زيباري: اجازه نمي‌دهيم عراق درخصوص سوريه به حاشيه رانده شود

وزير امور خارجه عراق تاكيد كرد كه اين كشور اجازه نمي‌دهد در كنفرانس‌هاي بين‌المللي در خصوص سوريه به حاشيه رانده شود.

وزير امور خارجه عراق تاكيد كرد كه اين كشور اجازه نمي‌دهد در كنفرانس‌هاي بين‌المللي در خصوص سوريه به حاشيه رانده شود.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، هوشيار زيباري، وزير امور خارجه عراق در گفتگو با شبكه روسيه اليوم اظهار كرد: كشورهاي صاحب نفوذ در بحران سوريه بايد در هر كنفرانس و نشست بين‌المللي در خصوص سوريه مشاركت داشته باشند.

وي اشاره كرد: برخي از كشورهاي همسايه سوريه موضع‌هاي از قبل تعيين شده در قبال حوادث اين كشور كه هنوز اتفاق نيفتاده است اتخاذ مي‌كنند.

زيباري تاكيد كرد: هدف كنفرانس بين‌المللي كه روسيه خواهان برگزاري آن بوده است فشار بر طرف‌هاي درگير در سوريه براي اجراي طرح كوفي عنان، فرستاده مشترك سازمان ملل و اتحاديه عرب به سوريه است.

وي بيان كرد: دولت عراق به سوريه به عنوان يك دولت همسايه اهميت مي‌دهد و از واكنش‌ها و پيامدهاي بحران سوريه بر عراق بيمناك است.

زيباري تاكيد كرد: بايد عراق يكي از كشورهاي همسايه سوريه كه در جريان وقايع اين كشور قرار دارد به شمار آيد. ما اجازه نمي‌دهيم كه عراق در اين قبيل نشست‌هاي بين‌المللي در حاشيه قرار گيرد.

زيباري هم‌چنين در پاسخ به اين سوال كه چه كسي در انفجارهاي خونين عراق دست دارد، پاسخ داد: بي‌شك القاعده در اين عمليات تروريستي دست دارد و القاعده و سازمان‌هاي تروريستي و مسلح كنترل اوضاع در اين كشور را از دست داده است. تسلط نيروهاي امنيتي عراق بر شرايط موجود در اين كشور روز به روز بيشتر مي‌شود.

انتهاي پيام

  • شنبه/ ۲۷ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۷:۳۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 91032715828
  • خبرنگار : 71457