دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه گفت: نهادهاي اطلاعاتي در نظام ما عزم جزم دارند كه هر گونه سرنخي در زمينه تعرض نظامي را به دست آورند و با آن مقابله كنند.
به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدجواد لاريجاني صبح پنجشنبه در چهارمين نشست تخصصي حقوق بشر با عنوان «حقوق بشر و امنيت ملي» تصريح كرد: مساله حقوق بشر در داخل و خارج، از قبل از انقلاب اسلامي داراي تفكرات گوناگوني بوده است. گروهي معتقد بودند كه اسلام، مندرس و قديمي شده و برخي ديگر نيز معتقد بودند كه اسلام، دين خصوصي است يعني محدود به امور خاصي است. به عنوان مثال جريان فتنه 88 اوج اين تفكر بود و كساني در آن جريان، به سكولار بودن حكومت اعتقاد داشتند.
وي ادامه داد: كساني ديگر معتقد بودند كه اسلام، زيادي خوب است و بايد صبر كنيم قائم آل محمد (ص) بيايد و اقامه دين كند. گروهي ديگر نيز مدعي بودند كه اسلام براي پياده كردن است اما اجازه پياده كردن را نميدادند. در اين زمان بود كه امام (ره) خط انقلاب را مشخص كرد.
مشاور امور بينالملل رييس قوه قضاييه با بيان اينكه اسلام، ديني زنده براي همه حوزههاي زندگي بشر است و دين خصوصي نيست، افزود: در تفكر اسلامي مرز بين تفكر عمومي و خصوصي وجود ندارد و امروز ايران قويترين و موثرترين كشور خاورميانه است. حوادث بيداري اسلامي نشان داد كه ابعاد اين قضيه فراتر از جمهوري اسلامي است.
لاريجاني اظهار كرد: منطق احياي اسلام در جهان اسلام مشتري يافته است اما تحقق اين امر ساده نيست و آمادگيهايي نياز دارد زيرا جهان اسلام كمبودهايي دارد و اين مسالهاي تاريخي است. بنابراين مسير حركت مسلمانان مسير سادهاي نيست و افت و خيز دارد. به همين دليل پيشرفت انقلاب ما ساده نبوده و كار بسيار عظيمي انجام شده است.
وي با بيان اينكه جاي خالي مكتب اهل بيت (ع) در دنياي اسلام هرگز پر نشده و نخواهد شد، خاطرنشان كرد: به عنوان مثال مردم يمن به خيابان آمدند و شهيد دادند اما پرچم اين حركت دست عالمان نبود و اين موضوع به حركت مردم ضربه زد ولي با اين حال مردم پيروز خواهند شد. پس مكتب، تفكر، عملكرد و رهبري نشان ميدهد كه دستاورد ملت ما دستاوردي عظيم است و غرب صهيونيست براي مبارزه با اين نظام مصممتر از سابق به ميدان آمده و در صحنه حضور پيدا كرده است. در واقع آنها متوجه شدند كه در مقابل چه غول عظيمي قرار دارند و به همين دليل وارد مبارزه با نظام ما شدند.
دبير ستاد حقوق بشر قوه قضاييه با برشمردن پنج جبهه فعال غرب عليه نظام جمهوري اسلامي گفت: جبهه اول، سامان دادن به يك مبارزه داخلي از سوي غربيها بود كه به عنوان نمونه ميتوان به فتنه 88 اشاره كرد ولي در اين كار شكست خوردند. در جبهه دوم، غربيها ميخواستند از همگسيختگي اقتصادي و معيشتي بين مردم ايجاد كنند. غرب صهيونيست در جبهه سوم، نابساماني فرهنگي و تزلزل در اعتقادات و باورهاي مردم را در نظر داشت و جبهه چهارم هم اين بود كه ميخواستند حيثيت نظام را در افكار عمومي دنيا خدشهدار كنند. پنجمين و آخرين جبهه، جبهه امنيتي است كه مهمترين جبهه محسوب ميشود.
لاريجاني در ادامه يادآور شد: امروز غرب با وقاحت از تروريسم استفاده ميكند. نهادهاي اطلاعاتي در نظام ما عزم جزم دارند كه هرگونه سر نخي در زمينه تعرض نظامي را به دست آورند و با آن مقابله كنند.
وي در پايان تصريح كرد: به تروريستهاي حقوق بشري كه اسم خود را مدافع حقوق بشر گذاشتهاند و ميدان حقوق بشر را در اين زمينه مورد سوءاستفاده قرار دادهاند، اجازه سوءاستفاده نخواهيم داد.
انتهاي پيام