تخفيف 10درصدي مواد غذايي در طرح ضيافت ماه رمضان

رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي خبر داد: اتحاديه بنكداران مواد غذايي به مناسبت ماه مبارك رمضان طرحي به نام طرح ضيافت دارد كه در اين طرح تعدادي از اعضاي اتحاديه به صورت داوطلبانه حاضر مي‌شوند كه كالاهاي خود را با 10 درصد تخفيف به فروش برسانند.

رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي خبر داد: اتحاديه بنكداران مواد غذايي به مناسبت ماه مبارك رمضان طرحي به نام طرح ضيافت دارد كه در اين طرح تعدادي از اعضاي اتحاديه به صورت داوطلبانه حاضر مي‌شوند كه كالاهاي خود را با 10 درصد تخفيف به فروش برسانند.

قاسمعلي حسني - رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) افزود: ما هر ساله برنامه‌هاي منسجمي براي ماه مبارك رمضان داريم كه قبل از ماه مبارك رمضان و در طول ماه مبارك آن را اجرايي مي‌كنيم.

وي افزود: اعضايي كه به صورت داوطلبانه در اين طرح شركت مي‌كنند بالاي در فروشگاه‌هاي خود پرچم و در واقع پارچه‌ها يا پلاكاردهاي متحدالشكلي با نام اتحاديه مي‌زنند كه مشخص شود كالاهاي خود را با تخفيف 10درصدي ارائه مي دهند.

رييس اتحاديه بنكداران مواد غذايي اضافه كرد: اين تخفيف‌ها و طرح از 10 تا 15 روز قبل از ماه رمضان شروع شده و تا پايان ماه مبارك ادامه دارد.

حسني درباره عمده مصرف مواد غذايي در ماه رمضان گفت: برنج،‌روغن، تن ماهي، خرما، پنير، قند و چاي از جمله عمده‌ترين مواد غذايي پر مصرف در اين ماه است كه برنامه‌هايي داريم كه هيچ گونه افزايش قيمتي براي آن‌ها نداشته باشيم و در سال گذشته نيز هيچ افزايشي نداشتيم.

وي گفت:‌ با آماري كه از انبارهاي موجود در كشور گرفتيم، پيش‌بيني مي‌كنيم كه كمبود يا افزايش قيمتي در اين مواد غذايي در ماه رمضان نداشته باشيم .

انتهاي پيام

  • جمعه/ ۱۹ خرداد ۱۳۹۱ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 91031910449
  • خبرنگار :