رييسجمهور با بيان اينکه "سازمان سينمايي جدا از کارهاي اجرايي خود، بايد در حوزه سينما و هنر نظريهپردازي کند"، گفت: اين سازمان بايد به طور کلي نيازهاي جامعه را رصد و چند سال جلوتر از جريان سينماي كشور حرکت کند.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، محمود احمدينژاد شامگاه سهشنبه در جلسه شوراي عالي سينما، خطاب به اعضاي اين شورا اظهار كرد: اگر به خود القا كنيم که حرفي براي گفتن نداريم، در آن صورت نميتوان به اهداف طراحي شده براي سينماي كشور دست يافت.
رييسجمهور با بيان اينکه "مباني و انديشه انقلاب اسلامي قدرت اقناع همه نيازهاي فكري جامعه را دارد"، گفت: بايد از اين قدرت در راستاي پيشبرد اهداف نظام جمهوري اسلامي ايران بويژه در امر هنر استفاده کرد.
وي همچنين اظهار كرد: سينماگران جزو نخبگان کشور هستند و برنامهريزيها بايد به گونهاي باشد که اقدامات و تلاشهاي آنان در مسير پيشرفت سينماي کشور هدايت شود.
احمدينژاد با اشاره به ضرورت توجه خاص به تدوين اساسنامه خانه سينما تصريح كرد: بايد در عرصه سينماي كشور بنياني گذاشته شود و ايدههايي در انديشهها و عمل افراد جاي گيرد كه اگر در آينده برخي افراد از مسئوليت خود كنار رفتند، آن ايده تغيير نکند. اين وظيفه سينماگران است تا با همفكري يكديگر در اين راستا گام بردارند.
رييسجمهور با بيان اينكه "هدف انقلاب اسلامي، احياي حق بود"، تصريح كرد: شرط برخورداري جمهوري اسلامي از جذابيت و مطلوبيت براي ديگران، پافشاري روي عدالت و حقوق ملت است و اگر سينما در اين راستا حرکت کند، ميتواند به پيشرفتهاي چشمگيري نايل آيد، چراکه از ظرفيتها و تواناييهاي بسيار مناسبي براي تحقق اين منظور برخوردار است. آنچه دلها را زير و رو ميکند، احياء عدالت و حقطلبي است.
احمدينژاد همچنين از ارسال نامهاي به بانک مرکزي جهت اختصاص 25 ميليون دلار براي انجام فعاليتهاي سينمايي که موضوع مصوبه جلسات قبلي اين شورا بود، خبر داد.
در ادامه اين جلسه، اعضاي شوراي عالي سينما با بيان ديدگاهها و نقطه نظرات خود درباره مسايل مبتلابه سينما و هنرمندان، راهكارهاي تامين بيشتر رفاه سينماگران از جمله معرفي آنان جهت دريافت مسکن مهر و تشکيل هياتي از اهالي سينما براي تدوين اساسنامه ايجاد يك تشکل جديد به منظور انجام فعاليتهاي جنبي نظير برگزاري نشستها، کارگاههاي آموزشي، جشنها و جلسات نقد و بررسي را مورد بحث و تصويب قرار دادند.
همچنين اين شورا موظف شد اتاق فکري را جهت ايجاد جريانات فرهنگي براي ارتقاي ارزشهاي اخلاقي و تعالي معنوي انسانها در حوزه سينما با رويکرد بينالمللي تشکيل دهد.
اين شورا با استناد به كميسيون ماده پنج مقرر كرد در هر استان يک پرديس سينمايي با استانداردهاي مطلوب احداث شود.
طراحي روشها و راهكارهاي افزايش رغبت مردم براي رفتن به سينما، تامين بودجه براي صندوق فرهنگ و هنر مخصوص سينماگران و تدوين و تصويب آييننامه جلوگيري از رفتارهاي سليقهاي و غيرقانوني در راستاي اکران فيلمهاي داراي مجوز از سازمان امور سينمايي کشور از ديگر مصوبات سومين جلسه شورايعالي سينما بود.
انتهاي پيام