رييس‌جمهور در ديدار جمعي از نخبگان و فرهيختگان برزيلي:

مبارزه با زياده‌خواهي‌هاي امپرياليسم، مبارزه‌اي مستمر، جهاني و سرنوشت‌ساز است

رييس‌جمهور تاكيد كرد: مبارزه با زياده‌خواهي مستكبران مبارزه‌اي مستمر و گسترده در عرصه جهاني و براي انسان‌ها سرنوشت‌ساز است.

رييس‌جمهور تاكيد كرد: مبارزه با زياده‌خواهي مستكبران مبارزه‌اي مستمر و گسترده در عرصه جهاني و براي انسان‌ها سرنوشت‌ساز است.

به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) دكتر محمود احمدي‌نژاد در جلسه صبحانه كاري با جمعي از نخبگان و فرهيختگان برزيلي كه بيش از دو ساعت به طول انجاميد، اظهار كرد: بايد جبهه‌اي جهاني متشكل از اراده ملت‌ها در برابر زياده‌خواهان شكل گيرد؛ چراكه وقتي اراده ملت‌ها در يك جهت واحد قرار گيرد، تغييرناپذير خواهد بود.

وي با ابراز خرسندي از برگزاري اين ملاقات، با تاكيد بر اين‌كه «بايد جبهه‌اي جهاني در برابر هجوم امپرياليسم در جهان شكل بگيرد»، تصريح كرد : اين جبهه لزوماً متشكل از دولت‌ها نيست و گرچه دولت‌ها داراي اهميت هستند اما همواره در معرض تغييرات قرار دارند، اما زماني كه اراده ملت ها در يك جهت قرار گيرد، تغييرناپذير خواهد بود.

وي با بيان اين‌كه «بايد تمام تلاش خود را براي تشكيل جبهه دولت‌هاي ترقي‌خواه در برابر زياده‌طلبان به كار گيريم» اظهار كرد:‌ اين مبارزه، مبارزه‌اي مستمر و گسترده در سطح جهان است و در حقيقت مبارزه‌اي براي سرنوشت انسان‌ها خواهد بود.

احمدي‌نژاد با اشاره به اين‌كه «اقليت سلطه‌طلب در جهان در جهت جلوگيري از وحدت و اتحاد ملت‌ها براي مبارزه با زياده‌خواهي‌ها، همه توان خود را به صحنه آورده است»، گفت: بايد با هوشمندي، همدلي و صبر به راه و مبارزه خود ادامه داده و در برابر فشار زياده‌خواهان و مستكبران مقاومت كنيم؛ چراكه مطمئناً حاكميت اين اقليت زياده‌طلب فرو خواهد ريخت و پيروزي در اختيار ملت‌ها و در جهت برقراري عدالت و محبت در جهان خواهد بود.

وي با بيان اين‌كه «فاصله جغرافيايي و فقدان ارتباط نزديك موجب دوري انديشه‌ها و تفكرات انساني ميان جوامع نمي‌شود» اظهار كرد: فطرت انسان‌ها در هر زمان و مكاني كه فعال شود، موجب نزديكي انديشه‌ها خواهد بود و معتقديم انسان‌هايي كه در هر نقطه زمين فارغ از خودخواهي‌ها و تعصبات به موضوعات مختلف مي‌انديشند، موفق خواهند بود؛ چراكه حقيقت و فطرت انساني در همه آحاد بشر مشترك است.

وي خاطرنشان كرد:‌ زماني به موفقيت دست مي‌يابيم كه حقيقت انساني انسان‌ها با يكديگر رابطه پيدا كند؛ چراكه حقيقت انساني در واقع وجه مشترك همه مردم جهان است.

رييس‌جمهور درباره ويژگي‌ها و مطالبات حقيقت انساني انسان‌ها نيز اظهار كرد: حقيقت انساني هر فرد، حق‌طلب بوده و اگر كسي با حقيقت انساني خود با محيط پيرامون برخورد كند، مسلماً در هر زمان و مكان حق را خواهد پذيرفت.

وي با بيان اين‌كه «حقيقت انساني افراد، عدالت طلب و كمال جو است» خاطرنشان كرد : امروز همه مردم جهان بر استقرار عدالت اتفاق نظر داشته و عاشق عدالت هستند و عدالت در واقع حلقه اتصال انسان‌ها به يكديگر است.

وي افزود: حقيقت انساني انسان‌ها همواره خواستار بزرگي، عزت و احترام بوده و از تحقير و ذلت متنفر بوده است.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه «عدالت محور همه خوبي‌ها و زيبايي‌هاست» گفت : اگر عدالت در جهان مستقر شود، همه آرزوهاي بزرگ انساني، امكان تحقق خواهد يافت؛ عدالت موجب شكوفا شدن خصايل انساني شده و همه پيامبران الهي و مصلحان بشري به دنبال استقرار عدالت در جوامع مختلف بودند.

وي با بيان اين‌كه «انسان سرشار از استعدادهاي شگرف است و مي‌تواند همه خوبي‌هاي عالم را در وجود خود تجميع، نهادينه و شكوفا كند» اظهار داشت: عدالت در حقيقت ايجاد شرايط محيطي لازم براي تحقق اين هدف است و شرايط عادلانه اجتماعي زمينه‌ساز شكوفا شدن استعدادهاي انسان خواهد بود كه اگر نباشد همه آرزوهاي انسان از بين خواهد رفت.

وي با تاكيد بر اين‌كه «اجراي عدالت ماموريت مشترك همه انسان‌هاست» تصريح كرد: تبعيض و ظلم از زشت‌ترين كارهايي است كه موجب تحقير انسانيت انسان مي‌شود.

احمدي‌نژاد با بيان اين‌كه «رفتار و عملكرد امپرياليسم باعث ايجاد تنفر از آنان است و معتقديم رفتار آنان ظالمانه بوده و درصدد مسلط كردن عده‌اي خودخواه بر بشريت هستند تا به واسطه آن‌ها جيب ملت‌ها را غارت كنند» گفت: سرزمين آفريقا سرشار از ثروت‌هاي غني و ارزشمند است اما اكثريت مردم در اين منطقه در فقر مطلق به سر برده و تمام معادن موجود در آفريقا توسط كشورهاي غربي غارت مي‌شوند.

وي افزود: مستكبران و زياده‌خواهان حتي نقشه‌هاي اين معادن را در اختيار دولت‌هاي آفريقايي قرار نمي‌دهند در حالي كه در كنار اين معادن ميليون‌ها انسان فقير وجود دارد و فقط براي فريبكاري گروه‌هايي را براي كمك‌هاي ناچيز به مردم به اين كشورها اعزام مي‌كنند.

وي در ادامه با بيان اين‌كه «دولت آمريكا معاهده‌اي را كه به واسطه آن مقرر شد طلا به عنوان پشتوانه چاپ و انتشار دلار ذخيره شود، در سال‌هاي 1970 تا 1973 به طور يكطرفه لغو كرد»، اظهار كرد: از آن زمان تاكنون دولت آمريكا بيش از 32 هزار ميليارد دلار پول كاغذي چاپ و در دنيا منتشر كرده كه به واسطه آن در حقيقت اقدام به غارت ثروت ملت‌ها كرده است.

رييس‌جمهور با اشاره به اين‌كه «زياده خواهان با روحيه امپرياليستي و طلبكاري در برابر ملت‌ها مي‌خواهند بر تمام جهان مسلط شوند»، خاطرنشان كرد: سلطه‌طلبان، صدها سال منطقه آمريكاي لاتين را تحت سلطه خود قرار دادند و امروز كه ملت‌ها و دولت‌هاي اين منطقه استقلال، آزادي و حتي حاكميت ملي را مطالبه مي‌كنند دست به دشمني با اين ملت‌ها زده است.

وي مبارزه براي تحقق عدالت را در واقع مبارزه براي سرنوشت و از سخت‌ترين كارها دانست؛ چراكه با موجوديت سلطه‌طلبان ارتباط دارد و تصريح كرد: مبارزه با زياده‌خواهي و سلطه‌طلبي چند مرحله داشته و هر مرحله شرايط خاص خود را دارد؛ امروز در فلسطين افرادي زياده‌طلب و سلطه‌گر وارد خانه مردم شده‌اند و مردم فلسطين بايد تلاش كنند تا دزد را از خانه خود بيرون برانند و اين در حالي است كه اين عده از افراد سلطه گر در عرصه اقتصاد و سياست به همه ملت‌ها تجاوز كرده‌اند كه بايد با آن‌ها مقابله كرد.

وي با اشاره به اين‌كه «مبارزه با زياده‌خواهي و سلطه‌طلبي هدف بزرگي است كه بايد در جهان محقق شود»، بر لزوم قرار گرفتن اراده همه ملت‌ها در جهت تحقق اين هدف تاكيد كرد و اظهار كرد: هيچ قدرت امپرياليستي نمي‌تواند با قدرت اراده و خواست ملت‌ها مقابله كند؛ چراكه در حقيقت قدرت ملت‌ها نشانه قدرت خدا بوده و شكست‌ناپذير و بي‌پايان است.

احمدي‌نژاد تصريح كرد: همه بايد در كنار هم عدالت را مطالبه كنند چرا كه اگر اين اتفاق بيافتد دشمنان بدون هرگونه درگيري شكست خواهند خورد.

وي با بيان اين‌كه «اجراي عدالت نيازمند حاكمي عادل است»، با طرح اين سوال كه آيا كساني كه خود عادل نيستند همچون رييس جمهور آمريكا و اعضاي شوراي امنيت سازمان ملل مي توانند عدالت را برقرار كنند، گفت: هر كس به ميزاني كه عادل باشد مي تواند عدالت را برقرار كند و عدالت به طور كامل توسط انسان كامل و كسي كه تجلي عدالت مطلق است، امكان تحقق خواهد داشت؛ انساني كه بدور از هرگونه تعصب و خودخواهي بوده و عالم و عادل مطلق است.

وي با بيان اين‌كه «خداوند براي اجراي عدالت انسان ها را تنها نگذاشته و پيامبران الهي و مصلحان بشري وعده آمدن انسان كامل را داده اند، كه در هر قوم و مذهبي تحت عناوين خاص خود او را مي‌شناسند» اظهار كرد: با مطالعه اي در اوضاع ملت ها در مي يابيم كه همه معتقدند انساني مصلح كه از جنس آسمان، محبت، عشق و عدالت است خواهد آمد و به ملت ها در مسير مبارزه با سلطه گران ياري و كمك رساني خواهد كرد.

احمدي‌نژاد تصريح كرد: همه بايد به دنبال عدالت و عدالت گستر حقيقي كه متعلق به همه ملت‌هاست باشيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه «امروز همگان از وضع موجود در جهان ناراضي هستند» گفت: بايد فارغ از اختلاف و تفاوت سليقه‌ها براي برپايي جامعه‌اي زيبا، سعادتمند و عدالت محور در كنار يكديگر باشيم؛ چرا كه ما به هيچ قدرتي تعلق نداشته و تنها متعلق به انسان‌ها و مردم هستيم.

وي در بخش ديگري از سخنان خود با بيان اين‌كه «انسان مهمترين و بالاترين مخلوق هستي بوده و خداوند همه عالم را براي رشد و تعالي انسان آفريده است»، گفت: انسان داراي استعدادهاي فراوان و بي‌نهايتي است و آفريده شده تا در زمين به زيباترين شكل ممكن زندگي كرده و در همه جا عدالت و احترام به حقوق انسان ها را در جهت رفع محروميت ها و فقر مستقر كند.

رييس‌جمهور با اشاره به اين‌كه «هنوز هدف والاي خلقت انسان‌ها در جهان محقق نشده و تحقق آن نيازمند خواست، اراده و مشاركت عمومي همه ملت‌هاست» تصريح كرد: بايد همه در راستاي برپايي دنيايي با شكوه و انساني با يكديگر مشاركت كنند، دنيايي كه در آن مرزهاي مصنوعي، نژاد، رنگ و حتي جغرافيا از بين رفته و همه انسان ها با يكديگر دوست و صميمي باشند.

وي با بيان اين‌كه «مردم برزيل، مردماني صميمي، عدالت‌خواه و دوست داشتني هستند» گفت : ما هيچ‌گاه در برزيل احساس غريبي نمي‌كنيم؛ چراكه معتقديم مردم برزيل دوستان قديمي ملت ايران بوده كه در حقيقت در يك جبهه و جهت قرار دارند.

وي مباحث و نكاتي را كه در اين جلسه مطرح شد، گنجينه اي بزرگ از پيام ها و سخنان ارزشمند دانست و تصريح كرد: در رابطه با پيشنهادات و موضوعاتي كه در اين جلسه در زمينه انجام كارهاي مشترك ميان ايران و برزيل مطرح شد ، پيگيري هاي لازم براي عملياتي شدن آنها از سوي دولت جمهوري اسلامي ايران انجام مي شود كه اميدواريم موجب گسترش همكاري ها ميان نخبگان و فرهيختگان ايران و برزيل باشد.

احمدي‌نژاد اظهار كرد: پيشنهادات مطرح شده در زمينه تبادل دانشجو، استاد و انجام كارهاي علمي - تحقيقاتي مشترك ميان دانشجويان، اساتيد و محققان ايران و برزيل و نيز انجام همكاري هاي رسانه اي ، اطلاع رساني و همچنين فعاليت هاي مشترك در عرصه سياسي همگي از جمله مواردي هستند كه لازم و اساسي بوده و حتماً پيگيري خواهند شد.

در اين جلسه نخبگان و فرهيختگان برزيلي كه شامل پژوهشگران، نويسندگان، خبرنگاران، مستندسازان، تحليل گران، كارشناسان علوم و فناوري هاي مختلف ، اعضاي سازمان هاي غير دولتي ، اساتيد دانشگاه ، صاحبنظران علوم سياسي ، مديران و نمايندگان شبكه هاي مختلف تلويزيوني در برزيل ، اعضاي گروه هاي سياسي – اجتماعي و جنبش هاي مختلف جوانان و فعالان اجتماعي ، اعضاي احزاب كارگري و سنديكاهاي كارگران ، نمايندگان سابق و فعلي مجلس فدرال در برزيل بودند، نقطه نظرات و پيشنهادات خود را در خصوص مسائل مختلف سياسي ، اجتماعي ، اقتصادي ، علوم فناوري ، تبادلات علمي ، فرهنگي و دانشگاهي ، لزوم ارتباطات فرهيختگان و نخبگان ايراني و برزيلي و شناساندن ابعاد مختلف دين مبين اسلام و استعدادهاي بومي و ظرفيت هاي موجود در كشورهاي جهان اسلام ، تلاش براي ايجاد جبهه واحد مردمي در جهت مبارزه با امپرياليسم جهاني ، فراهم كردن امكان حضور سرمايه گذاران و شركت هاي خارجي در جمهوري اسلامي ايران ، تلاش در جهت آگاهي بخشيدن به ملت ها ،‌حمايت از مواضع جمهوري اسلامي ايران در خصوص مسائل منطقه اي و بين المللي و تاكيد بر حق ايران در استفاده صلح آميز از انرژي هسته اي ، لزوم گسترش روابط همه جانبه ميان ايران و برزيل ، حمايت از محرومان و مستضعفان جهان به ويژه مردم مظلوم فلسطين و مقابله جهاني با جنايت هاي رژيم صهيونيستي ، فراهم كردن امكان همكاري هاي تحقيقاتي و تكنولوژيكي ميان محققان دو كشور به منظور توسعه فناوري ها و دستيابي به علوم و فناوري هاي نوين و حمايت از مواضع جمهوري اسلامي ايران در خصوص لزوم خلع سلاح جهاني و توجه به استعدادهاي انساني در مسير استقرار صلح جهاني ، براي رفاه ملت ها، با دكتر احمدي نژاد در ميان گذاشتند.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲ تیر ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 91040200395
  • خبرنگار :