توصيه يك روانشناس به داوطلبان كنكور؛

كنكور مرگ و زندگي نيست

يك روانشناس به داوطلبان كنكور سراسري 91 توصيه كرد: از مصرف داروهايي كه با عنوان‌هاي آرام‌بخش و افزايش‌دهنده تمركز در بين داوطلبان شايع شده‌است، جلوگيري كنند.

يك روانشناس به داوطلبان كنكور سراسري 91 توصيه كرد: از مصرف داروهايي كه با عنوان‌هاي آرام‌بخش و افزايش‌دهنده تمركز در بين داوطلبان شايع شده‌است، جلوگيري كنند.

دكتر ناصر بهروزي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي‌وآموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) ـ منطقه خوزستان ـ اظهار داشت: مصرف چنين داروهايي باعث كاهش نتيجه مطلوب شده و اعتياد در پي دارد.

وي با بيان اين‌كه زمان باقي‌مانده به كنكور سراسري زمان خواندن مطالب جديد نيست، افزود: داوطلبان در اين زمان بايد به مرور نكاتي كه قبلا خوانده‌ و آن‌ها را در طي يكسال گذشته اندوخته‌اند، بپردازند.

عضو هيات‌علمي گروه روانشناسي دانشگاه شهيد چمران اهواز به داوطلبان تاكيد كرد: نوع نگاهشان را نسبت به كنكور تغيير دهند و كنكور را به عنوان مرگ و زندگي نگاه نكنند. چون اين كار باعث افزايش اضطراب و ايجاد احساس نااميدي و افسردگي تحصيلي شده و انگيزه‌ آنها را كاهش مي‌دهد.

بهروزي ادامه‌داد: اگر اضطراب داوطلبي به شدت افزايش يافت و احساس خستگي رواني و بي‌حوصلگي كرد و به تپش قلب، سرگيجه و تهوع دچار شد، حتما براي گرفتن رهنمود در زمينه راهكارهاي كاهش اضطراب به مشاور مراجعه كند.

وي اظهارداشت: داوطلبان بايد چند روز باقي‌مانده را به فعاليت جمعي و تفريحي بگذارنند و ساعات مطالعه را كاهش دهند تا كمتر به اضطراب و استرس دچار شوند.

اين روانشناس به داوطلبان توصيه كرد: براي ايجاد و رسيدن به آرامش معنويت خود را رشد دهند و بيشتر به خدا توكل كنند؛ مخصوصا در اين ماه كه با اعياد شعبانيه مواجه هستيم.

بهروزي خطاب به خانواده‌هاي داوطلبان شركت‌كننده در آ‌زمون سراسري 91 گفت: خانواده‌ها بايد در هفته آخر به داوطلب براي رسيدن به آرامش كمك كنند؛ آنها نبايد داوطلب را تحت فشار قرار دهند بلكه بايد از تنش جلوگيري كرده و انتظارات خود را پايين بياورند.

انتهاي پیام

  • دوشنبه/ ۵ تیر ۱۳۹۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 91040502669
  • خبرنگار :