اتحاديه عرب به دنبال برگزاري كنفرانس جهاني درباره سوريه/ تاكيد اسد بر حمايت از فلسطين

اتحاديه عرب از تصميم خود براي برگزاري كنفرانسي بين‌المللي درباره سوريه خبر داد.

اتحاديه عرب از تصميم خود براي برگزاري كنفرانسي بين‌المللي درباره سوريه خبر داد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) به نقل از روزنامه اماراتي "الخليج"، "احمد بن حلي"، معاون دبيركل اتحاديه عرب اظهار داشت: اوضاع سوريه بسيار پيچيده و خطرناك شده است و هر روز مخالفان مناطق جديدي را به تصرف خود در مي‌آورند.

وي نسبت به افزايش تعداد آوارگان در داخل و خارج سوريه ابراز تاسف كرد.

بن حلي بر لزوم تحقق راهكار سياسي بين دولت و مخالفان سوريه تاكيد كرد و گفت: اتحاديه عرب با گروه‌هاي بين‌المللي و منطقه‌اي براي برگزاري كنفرانس بين‌المللي جهت بررسي تحولات سوريه تماس‌هايي را برقرار كرده است.

از سوي ديگر، بشار اسد، رييس‌جمهوري سوريه با احمد جبريل، دبيركل جبهه مردمي – فرماندهي كل به بررسي آخرين تحولات فلسطين پرداخت.

خبرگزاري سوريه (سانا) اعلام كرد كه اسد در ديدار با جبريل و هيات همراهش به بررسي آخرين تحولات فلسطين و تجاوزات نيروهاي اشغالگر اسرائيل به ويژه در زمينه شهرك‌ سازي‌هاي جديد در كرانه باختري با هدف يهودي سازي كامل بيت المقدس پرداخت.

اين خبرگزاري اعلام كرد كه اسد عنوان داشته است مساله فلسطين همچنان مساله مهم ملت سوريه است و به رغم اعمال فشارها عليه سوريه، هرگز دست از حمايت فلسطين برنخواهد داشت.

در اين ديدار جبريل حمايت خود را از سوريه به خاطر دفاع سوريه از ملت فلسطين و مقاومت ملي اعلام كرد.

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۲۶ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۰:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 91032614874
  • خبرنگار :