يك كارشناس تغذيه:

مصرف زنجبيل در پروتئين‌سازي و رشد موثر است

يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: زنجبيل داراي اسيد آمينه شاخه‌دار بالا بوده كه در پروتئين سازي و رشد موثر است.

يك كارشناس تغذيه در يزد گفت: زنجبيل داراي اسيد آمينه شاخه‌دار بالا بوده كه در پروتئين سازي و رشد موثر است.

"يوسف نقيايي" در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه يزد، گفت: زنجبيل در دسته ادويه جات قرار مي‌گيرد و به صورت تازه و آسياب شده مصرف مي‌شود و نوع تازه آن مقدار كمي يعني حدود 70 كالري انرژي دارد در حالي كه نوع آسياب شده زنجبيل 330 كيلوكالري انرژي دارد كه بيشتر به خاطر وجود نشاسته موجود در ريشه زنجبيل است.

وي ميزان پتاسيم موجود در زنجبيل را قابل توجه و در حد يك هزار و 330 ميلي‌گرم دانست و گفت: اين ميزان پتاسيم مي تواند در بيماري‌هاي قلبي عروقي مثمر ثمر باشد.

اين كارشناس تغذيه، افزود: موادي در زنجبيل وجود دارد مانند جنجرول كه طعم تند به آن مي‌دهد و جزء آنتي اكسيدان‌هاي مفيد و موثر محسوب مي‌شوند و مي‌توانند از بروز راديكال‌هاي آزاد پيشگيري كند همچنين موجب طراوت و شادابي پوست و شادابي روحيه شخص مي‌شود.

نقيايي تصريح كرد: زنجبيل براي درمان سردردهاي ميگرني توصيه مي‌شود و همچنين در درمان سرماخوردگي، دردهاي معده، تهوع و استفراغ موثر است البته مصرف زياد زنجبيل مي‌تواند موجب سوزش معده و بروز سنگ‌هاي كليوي شود.

اين كارشناس تغذيه يادآور شد: مصرف زنجبيل به افرادي كه داروهاي ضد انعقاد مانند وارفارين مصرف مي‌كنند توصيه نمي‌شود.

انتهاي پیام

  • چهارشنبه/ ۳۱ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۲:۲۸
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 91033117943
  • خبرنگار :