.»

عزت اله انتظامي اواخر شهريور ماه به همراه عكاس و خبرنگار ايسنا در اين خانه كه بيش از 50 سال قدمت دارد حضور پيدا كرد و توضيحاتي را ارائه كرد.

آقاي بازيگر سينما گفته بود: « خانه كوچكي حدود 100 متر در يوسف آباد داشتم كه آنجا را در سال 49 به مبلغ 37 هزار تومان فروختم و با كمك وام بانكي اين خانه را در قيطريه 315 هزار تومان خريدم كه تا سال 57 قسط‌هاي آن را پس دادم.»

انتظامي يادآور شده بود:« همزمان با اكران فيلم «گاو» به اين خانه كه 451 و نيم متر متراژ دارد نقل مكان كرديم و ساير فيلم‌هايي كه بازي كردم صحبت‌هاي اوليه‌اش در همين حياط شده است. افرادي چون علي حاتمي، ناصر تقوايي، داريوش مهرجويي و بهمن فرمان‌آرا به اينجا آمدند و با هم صحبت كرديم.»

وي گفته بود: « من در اين خانه خاطرات زيادي دارم و دوست ندارم از بين برود. مي‌توانم اينجا را به قيمت زيادي بفروشم و يا اگر پنج طبقه ساخته شود پنج واحد 150-160 متري به من مي‌دهند. اما دوست ندارم اين اتفاق بي‌افتد.»

اين هنرمند يادآور شده بود:« بچه‌هايم هم احتياجي ندارند و اين خانه و وسايلش با موزه شدن ماندگار خواهد شد و در نبودم مي‌تواند يادگاري باشد.»

انتظامي با اشاره به خانه موزه‌هاي شهيد مطهري و شريعتي گفته بود:« من اين خانه‌ها را ديده‌ام. اما اينجا با توجه به وسايل و عكس‌هاي زياد و قديمي كه موجود است، مي‌تواند بسيار غني باشد. چيزهايي در اينجا است كه در هيچ كجا نيست، مانند بروشورهايي از هنرهاي دراماتيك كه به تاريخچه اين هنرها مي‌پردازد و بسيار ارزشمند است. ضمن اين‌كه خيلي‌ها اين كار من را پسنديدند.»

10 بهمن ماه انتظامي از آغاز تغيير و تحولات در اين خانه خبر داد و توضيح داد: « وسايل خانه به انبار خانه هنرمندان منتقل شده و قرار است با كمك بهروز غريب‌پور فضاسازي لازم انجام شود و يك طبقه هم روي خانه احداث و تبديل به سالن نمايش ‌شود. خانه، تحويل شهرداري شميران،‌آقاي مهندس جاويد مي‌شود تا كارهاي نهايي انجام شود.»

اما زمان تغير و تحولات به طول انجاميد و تا سال جديد ادامه داشت و در ويژه برنامه نوروزي تلويزيون هم آقاي بازيگر در مستندي درباره خانه‌اش توضيح داد و خواستار روشن شدن تكليف آن شد.

و بايد منتظر ماند تا ببينيم چه وقت درب خانه شماره 28 كوچه شهيد احمدي قيطريه به عنوان خانه موزه عزت الله انتظامي به روي مردم و علاقمندان آقاي بازيگر سينماي ايران باز مي‌شود.

انتظامي در خصوص خانه موزه‌اش براي ايسنا نوشت:« خوشحال هستم كه در تمام مدت 40 سال كه با خانواده‌ام اينجا زندگي مي‌كردم فقط به كارهاي فرهنگي و هنري (سينما و تئاتر) پرداخته‌ام. آرزو داشتم براي موزه شخصي و فعاليت‌هاي هنري اختصاص پيدا كند. به اميد خدا انشا اله».

خانه موزه عزت اله انتظامي

خانه موزه عزت اله انتظامي

خانه موزه عزت اله انتظامي

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۱۰ تیر ۱۳۹۱ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: سینما و تئاتر
  • کد خبر: 91041005754
  • خبرنگار : 71133